Dakkapel Fabriek Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Betrouwbaar en komt afspraken na! Er waren wat verassingen tijdens het uitzagen van mijn dak, maar door vakkundige mensen snel opgelost, bedankt!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wij zijn ontzettend tevreden met de dakkapel die we onlangs hebben laten plaatsen door Dakkapel fabriek. Vanaf het eerste contact voelde wij ons goed geholpen. De medewerkers waren vriendelijk en... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Gisteren werden mijn dakkapellen neergelegd en de volgende dag waren mijn ouders helemaal blij dat ik voor hun de dakkapellen betaalde! Beste bedrijf waar je je dakkapelen kan kopen!

Información sobre la empresa

1. Contratista

Escrito por la empresa

Bij Dakkapel Fabriek geloven we in eenvoud en directheid. We zijn experts in dakkapellen, nokverhogingen en dakraamvervangingen.

Excelente

TrustScore: 4.5 sobre 5

27 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Todas las opiniones

8 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

vervanging van drie dakkapellen in een gemeentelijk monument

Recent heeft Dakkapel-Fabriek drie dakkapellen vervangen van ons gemeentelijk monument in een historische binnenstad. Dat is heel professioneel en prettig verlopen. Het takelen over het dak heen en de eerste montage kostte maar een halve dag en de verdere afwerking een dag. De prijs/kwaliteit verhouding was ook goed, i.h.b. voor geïsoleerde dakkapellen (triple glas) met hardhouten onderdelen en een speciaal ontwerp met driehoekige glazen zijramen. Ik kan Dakkapel-Fabriek daarom van harte aanbevelen.

9 de mayo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik heb een complete zolderrenovatie…

Ik heb een complete zolderrenovatie laten uitvoeren, inclusief twee dakkapellen. Het werk is netjes uitgevoerd, de communicatie verliep goed en alles is keurig afgewerkt. Ik ben absoluut tevreden met het resultaat.

12 de marzo de 2026

Wat een enorme service!

De dakkapel van Dakkapel Fabriek is geweldig! Er waren wat problemen met de hor voor het dakkapel. Dit lag niet aan Dakkapel Fabriek maar aan een derde partij. Dakkapel heeft het echter niet opgegeven en veel moeite gedaan, waarvoor dank! De hor zit op zijn plaats en ik kan Dakkapel Fabriek dus zeker aanbevelen!

11 de abril de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

We hebben een heleboel offertes…

We hebben een heleboel offertes opgevraagd, maar deze viel echt op door de duidelijke afspraken.

Er waren geen verborgen kosten en alles werd precies zoals afgesproken uitgevoerd.

13 de agosto de 2024

Topbedrijf, echte vakmannen

We hebben lang nagedacht over het plaatsen van een dakkapel en zijn blij dat we dit bedrijf hebben gekozen. De communicatie was duidelijk, het werk werd snel uitgevoerd en het eindresultaat is prachtig.

Betrouwbaar bedrijf, aanrader

Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen. Alles werd zoals afgesproken gedaan en het resultaat is prachtig. De medewerkers waren vriendelijk en professioneel.

Meer dan tevreden

De dakkapel is precies zoals we hadden gehoopt. Ze hebben snel en nauwkeurig gewerkt, en alles werd netjes achtergelaten.

Vakmannen aan het werk!

Ik was een beetje nerveus over de verbouwing, maar het team van de dakkapelfabriek stelde me gerust. Alles verliep volgens schema, en ze lieten de boel netjes achter. Top ervaring!

Topkwaliteit!

Zeer blij met onze dakkapel. Van offerte tot plaatsing is alles prima verlopen. Vakkundige monteurs, duidelijke afspraken en een prachtige afwerking. Ik zou dit bedrijf zeker aanrader!

24 de septiembre de 2024
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.