Wij hebben getwijfeld tussen renovatie van ons oude dakkapel of een geheel nieuwe. Op advies van dit bedrijf voor een nieuwe gegaan en moet toegeven dat dit de beste keuze is geweest, het hout was erg... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Goed dakkapel kwaliteit, huis lichter geworden, lezen makkelijk en gezond ook nog. Prefab super handig snel geleverd en prijs best oke
Alles was opgeruimd, geen bouwrommel te vinden, mijn opa merkte dat op.
hij haalde mos weg achter de dakrand bij het dakterras terwijl opa riep wat dat geluid was beetje rare zin maar netjes
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Welkom bij Dakkapel Tilburg! Wij zijn uw vertrouwde partner voor hoogwaardige dakkapeloplossingen in Tilburg en omgeving. Of u nu op zoek bent naar extra ruimte, meer lichtinval of een verhoogde waarde van uw woning, bij ons bent u aan het juiste adres. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring in het ontwerpen, fabriceren en installeren van dakkapellen die perfect aansluiten op uw wensen en behoeften. Wij gebruiken uitsluitend materialen van de hoogste kwaliteit en hanteren strikte kwaliteitsnormen om ervoor te zorgen dat uw nieuwe dakkapel duurzaam en onderhoudsvriendelijk is. Bij Dakkapel Tilburg staat klanttevredenheid voorop. Vanaf het eerste contact tot en met de oplevering van uw project, streven wij naar een vlekkeloze service en open communicatie. Ons toegewijde team staat altijd klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van deskundig advies op maat. Kies voor Dakkapel Tilburg en ervaar de voordelen van een professionele en betrouwbare partner die uw woondromen werkelijkheid maakt. Bezoek onze website of neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Wij kijken ernaar uit om samen met u te werken aan het verbeteren van uw wooncomfort.
Información de contacto
Hart van Brabantlaan 12-14, 5038 JL, Tilburg, Noord Brabant, Holanda
- 0133699297
- contact@dakkapeltilburg.net
- dakkapeltilburg.net
Invita a los clientes a opinar
Dakkapel
Het dakkapel is bij ons inmiddels geplaatst. Alles prima verlopen en mooie prijs.
Trots op me nieuwe dakkapel
Vind Gijs een vriendelijke ondernemer
Vind Gijs een vriendelijke ondernemer. Houdt zich keurig aan ze afspraken.
Dakkapel gekocht
Prachtig dakkapel gekocht bij dit bedrijf. Konden het in 1 dag plaatsen, super.
Ben tevreden met de aankoop
Ben tevreden met de aankoop. Levering kon snel plaatsvinden en de montage is goed verzorgd.
Betaalbaar bedrijf als je je dak goed…
Betaalbaar bedrijf als je je dak goed wilt laten vervangen.
Prettig om zaken te hebben gedaan.
Houten dakapel
Mooi houten dakkapel gekohct. Ziet er mooi uit bij onze woning. Prijs vond ik gunstig.
Super gaaf geworden
Super gaaf geworden. Zijn enorm blij met het nieuwe dakkapel :)
Hele verbetering voor onze woning nu we…
Hele verbetering voor onze woning nu we een dakkapel hebben. Het dakkapel is netjes gemonteerd en de kwaliteit ziet er goed uit.
Goede ervaring
Het aangeschafte prefab dakkapel voldoet helemaal aan onze verwachtingen. Goed bedrijf dat afspraken netjes nakomt.
Helemaal tevreden :)) dakkapel was…
Helemaal tevreden :)) dakkapel was binnen een dag geplaatst. Team kwam ook netjes op tijd en heeft het echt mooi geplaatst.
Nette prijzen
Nette prijzen. Goede medewerkers. Montage is keurig gedaan door hen.
Zeer mooi dakkapel
Zeer mooi dakkapel. We zijn er heel blij mee. Hebben zo veel meer lichtinval. Netjes gedaan.
Top bedrijf
Top bedrijf. Voornamelijk de snelle plaatsing vond ik heel fijn met de kleine op komst.
Veel meer lichtinval
Veel meer lichtinval. Echt een verbetering. Ben blij met de dakkapel. De kleine is er ook blij mee.
Zeer professioneel bedrijf
Zeer professioneel bedrijf. De plaatsing van de dakkapel was binnen een dag al afgerond. Had zelf gedacht dat het meer tijd zou gaan kosten.
Más información sobre otros tipos de reseñas.