Correcte en snelle levering van het rolgordijn; inderdaad makkelijk te bevestigen. Verduistering is top. En dit aan een veel lagere prijs dan tal van andere aanbieders.
Consulta las opiniones de los clientes
Duidelijke website om bestelling vlot te doen. Monteren iets moeilijker dan uitgelegd, maar uiteindelijk goed gelukt. Werkt goed.
De Dakgordijnen die ik besteld heb voor 2 Fakro dakvenster passen perfect, voor de de plaatsing zit er een handleiding bij, dat het zelf plaatsen heel gemakkelijk maakt, sluit perfect af. Levering is... Ver más
Eenvoudig uit te zoeken welk dankgordijn je nodig hebt. Met het stappenplan heb je alles op het einde van je aankoop. Goed meegedeeld wanneer je het gordijn mag verwachten en te volgen met track en t... Ver más
Información sobre la empresa
Información de contacto
4 rue de la press, 1000, Brussel, Bélgica
- klantenservice@dakraamgordijnen.be
- dakraamgordijnen.be
No ha contestado las opiniones negativas
Goede beschrijving daktypes
Snel en betrouwbaar
They Sent me the wrong blind and then…
They Sent me the wrong blind and then wanted a photo of the blind in the window it didn't fit to prove to them it didn't fit. I had sent them the photo of the blind code on my existing blind, but apparently this wasn't enough.
Pakket is pas opgestuurd nadat ikzelf…
Pakket is pas opgestuurd nadat ikzelf contact heb opgenomen met de vraag waar mijn bestelling blijft.
Mooie materiaal
Mooie materiaal - redelijk gemakkelijk te plaatsen en doen wat ze moeten doen.
Twee bestelt een fout gekregen
Wij hebben twee dezelfde daakgordijnen bestelt maar heeft twee verschillende gekregen- wij heeft de dienst gecontacteerd maar wat normaal simpel moeten zijn is echt complex en wij hebben nog niet een oplossing kunnen vinden om de juiste tweede dakgordijn te krijgen - wij zijn echt teleurgesteld
Vlotte service
Super mooi en gemakkelijk te plaatsen…
Super mooi en gemakkelijk te plaatsen wij zijn zeer tevreden!!!
Bestelling zeker in orde en op tijd…
Bestelling zeker in orde en op tijd geleverd.
Goed maar trage levering en niet volgens afspraak
Rolgordijn is goede kwaliteit en de prijs was ook voordelig. Maar de aangegeven verzendtijd wordt niet correct aangegeven op de site. Volgens de site was alleen het zwarte gordijn op voorraad en zouden andere kleuren een levertijd van 3 tot 6 dagen hebben. Ik bestelde dus een zwart omdat het dringend was. Maar ook het zwart bleek van Ierland te moeten komen en heb ik ook een week moeten op wachten. Dus door hun foutieve info zit ik nu met een kleur die ik liever niet had. Dit was ook geen eenmalige stockbreuk want 10 dagen later geeft de website nog altijd dezelfde info...
Bestelling & levering top. kwaliteit product iets minder
Bestelling & levering top; de kwaliteit van het dakraamgordijn is iets minder. Na 1 week was het gordijn reeds uit de zijgleuven gekomen.
Vlotte aankoop
De verduistering past perfect op ons veluxraam. Het kader is iets breder. Montage heel eenvoudig.
Vlotte bestelling en levering
Vlotte bestelling en levering, 1 van mijn pakketten was beschadigd na levering. Na dit te melden aan de klantendienst, hebben zij vlot een nieuw exemplaar opgestuurd. Makkelijk te installeren. Bedankt!
Más información sobre otros tipos de reseñas.