Bestilte en vare dec.25 pengene trukket med det samme har endnu ikke modtaget noget. Prøvede at få pengene tilbage uden held. Svindelfirma hold jer væk. Bør fjernes fra Facebook øjeblikkeligt. De burd... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Den 11. januar bestilte jeg en vare hos Dalunova. Allerede dagen efter meddelte jeg firmaet, at jeg ønskede at annullere ordren!!!!!! Alligevel trak de beløbet den 13. januar 2026. Jeg har herefter... Ver más
Jeg bestilte tre varer ved Dalunova inden nytår -for over 1000,-. Pengene blev strukket på næstkommende bankdag, men varerne kom ikke. Jeg rykkede for varerne midt januar, men har ikke fået nogen res... Ver más
Jeg har bestilt en vare den 3/1-26, den har jeg endnu ikke fået, den er ej heller afsendt. Dalunova er gentagende gange blevet kontaktet via deres reklamationside samt e-mail de sidste 2-3 uger. Dalun... Ver más
La gente también ha visto
Helt urimelig levering og forkert produkt
Jeg bestilte et produkt der hed 'GastroPure' - fik et produkt der hedder 'Flatter Tummy Capsule' og bliver meget i tvivl om det er det samme?
Leveringstiden har været helt hen i skoven og helt urimelig. Man kan ikke komme i kontakt med kundeservice!! Vil ALDRIG handle med det firma igen!!
Bestilte min vare 1/09/25 og har ikke…
Bestilte min vare 1/09/25 og har ikke modtaget noget endnu.
Troede jeg havde bestilt et apparat til…
Troede jeg havde bestilt et apparat til at måle blodsukkeret...fik et apparat der måler pulsen..
Jeg har aldrig fået min vare
Snyd og bedrag indtil videre
Snyd og bedrag indtil videre. Har betalt 199,- for blodsukkermålere, men hører intet og track nummer findes ikke. Pengene var de hurtige til at trække.
Ordre nummer var DAL3724
—————————————————
Skal siges at så kom varen endeligt. Men dårligt forløb både med transittid kommunikation og link til tracking der ikke virker. Handler ikke igen.
Opdatering 23/9. Køb aldrig hos dalunova. Bestilte en blodsukkermåler, men fik en billig pulsmåler og trods 10 klager til kundeservice nægter de at returnere mine penge. Virker i øvrigt som AI-genererede svar. Hele firmaet virker baseret på snyd.
Jeg har købt høreapparater gennem…
Jeg har købt høreapparater gennem dalunova der gik dog 20 dage før de blev leveret.
Nu har jeg modtaget dem og de fungerer perfekt.
De kan anbefales.
Jeg kan se
Jeg kan se, at jeg skulle have set på trustpilot først for det er ikke et firma jeg ønsker at handle med.
Jeg oplever det samme som andre kunder firmaet bliver ved med at rykke leveringstiden men pengene har de hævet. Føj
Tangerer svindel
Købte 21:7 noget salve har ikke fået det 12/8 når man skriver til den får man at vide det er posten som er langsom, trekker man forsendelsen ser man at det skal igennem flere lufthavne
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.