Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi bestilte en mexicansk ovn, som blevet leveret 2 dage efter. Overtrækket der kom var alt for lille men ingen problemer der, de sendte et nyt med det samme og vi kunne beholde det første vi havde få... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Et besøg i butikken med stort udvalg resulterede i køb af 2 sæt havemøbler Meget lækre sæt til god pris Varerne allerede leveret indenfor 1 uge. En enkelt del var fejlleveret. Men med super ser... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Besøgte butikken mht. Køb af havemøbler og endte med at gå rundt uden på noget tidspunkt at blive kontaktet af de 3 sælgere som stod tæt på indgangspartiet. De virkede på ingen måde imødekommende el... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de muebles de exterior

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Vi har mere end 25 års erfaring med havemøbler. Vi har et meget bredt sortiment som kan handles fra vores webshop eller ses i vores kæmpe showroom. Vi importerer en del af vores møbler direkte fra producenter verden over og har alt fra plastik til teak og vedligeholdesfrie produkter.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi bestilte en mexicansk ovn

Vi bestilte en mexicansk ovn, som blevet leveret 2 dage efter. Overtrækket der kom var alt for lille men ingen problemer der, de sendte et nyt med det samme og vi kunne beholde det første vi havde fået.
Leveringen startede lidt skidt da fragtmanden ikke mente at han kunne levere den på vores adresse. Dambohave var så venlige at tage kampen med fragt og derfor fik vi uden problemer leveret vores ovn dagen efter. Super service. Kan varmt anbefale at handle hos dem

1 de diciembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ulovlig virksomhed, som stjæler dine penge

Sender mig først en vare af så dårlig kvalitet, som går i stykker efter 2 måneder. Svarer konsekvent ikke på mails. Afhenter varen den 27. august efter flere rykkere. Efter mere end tre uger har I fortsat ikke refunderet mig og kommer med søforklaringer. Det er decideret tyveri. Hvad får jer til at tro, at I kan tilbageholde en kundes penge mere end - indtil videre - tre uger? Kom i gang med at få refunderet de penge.
Desuden decideret ulovlig anprisning på hjemmesiden om, at I har 5 stjerner på Trustpilot - jeres anmeldelser taler jo for sig selv.

12 de septiembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Knowingly shipped wrong product without checking with me

I have ordered a 45L plastic parasol foot (for water or sand). I specifically needed a heavy enough base to hold the 3m parasol.

Today, I received a parasol holder that's smaller and doesn't look like the one in the image.

When I called them, the exact reaction was: "Oh, the delivery guy didn't call you to say he's bringing a different one? He should have."

When I asked why I am receiving a product I didn't order, the response was: "Well, the other product wasn't in stock. We can't send you a product that we don't have in stock, can we?"

After that point, in frustration, I said they could have at least informed me and given me the choice to say no to a product I didn't want.

The man first told me to calm down and that I could just keep the product and they'd refund me, because return shipping is more expensive than it's worth.

But then he immediately changed his mind and told me they wanted the product back after all and he'd send me a return label.

So now I'm stuck having to drag a parasol foot I never ordered or had the chance to refuse to a GLS pickup point.

Huge disappointment and the last time I shop here.

27 de junio de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

For ikke pengene retur selvom de lover det

Har købt en hængekøje, som gik i stykker efter få ganges brug. De lovede mig pengene tilbage da den eneste anden de havde på lager også var gået i stykker. Selvom det er over 8 måneder siden har jeg stadig ikke fået mine penge og nu er de holdt op med at svare mig.

15 de agosto de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Useriøst virksomhed - pas på snyd

Vi købte et bord på deres hjemmeside i går og lejede en trailer for at hente bordet i dag.
Vi finder bagefter ud af at de slet ikke har varen til salg. Undskyldningen er at de ikke har styr på deres hjemmeside😶 så er der altså bare surt show, at vi har brugt penge på at leje en trailer😳

30 de abril de 2024
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Stor have-sofasæt leveret med slidhul i…

Stor have-sofasæt leveret med slidhul i den ene pude.
Virkelig lækkert sofasæt til 12.000 kr. (udstilling uden fejl) blev leveret med hul i den ene pude.
Fejl blev reklameret og vi blev ringet op. Damborghave kunne konkluderede, at det er et hul, som vi selv har lavet, da de ikke har og deres chauffør heller ikke har. Chauføren kiggede slet ikke på møblerne og fik ingen kvit for levering, så det kan være tvivlsomt, om denne har lavet hullet og tjekket møblerne.
Vi fik tilbud om selv at komme forbi butikken, og så ville de forsøge at få hullet syet, selvom det nok ville blive svært. Altså ingen mulighed for bytte. Intet nævnt om prisnedslag. Kun et forsøg på syning, eller at de kunne tage hele sættet retur.
Ikke okay behandling. særligt ikke påstanden om, at vi selv har lavet hul i en ny sofa. De er i øvrigt stoppet med at svare på vores emails.

15 de agosto de 2023

Køb af ildbord

Jeg fandt ildbordet bordet på tilbud. Bestille det nemt via hjemmesiden og det blev leveret til min adresse for et fornuftigt beløb.
Forsvarligt indpakket og stilt pænt ude af syne fra vejen.
Varen er af god kvalitet og vi er så glade for det.

21 de junio de 2023
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Varen er fin men leveringen dårlig

Varen er fin men leveringen kunne godt være meget bedre. Det er oven i købet eget bud.
Vi kunne ikke få et tidspunkt for levering, heller ikke et ca tidspunkt. Så vi stod stand by hele dagen indtil kl 18 hvor varen blev leveret. Vi blev lovet en opringning 1/2 t før levering og det skete heller ikke.

21 de junio de 2023

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.