Damp Amok Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,8

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Godt udvalg. Gode varer og hurtig levering. Da jeg ikke modtog track and trace nummer, skrev jeg til dem og fik hurtigt svar, med nummeret. Har handlet her flere gange og er super tilfreds hver gang... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

I den seneste tid er mine sociale medier flydt over med reklamer fra forskellige firma af denne slags. Fælles for 90% er at deres hjemmeside er fuldstændig uoverskuelig og virker mere som fu... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bedste sted at handle vapes, brugte nogle andre før som altid havde bøvl med at sende deres varer, her har jeg aldrig haft problemer 👌🏻👌🏻👌🏻

Información sobre la empresa

1. Empresa de electrónica

Escrito por la empresa

DampAmok er en dansk webshop med fokus på populære vape produkter til markedets bedste priser. Vi arbejder målrettet på at tilbyde hurtigst mulig levering, et godt udvalg og en kundeservice, der er blandt de bedste i branchen. For os handler det om at gøre det nemt, hurtigt og trygt at handle online fra bestilling til levering og hjælp efter købet.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

85 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering og gode smage

2 de septiembre de 2026

Respuesta de Damp Amok

Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder os, at du er tilfreds med både den hurtige levering og smagene. Vi sætter stor pris på din feedback 😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gode Vapes til billige penge og hurtig…

Gode Vapes til billige penge og hurtig levering.

Respuesta de Damp Amok

Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder os, at du er tilfreds med både produkterne, priserne og den hurtige levering. Vi sætter stor pris på din feedback 😊

Kom hurtigt ,nemt og bekvemt

Kom hurtigt ,nemt og bekvemt

2 de septiembre de 2026

Respuesta de Damp Amok

Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder os, at du oplevede det som hurtigt, nemt og bekvemt. Vi sætter stor pris på din feedback 😊

Varen var som forventet og kom hurtigt

Varen var som forventet og kom hurtigt

7 de septiembre de 2026

Respuesta de Damp Amok

Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder os, at varen levede op til forventningerne, og at leveringen var hurtig. Vi sætter stor pris på din feedback 😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bedste sted at handle vapes

25 de agosto de 2026

Respuesta de Damp Amok

Tusind tak for den flotte anmeldelse og din tillid til os! Det glæder os, at du har haft en stabil og problemfri oplevelse med dine bestillinger hos os. Vi sætter stor pris på, at du vælger Damp Amok 👌🏻

Godt god service

Godt god service

Respuesta de Damp Amok

Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder os, at du er tilfreds med vores service. Vi sætter stor pris på din feedback 😊

23 de agosto de 2026

Respuesta de Damp Amok

Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder os, at du er tilfreds med den hurtige levering. Vi håber at se dig igen 😊

🤩🤩🤩🤩

Hurtig levering samt fantastiske produkter til en god pris 🫶🏻 Ikke sidste gang jeg bestiller 😁

4 de septiembre de 2026

Respuesta de Damp Amok

Tusind tak for den flotte anmeldelse! Det glæder os, at du er tilfreds med både den hurtige levering, produkterne og priserne. Vi ser frem til din næste bestilling 😁

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Oplevet uheld med min pakke

Oplevet uheld med min pakke, jeg havde et svar og løsning på kort tid 😊

Respuesta de Damp Amok

Tusind tak for din anmeldelse! Vi beklager, at der opstod problemer med din pakke, men det glæder os, at vi hurtigt kunne hjælpe og finde en løsning. Vi sætter stor pris på din forståelse og feedback 😊

Hurtig levering og god kundeservice

Hurtig levering og god kundeservice

21 de agosto de 2026

Respuesta de Damp Amok

Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder os, at du er tilfreds med både den hurtige levering og vores kundeservice. Tak fordi du handlede hos os 😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rigtig gode produkter og rigtig god…

Rigtig gode produkter og rigtig god service Damp amok har.Damp amok er hurtig til at svare tilbage hvis man har spørgsmål,så en rigtig god oplevelse hos damp amok.

Respuesta de Damp Amok

Tusind tak for den flotte anmeldelse! Det glæder os, at du er tilfreds med både produkterne og vores service. Vi lægger stor vægt på at svare hurtigt og hjælpe, når der opstår spørgsmål. Tak for din tillid til Damp Amok 😊

Gode produkter og lynhurtigt levering

Gode produkter og lynhurtigt levering

Respuesta de Damp Amok

Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder os, at du er tilfreds med både produkterne og den lynhurtige levering. Tak fordi du handler hos os 😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Altid hurtig og korrekt levering.

Altid hurtig og korrekt levering.
Er fuldt ud tilfreds.

Respuesta de Damp Amok

Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder os, at du altid oplever hurtig og korrekt levering. Vi sætter stor pris på din tillid og er glade for, at du er fuldt ud tilfreds 😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lever op til mine forventning

Lever op til mine forventning, en glad mand! 👍

26 de agosto de 2026

Respuesta de Damp Amok

Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder os, at vi levede op til dine forventninger, og at du er tilfreds med dit køb. Vi håber at se dig igen 👍

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Svært at finde en god sælger til disse ting...

Svært at finde en god sælger til disse ting, men lavede en bestilling på 1000 kr og håbede på det bedste, og de leverede faktisk.

Gode produkter uden fejl og billige.

20 de agosto de 2026

Respuesta de Damp Amok

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at give os en chance! Det glæder os, at både produkterne, priserne og oplevelsen levede op til dine forventninger. Vi sætter stor pris på din tillid og håber at se dig igen 😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Godt udvalg og god service

28 de agosto de 2026

Respuesta de Damp Amok

Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder os, at du er tilfreds med både vores udvalg og service. Vi sætter stor pris på din feedback 😊

Hurtig levering,2 dage

Hurtig levering,2 dage. Nem og overskuelig hjemmeside. Køber helt sikkert igen hos dem.

24 de agosto de 2026

Respuesta de Damp Amok

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os, at du er tilfreds med både den hurtige levering og vores hjemmeside. Vi sætter stor pris på din tillid og glæder os til at have dig som kunde igen 😊

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.