Triest. Het wás ooit een goede en mooie damp winkel. Als je er nu binnenloopt zie je dat ze met name tabaksartikelen verkopen.... onderdelen voor e sigaretten hebben ze niet of nauwelijks meer, laat... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Na een aantal reviews beetje bang om te bestellen, maar las een aantal positieve ervaringen dus heb de gok gewaagd. 23:00 besteld en minder dan 12 uur later lag het pakketje al bij mij binnen!! Oo... Ver más
Toestel gekocht, was heel sceptisch door de negatieve review. Toestel was mooi op tijd. Maar na twee dagen kapot, klantenservice gecontacteerd, zonder veel woorden nieuw toestel gekregen. Een dikke t... Ver más
2jr geleden een Arizer V tower gekocht. En omdat er 3 jr garantie op zou zitten, contact gezocht met Damp-e. Dit ging eerst heel moeizaam, geen contact op mail en ook telefonisch niet te bereiken. Maa... Ver más
Información de contacto
Duokkwartier 10, 3723AV, Bilthoven, Holanda
- 0619362108
- Senn.van.der.hulst@gmail.com
- damp-e.nl
No ha contestado las opiniones negativas
Damp-e geweldige ervaring
Ik bestel al geruime tijd bij damp-e
Kan niet anders zeggen dan dat het altijd perfect geregeld is.
Na bestelling word zeer snel gereageerd per mail en de dag erna geleverd wat ik als zeer positief ervaar.
Daarbij ,de keuze is ook nog eens zeer uigebreid en telefonische hulp ook perfect en vriendelijk, dus voor mij een 10+
Gr J.B
Uitstekend
Snel, prima producten, geen tot weinig verzendkosten.
Bagger bedrijf
Bagger bedrijf, stel oplichters. Een vape besteld wat niet naar behoren werkt. Lippen verbrandt aan de mondstuk, ze willen het niet terug omdat het gebruikt is... telefoon nemen ze ook niet op wel 15 min de wacht.... slechte , zeer slechte zaak. 100 procent afrader
Levering geen probleem maar nu er iets…
Levering geen probleem maar nu er iets stuk is verwijzen ze je door naar de leverancier. Deze webshop heeft of de zaken niet op orde of ze begrijpen er niks van
Helaas mijn bestelling niet geleverd
Helaas mijn bestelling niet geleverd. Klantenservice is niet te bereiken en per mail word er ook niet meer gereageerd.
Ik hoop dat er een oplossing komt.
De bezorging ga ik niet meer via post.nl doen.
Bestelling perfect verlopen
Bestelling perfect verlopen, aanrader om te bestellen. Zeer snelle levering, ik ga zeker nog bestellen bij deze shop 👍👍. "100252944"
Batterij was kapot
Batterij was kapot, bij aankoop, deze heeft Koen snel geleverd. En ook heeft hij mij andere raad gegeven. Wat een geduld💪
Hele goede klantenservice en snelle levering van q16 pro
👍
Bedankt E-Damp
Deze k.u.t winkel je besteld iets en…
Deze k.u.t winkel je besteld iets en stuurt het trug en krijg vervolgens je geld niet meer trug en het product ook niet nooit iets bestellen hier of verwachten dat je geld trug krijgt
pakket komt normaal gezien vandaag aan…
pakket komt normaal gezien vandaag aan maar ze hebben het nog steeds niet ingeleverd bij postNL & ik word bij de klantendienst 15 min in de wacht gezet en op het einde zeggen ze dood leuk dat ze de telefoon niet kunnen opnemen en dat ik op een later tijdstip moet terug bellen
Top webwinkel
Top webwinkel. Koop sinds een korte tijd mn vype pods hier. Pods hier zijn verser dan die van de winkel.
Klantenservice reageert snel op vragen.
Goede webshop
Zoals gewoonlijk snelle verzending en goede prijzen. Tot de volgende bestelling!
Heel snel en erg fijn.
Heel fijn.
En zeker dat je tot laat kunt bestellen en het de volgende dag al in huis is. DHL levert hier goed en op tijd.
Beste service
Zeer klantvriendelijke shop, oplossingsgericht en denkt ontzettend goed met je mee. Verfrissend om te zien dat dit niveau van service tegenwoordig nog bestaat! Zeker een aanrader.
Más información sobre otros tipos de reseñas.