Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg havde købt en del til værdi 900 og betalte 400. Bilen var ikke støvsuget i sæder (der var sand og dette ville koste ekstra). Det kostede i forvejen 300 oveni fordi bilen var “stor” - første gang d... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Havde bestilt indvendig rengøring plus rens af alle sæder. Sæderne var mere beskidte end da bilen blev afleveret. Fuld af hvide skjolder. Ruderne var ikke pudset og bilen kun pletvis støvsuget.... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

købt en deal til Hobro damp og håndvask....utroligt deal bruger dette firma. En meget træls oplevelse...han gad ikke tage vores person uden at få flre penge oveni det jeg havde betalt for deal...så må... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vandt en ozonbehandling af min bil. Bestilte tid og fik tilbud på rengøring. Da jeg kom der ud, anbefalede de en dyrere rengøring, men da jeg sagde at jeg ikke ville betale mere end det aftalte og... Ver más

Información sobre la empresa

1. Servicio de limpieza completa de automóviles
  2. Lavado de coches
  3. Servicio de automóvil
  4. Tienda de productos químicos para automóviles

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Aalborg Bildampvask-Bilpleje og klargøring center tilbyder professionel rengøring biler ved Aalborg Storecenter. Ny form for bilvask.( Steam car wash)

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

2,4

Todas las opiniones

7 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Virkelig god og flot rengøring af min…

Virkelig god og flot rengøring af min lille bil. Jeg kørte ind med beskidte sæder som bare er blevet sindssygt flotte! Det som at få en helt ny bil retur! Jeg er så glad! Kan klart anbefale damp-vask! God kundeservice og flinke personale! Virkelig godt sted, vil ikke køre andre steder hen fremover! Jeg er helt overrasket over at en bil fra 2010 kan se så ny ud! Virkelig flot arbejde! 😀😀

11 de mayo de 2020

Virkelig god oplevelse

Virkelig god oplevelse. Jeg har i dag fået lavet indvendig rengøring af min bil (pakke 2). For det første var bilen færdiggjort før tid, og for det andet fik jeg en udvendig vask med i prisen!! Det er virkelig god service, og der er ikke en finger at sætte på standarden, bilen er som ny.

Kan kun anbefale dette sted!

29 de abril de 2020

Bilen var som ny

Bilen var som ny. Pletter som chokolade og pizzasauce var fuldstændig væk. Alt skinnede og duftede. Man kan udnytte tiden med at gå i storcenter imens. De ringer når bilen er klar og den var færdig til den tid de havde sagt. Venligt og imødekommende personale på stedet. Jeg vasker aldrig selv bil igen. Man får så meget for pengene.

25 de abril de 2020

Helt ny bil

Har lige hentet min bil - det er jo en helt ny bil både inde og ude. Desuden fantastisk god service.
Kan helt sikkert varmt anbefales. Det er ikke sidste gang.

15 de abril de 2020

Spild af tid

Spild af tid

Købte en Deal på Deal.dk til kr. 349,- dealen omfatter indvendig og udvendig rengøring med dampvask
På virksomhedens hjemmeside er priserne for pakkerne angivet til i alt kr. 1.220,-

Ham som tager imod siger med det samme, at det jeg har købt jo bare er en alm. vask og støvsugning - så jeg skal slippe 500,- mere for indvendig og 500,- mere for udvendig ellers bliver det ikke pænt - hvilket jeg takker nej til, da han så bare må gøre den så ren som han nu kan - bilen er beskidt, men jo også derfor jeg har købt dealen !! (Så er dealen jo pludselig blevet dyrere end normalt ?)

Så jeg afleverer bilen og kører derfra, men bliver ringet op da jeg kommer hjem igen, om at jeg kan afhente bilen, da han ikke gider at lave den.

Sørme flot behandling og total spild af tid og km.

Hvis det ikke hænger sammen økonomisk at bruge tid på de deals der indgås, så lad dog være med at lave dem.

31 de marzo de 2020

Og igen...

En meget flot bil afhentet.

Med 165.000 km på tælleren begynder en bil at se lidt træt ud.

Ridser og skrammer var der desværre stadig, men når man henter sin bil tilbage ved "damperne" i Skalborg, så ser den ud som ny indvendig!

Fantastisk resultat!

29 de marzo de 2020
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg kom med en virkelig ulækker bil

Jeg kom med en virkelig ulækker bil, med store plamager og fedt pletter, snavs og mug på måtter er helt væk. Alt snavs og fedt pletter, indtørret chokolade på panellet og i sidelommerne, sødeindtræk er helt væk. ydermere har vores bil døjet med fugtskader hvilket personale også har klaret. Efter denne behandlingen er bilen super flot, alle fedtpletter og andet snavs er væk. bilen står skindende ren, helt som ny. personale er utroligt imødekommende, udadvendt og virkelig dygtige til deres arbejde. Bilen er rengjort på alle flader, og jeg vil klart anbefale andre at gøre brug af dem, det er i hvert fald ikke sidste gang vi kommer der!!

11 de marzo de 2020

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.