Didn't send me my full order and then refused to send me the missing objects even though they were already paid for. Definitely do not order from here.
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Welkom bij 'T Damphutje
Stikke hezelstraat 83, 6511jw, nijmegen, Holanda
- 0248486238
- info@damphutje.com
- damphutje.com
Waardeloze kwaliteit en service
De aspire vapes van damphutje zijn van dramatisch slechte kwaliteit. Er zit 3 mnd garantie op maar telkens na 3-3,5mnd valt eerst het voorkantje er gemakkelijk vanaf, waarna vervolgens het oplaadpunt uit het niets afbreekt. Ook als ie nooit/nauwelijks op de grond valt. Het is mij nu 2x achter elkaar overkomen. Na de eerste keer werd er aangegeven dat als ik het doosje bewaarde hij vergoed zou worden. Toen ik dit bij de 2e deed zat hier zogenaamd geen garantie op en was dit nog nooit gebeurd. Lulkoek natuurlijk. Toevallig dat het mij 2x achter elkaar overkomt. Geen vergoeding gekregen, nog geen korting o.i.d. Terwijl ik de bonnen en het doosje nog had, en ook met afschrift kon aantonen dat ik er 2 had gekocht 3 mnd achter elkaar.
WAARDELOZE KWALITEIT
WAARDELOZE SERVICE
Voor mij nooit meer damphutje, genoeg andere aanbieders
Ze hebben dingen op voorraad die andere…
Ze hebben dingen op voorraad die andere bedrijven niet hebben. Snel bezorgd en zeer goede communicatie!
Don't order from this shop
Het is een feest als je bij damphutje…
Het is een feest als je bij damphutje bent geweest kom er via Alex achter dat ik een mtl roker ben en zo had Alex alles voor me samengesteld zodat ik nu heerlijk kan genieten van mijn e cigaret damphutje heeft echt kennis in huis dank je wel voor jullie uitstekende service nu nog een goed koffie machine haha🥳
Geweldige service
Veel keuze, redelijke prijzen, snelle verzending en een geweldige service.
Kortom: een dikke aanrader.
Mooi op tijd bezorgd
zeer tevreden
zeer tevreden over ruime keuze
de levertij.den en de klantvriendelijkheid
zoals altijd super geregeld!
zoals altijd, makkelijk besteld dankzij de favorietenlijst en supersnel weer geleverd, bedankt!
Top winkel, top service
Top winkel, Alex is heel behulpzaam en weet wat hij weten moet als dampshop eigenaar.
Zeer groot assortiment apparaten, tanks, vloeistoffen, flesjes, etc.
Aanrader!
Top!
Altijd snel geleverd. Iets besteld wat op de site op voorraad stond maar na 5 minuten kreeg ik een telefoontje dat het helaas niet zo was. Meneer kwam meteen met een alternatief en de volgende dag had ik het al binnen.
Goeie vapwinkel
Goeie service goede kwaliteit producten
Beste vapewinkel die er is
Beste vape shop in omgeving Nijmegen.
Beste vape shop in omgeving Nijmegen.
Top service!!
Snelle verwerking en levering
Snelle verwerking en levering, helaas is postnl niet zo snel, daar kan het damphutje natuurlijk niks aan doen
De bestelling is op tijd verstuurd
De bestelling is op tijd verstuurd, alleen het pakketje kwam pas 5 dagen later.
Brilliante online winkel
Brilliante online winkel, erg veel keuze. Mijn pakketje was er volgend mij zo snel als het fysiek mogelijk is om iets te bezorgen, in mint condition. Ben zeer over 't Damphutje te spreken en koop in het vervolg altijd bij jullie. Gelukkig woont mijn oma in Nijmegen dan kan ik misschien een keer bij jullie op visite!
Het Damphutje is geweldig!!
Bij het Damphutje hoef ik alleen maar te bestellen en de volgende dag is het er. Ik had een rookpijp die niet beviel: geen probleem, ik kreeg een nieuwe. Als je een vape pijp hebt, het Damphutje is HET adres!!
Fijne en betrouwbare shop.
Fijne en vooral ook zeer betrouwbare webwinkel waar ik graag mijn dampspullen aanschaf. Vragen via mail worden snel beantwoord. Bezorging zou een issue kunnen zijn, maar nadat pakketten zijn afgegeven bij een PostNL afgiftepunt, is de verantwoording daarvan ook overgedragen en dus ook uit handen van de verzender. Damphutje verzend op tijd! Over de service van Damphutje ben ik dus zeer tevreden. PostNL is weer een ander hoofdstuk.
Gewoon top altijd snelle levering
Gewoon top altijd snelle levering! Als iets op is kan je netjes bericht sturen en zorgen dat het op voorraad is !
Más información sobre otros tipos de reseñas.