Anmeldese af microcement badeværelse
I 2024 overtog vi et hus, som året før havde fået lavet et badeværelse i microcent af Dancrete. Her 2 år efter slår væggene revner og gulvet brækker der stykker af.
Sidenhen har det vist sig at Dancrete har skiftet ejer og er startet op under nyt selskab, men har beholdt alle rettigheder til navnet og billeder mv. fra tidligere ejer. (generations skifte)
Dancrete fraskriver sig derfor alt ansvar i forbindelse med det arbejde der er blevet lavet i vores badeværelse, hvilket jo er helt fair. Vi kan dog ikke på nogen måde anbefale nogen at få lave microcement i vådrum. Dancrete har svaret via mail igennem hele processen, omend ofte lidt langsomt, og var da villige til at komme og kigge på det, og lave en pris for at få det udbedret. Det føles dog lidt som at P*sse i bukserne for at få varmen en kold vinterdag, da det kun vil være lækkert midlertidigt, indtil det går i stykker igen. DanCrete bruger stadig billeder af vores "flotte badeværelse" på sociale medier og deres hjemmeside. Hvorfor denne anmeldelse må anses for fair.
Update: Kort tid efter jeg har kommenteret på billeder på firmaet hjemmeside af mit badeværelse af retvisende kommentarer på hvordan badeværelset ser ud 2 år senere, bliver jeg truet med advokater hvis jeg yderligere kommenterer. lol.
Alt haves naturligvis på skrift.
6 de enero de 2025
Opinión espontánea