Jeg fik at vide, at anlægget ville blive opsat efter 1,5 - 2 måneder. Der gik 8 måneder, før jeg fik det. i mellemtiden var det nærmest umuligt at kontakte Solcellepartner, telefonen blev ikke... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Super god service, Alex hjalp os fra start til slut så det kørte gnidningsfrit - vil helt sikkert anbefale danenergi.
Fantastisk og professionel service fra MadsJeg har haft et super forløb med Solcellepartner. Projektlederen Mads har ydet en absolut topklasse service hele vejen igennem. Han har været utrolig høflig,... Ver más
Vi har haft en rigtig god oplevelse med Solcellepartner. Hele processen er gået rigtig godt, og vi har fået god service hele vejen igennem. Hver gang vi har haft spørgsmål, har Ludvig været hurti... Ver más
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 20% de las opiniones negativas
Suele tardar más de 1 mes en responder
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
La gente también ha visto
Hurtig og god service og super fede…
Hurtig og god service og super fede produkter.
Anbefaler til alle!

Kan anbefales
Jeg bestilte komplet solcelle løsning for nogle dage siden og i dag er det installeret og virker
Er glad for at have valgt jer, i holder hvad I lover

Respuesta de DANENERGI
Fantastisk service fra start til slut
Fantastisk service fra start til slut! Levering og installation blev udført præcist som aftalt, og han var altid tilgængelig for at besvare mine spørgsmål undervejs. Professionelle og venlige medarbejdere, der virkelig går op i kundetilfredshed.
Utrolig dygtige installationsfolk og egen kontaktperson, så man ikke skal igennem kundeservice - kan kun give mine varmeste anbefalinger!
- Kristian

Respuesta de DANENERGI
Fantastisk vejledning og service af…
Fantastisk vejledning og service af Alex i forbindelse med solceller til boligen. Han var utrolig vidende, professionel og tog sig tid til at besvare alle mine spørgsmål grundigt. Det har virkelig givet mig tryghed i processen, og solcellerne er nu en stærk overvejelse.
Kæmpe ros til jer for at have en så dygtig og engageret medarbejder!

Respuesta de DANENERGI
Fantastisk oplevelse fra start til…
Fantastisk oplevelse fra start til slut!
Jeg har netop fået installeret et solcelleanlæg fra Solcellepartner, og jeg kan kun sige én ting – perfektion fra start til slut!
De tog sig tid til at forklare de forskellige løsninger og fandt den perfekte løsning til mit behov.
Installationen blev dertil udført hurtigt og effektivt.
Kan kun anbefale Solcellepartner til alle, der ønsker en problemfri og professionel oplevelse.

Kan klart anbefale Solcellepartner
Kan klart anbefale Solcellepartner, virkelig god service nemt og bekvemt. Meget pålidelige god kundeservice.
Dialogen jeg har haft med dem har gjort det en helt del nemmere og har nu mere styr på mit anlæg.

La experiencia Trustpilot