Información sobre la empresa

1. Escuela de acupuntura

Escrito por la empresa

En praksisbaseret akupunkturuddannelse hvor du lærer faget som et håndværk. Vi tager udgangspunkt i den oprindelige akupunkturteori med tilføjer også moderne teknikker som har vist sig effektive. Som behandler er det altafgørende at du kan få gode resultater og det bestræber vi os på på Danmarks Akupunkturuddannelse. Kontakt os gerne for spørgsmål.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

En fantastisk uddannelse!

Jeg er blevet færdig på Danmarks Akupunktur uddannelsen marts 2026 og jeg kan kun give denne uddannelse mine varmeste anbefalinger. Det har været et år der har givet mig en masse gode redskaber som akupunktur, men også et år hvor jeg har været igennem en enorm udvikling på det personlige plan også. Atmosfæren på skolen er varm og imødekommende og læringsmiljøet føles trygt. Det er ikke en skole hvor man er bange for at begå fejl, for fejlene er en del af selve udviklingen mod at blive en god akupunktur. Uddannelsen er meget helhedsorienteret og man kommer omkring alle relevante emne for den menneskelige sundhed. Jeg savner allerede fællesskabet, lærerne og miljøet! Jeg føler at jeg kom hjem i mig selv i løbet af dette år. Alle ville have gavn af denne uddannelse om det er for at arbejde som akupunktur eller for at tage på en personlig rejse, eller begge dele - gør det! De varmeste anbefalinger til skolen og til Esben.

27 de marzo de 2026

Er du i tvivl, så vælg Danmarks Akupunkturuddannelse

Er du i tvivl om retningen på din akupunkturuddannelse, så vælg Klassisk Kinesisk Medicin hos Danmarks Akupunkturuddannelse, og du vil ikke fortryde!
Her lærer du om årsager fremfor kun at symptombehandle.
Uddannelsen er veltilrettelagt, der er et trygt og rart studiemiljø og virkelig dygtige og engagerede undervisere. Og det bedste er, at uddannelsen er baseret på mesterlære.
Bedste anbefalinger herfra.

22 de marzo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Et åbent læringsmiljø med dygtige undervisere

Jeg startede min uddannelse i Odder i samme måned, min far var blevet alvorlig syg med cancer. Og jeg var MEGET i tvivl om, hvorvidt jeg kunne gennemføre uddannelsen. Men det viste sig, at det var et godt afbræk for mig - det gav mig lyst til at dykke mere ned i, hvad jeg kan behandle og hvordan. Det inspirerede mig til at stille nogle kringlede spørgsmål og lave fejl i undervisningen, som jeg sidenhen har lært rigtig meget af.
Samtidig var jeg på et hold, som havde den absolut bedste energi! - og det havde stor indvirkning på min oplevelse og læring. Jeg følte mig tryg både hos mine medstuderende og mine undervisere, som var medfølende, omsorgsfulde og opmuntrende i enhver henseende. Det fedeste fællesskab!

Så jeg vil helt klart anbefale denne uddannelse til enhver, der vil kunne behandle ÅRSAGEN til problemet, og ikke blot symptomerne. Og til dem som vil forstå mennesket på et dybere niveau, så de forstår, hvorfor og hvordan sundhed hænger sammen med livsstil.
Jeg lærte også meget om mig selv på uddannelsen - og det bringer mig noget positivt og opløftende hver dag - en følelse af retning og mening med, hvad jeg skal bruge mange år på at praktisere som mit erhverv.
Jeg kommer helt sikkert igen på jeres kurser og modul 2, når jeg føler mig klar.

Tak for en fantastisk oplevelse!

7 de octubre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har gennemført min uddannelse hos…

Jeg har gennemført min uddannelse hos Danmarks Akupunktur Skole, og jeg kan på det varmeste anbefale denne uddannelse til alle, der ønsker at blive akupunktør. Hver eneste weekend har jeg glædet mig til undervisningen og den spændende rejse, hvor jeg har udviklet mig både mentalt og praktisk.
Uddannelsen er fantastisk, fordi man med det samme får afprøvet det, man har lært, hvilket betyder, at teori og praksis hænger sammen. De dygtige og inspirerende undervisere sikrer, at man får en grundig forståelse af akupunkturens kunst og videnskab. Små hold skaber et roligt og trygt læringsmiljø, hvor der er plads til individuel opmærksomhed og støtte.
Jeg har oplevet, at uddannelsen er bygget op på en måde, så man tydeligt kan mærke sin egen udvikling og kompetence stige fra gang til gang. Pensum er spændende og holistisk, hvilket gør læringsprocessen både udfordrende og yderst givende.
Danmarks Akupunktur Skole har givet mig værktøjerne til at blive en kompetent akupunktør, og jeg er dybt taknemmelig for den viden og erfaring, jeg har opnået her. Hvis du overvejer en karriere inden for akupunktur, er Danmarks Akupunktur Skole det perfekte sted at starte din rejse.

25 de noviembre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Et trygt og inspirerende læringsmiljø med engagerede undervisere

Jeg blev færdig med min uddannelse i oktober 2024. Jeg kan helt klart anbefale hvis du vil tage uddannelsen som akupunktør at vælge Danmarks Akupunkturuddannelse. Et trygt læringsmiljø, hvor du får en masse viden og får lov til at få det i hænderne fra dag et.
Du får en masse redskaber du kan bruge som behandler, lige fra øreakupunktur, cupping og moxa ud over den klassisk kinesiske akupunktur. Samt redskaber til at passe på sig selv som behandler.
Super engagerede lærere som brænder for deres fag og er gode til at formidle det.

13 de octubre de 2024

Jeg anbefaler Danmarks…

Jeg anbefaler Danmarks Akupunkturuddannelse.
Perfekt mix af teori, praktik og selvkultivering. “Hands on” lige fra starten. 👍
Professionelle lærere og et super relevant indhold hele vejen. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

8 de octubre de 2024

Kæmpe anbefaling

Fantastisk uddannelse med stor anbefaling her fra!
Jeg har afsluttet uddannelsen i oktober 2023 - Sikke en rejse, både personligt og fagligt.
På Danmarks Akupunkturuddannelse får du selv-kultivering og hands on med det samme. Du går i mesterlære og lærer fra de bedste.
Jeg kan på det varmeste anbefale skolen og de dygtige undervisere.

6 de noviembre de 2023

Fantastisk Akupunkturuddannelse

Jeg vil gerne give skolen og lærerne den bedste anbefaling. Har netop afsluttet 1 år på uddannelsen og har aldrig tidligere fået så god og fagligt velfunderet undervisning i akupunktur. Det er en helt fantastisk undervisning i de oprindelige kinesiske forskrifter, som er utroligt gode redskaber og hvor man lærer at behandle individuelt og derfor kan give den bedst tænkelige behandling. At lære om anvendelsen af Yuan Qi og behandling med Moxa, har været epokegørende for mig- allerede under uddannelsen kunne jeg hjælpe flere klienter med disse redskaber. Uddannelsen er sammensat på en god og sammenhængende måde og så skal nævnes, at man får lært at kultivere sig selv med Tai He, Xien Tien m.m. Det er så vigtigt at man som behandler er i ro med sig selv og bevidst om sine egne ubalancer. Det har været en fantastisk rejse hvor jeg har fået konkrete redskaber med mig.
Jeg ønsker at videreuddanne mig og kommer igen senere når jeg har arbejdet med og integreret alt det jeg har lært på det år der er gået. Jeg kan kun sige: GØR DET!!
Kæmpe ros til alle lærerne og især Esben Andersen ❤️❤️

15 de octubre de 2022

Fantastisk Akupunkturuddannelse!

Jeg har i januar 2022 afsluttet uddannelsen i klassisk kinesisk akupunktur på skolen.

Jeg har tidligere taget andre kurser og uddannelser inden for akupunktur og brugte derfor lang tid på at vælge hvor jeg skulle tage min akupunktur uddannelse.

Valget faldt på Danmarks Akupunkturuddannelse fordi jeg gerne ville gå på en skole med en praktisk tilgang til tingene og lære håndværket fra bunden af. Skolens tilgang er, at man kommer i mesterlære og bliver fulgt tæt af underviseren på små hold. Det må man i den grad sige uddannelsen lever op til og her møder man dedikerede undervisere der viser dig vejen og selv går foran. Det har været en meget spændende og udviklende rejse. Både fagligt og personligt! Jeg føler virkelig at jeg har fået mange værktøjer med mig.

Jeg kan kun give skolen og dens meget kompetente undervisere mine absolut bedste anbefalinger 😃🙏🏻

9 de enero de 2022

Anbefalelsesværdig.

Jeg har afsluttet min uddannelse på Danmarks Akupunkturuddannelse d. 27/1-22.
Jeg har været meget glad for at gå på uddannelsen. Der bliver lagt meget vægt på håndværket - jeg har lært, at mærke og føle og ikke kun forholde mig til teorien. Jeg har været i mesterlære og fået uddannelsen ind gennem fingerne og ikke kun gennem hovedet.
Jeg har fået en rigtig god grunduddannelse i klassisk akupunktur. Klassisk akupunktur er, efter min mening, et spadestik dybere end TCM.
Alle undervisere har været meget tilgængelige, åbne, humørfyldte og kompetente, med en stor viden og erfaring. Vi har haft det super sjovt, og vi har støttet hinanden igennem hele forløbet på mit hold.
Jeg kan varmt anbefale en uddannelse på denne skole - 5 stjerner fra mig.

16 de febrero de 2022

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.