Consulta las opiniones de los clientes
DRTV app! Er noget af det mest elendige. Beder konstant om “log in” tillige melder om visse udsendelser der kun kan ses i Norden når man streamer over hi-fi via mobilnet, til trods for man befinder si... Ver más
DR medvirker til valgsvindel
Det er fuldstændigt uhørt, at DR medvirker til at underminere andre statsministrekandidater i at medvirke i en statsministerduel på en public service kanal. Det er så langt fra ytringsfrihed, demokrati og etisk fremstilling, som det kan være og er mere i lighed med Nordkorea og øvrige stærkt kommunistiske lande rundt om i verdenen.
Lars Boye Mathiessen meldte sig som kandidat til statsministerposten tilbage i december 2025, men DR har med vilje siddet dette overhørigt.
Dette er korruption på højt plan.
Jeres dr1 streaming app er det mest…
Jeres dr1 streaming app er det mest oldnordiske , at spole frem og tilbage går sååå langsomt, jeg kommer automatisk i tankerne tilbage til 80'erne og vhs bånd, helt ærligt!!! Og så til p4 nordjylland radio, hvorfor er det de samme sange der bliver spillet hver eneste dag ,også flere gange på en dag, der der findes SÅ meget godt musik men I vælger at spille det samme dag efter dag ,jeg slukker radioen mange gange om dagen når endnu en af de utålelig sange bliver spillet endnu engang. Tag jer dog sammen, eller er det mon fordi I får vores licenspenge ligemeget hvad for noget lært I leverer??
Danmarks radios manglende troværdighed...
Hej alle,
Danmarks radio burde simpelthen skamme sig.
Hvis jeg kunne, ville jeg som en skatteborger ikke betale 1 krone til det her foretagende!
Hvorfor mon det????
Ja, nu skal jeg fortælle Hvorfor:
Det drejer sig om IRAN...
Den 14. Februar 2026 mellem kl. 13:00 til 18:00 i München, Tyskland på adressen: Theresienwiese (Et kæmpe areal i München som "Oktoberfest" afholdes hvert år) var der mødt over 250.000 demonstranter (kilde:tysk politi) mod den islamiske regime i IRAN.
Et uhyrligt regime som har i dagene 8. og 9. Januar 2026, bare i 48 timer, slået over 50.000 af sine egne borgere ihjel, har skudt og lemlæstet over 400.000 mennesker, har fængslet og toturert over 100.000 og truer med at henrette dem...
Det som har fået betegnelsen " Den Iranske holocaust"
Er de små ting i DRs øjne?
Hvor har DR været henne?
På sammetid med de over 250.000, demonstranter i München, over 350.000 i Toronto, over 350.000 i Los Angeles og hundredetusindevis af eksil iranerne rundt om i verden protesterer mod den islamiske regime som har i de sidste 47 år tyranniseret befolkningen, har truet og udført terror handlinger i hele verden og har støttet terrorist organisationer som, hamas, hezbollah, hussier, hash o shabi og andre...
Hvor er Danmarks Radio henne?
Hvorfor kigger de den anden vej?
Et par dage før jeg selv tog af sted til München, sendte jeg en e- mail til DR's nyheder og skriv om demonstrationen og at der forventes over 200.000 til München osv osv...
Hvorfor fik jeg ingen svar tilbage?
Hvorfor kom de ikke?
De havde allerede deres korrespondenter i byen på grund Münchens sikkerheds konference på samme tid med demonstrationen,
Hvorfor har de ikke nævnt noget om begivenhederne bare et enkelt gang?
Er man klar over at, hvor stor betydning stabiliteten i IRAN har i Mellemøsten og resten af verden?
Taler vi om en lille land som ingen kender og ingen betydning har? Gør vi det?
Skamfuldt DR... Skamfuldt.
En herboende og frihedskæmper
Iraner.
DR.1 spole frem og tilbage funktion
DR.1 spole frem og tilbage funktion.
Kom nu.
Vi er i 2026 og i den digitale tidsalder.
Det går grotesk langsomt at spole frem eller tilbage. Man skal sætte 10 minutter af hver gang man spoler frem eller tilbage. Spoler !!!! Bare det ord.
Virker sjældent og mange udfald
Virker sjældent og mange udfald
Selvglade radioværter
Hej. Det er så skønt med f.eks. p. 4 kvisser gættelege og fællessang. Det drejer sig kun om værtsparet der forsøger at piske en stemning op omkring et emne som er valgt.
Ang. Gættelege savner jeg at der i radioavisen også kan kvisses f.eks. hvor mange droner har Putin kastet over Ukraine. Så man kan vinde et P 4 krus.
Ændring af program
I dag søndag d 16 november 2025 var der programsat håndbold på DR1 men da jeg ville se håndbold var der debatmøde med overborgmesterkandidaterne i København. Dette har absolut ingen interesse for mig der bor i Sønderjylland. DR gav ingen info om at håndbold kampen kunne ses på DR2.
Poulsen & Holm
Skulle igen i dag høre P4 men det var med Poulsen & Holm. Slukkede straks. De er bare så dumme at høre på. Skal hjælpe lytterne gennem dagen med deres humor. De sidder bare og griner dumt ad deres egne vittigheder. Få det stoppet.
Radioens vidunderlige P2
Danmarks Radio, radioens program 2, er en fuldkommen vidunderlig kanal at lytte til.
Der er den skønneste, mangfoldige klassiske musik, og fremragende værter, der kan formidle musikhistorie, musikteori, musikanalyse, sammenhænge og meget, meget mere.
God radio i særklasse! TAK!
Journalistikken er under midle
Journalistikken er under midle
Politikken er et sammenkog woke og løgne
Er utrolig sur over, at betale for så dårlig og sjusket journalistik
Dårlig stramningtjeneste!
Dårlig stramningtjeneste!
Hvorfår får I ikke jeres streamingtjeneste til at virke i EU lande, når jeg er på ferie?
Op og ned
Det gode ved P4 er at der - en gang imellem - er noget interessant at lytte til når der debatteres i f.eks. morgenradioen og igen om eftermiddagen.
Og Liga er også fint.
Men det er så det.
Jeg er ved at blive sindssyg over den gentagende samme musik som bliver spillet om og om igen og som gør at der slukkes.
Eksemplerne er mange, men kan i flæng nævne "Du ligner din mor" med Benjamin Hav.
Andreas Odbjerg med "Hjem fra fabrikken" og "Jeg kan rigtig godt lide dig".
Og så er der Blæst, August Højen, Tobias Rahim, Malte Ebert osv.
Man bliver hjernevasket efter et par dage. Natradioen er helt tosset,der kan jeg heldigvis høre noget YouTube istedet for.
Trafikradioen er sgu ' også til grin efterhånden, vi er godt klar over at køen starter inde omkring sammenfletningen ved Køge og at der er trillekø omkring motorvejskryds Taastrup hver morgen.
Man lærer hvornår man skal slukke for radioen 😄
Jeg forsøger at høre DRP4 men jeg kan…
Jeg forsøger at høre DRP4 men jeg kan sjældent klare at høre det ret længe for selvom der kan være emner de snakker om som kan være interessante så har de en musikplayer liste med de samme numre dag efter dag efter dag nævner lige to stykker som for mig er blevet hade numre, du ligner din mor og så Lady Gaga med den der Abra Kadraba eller hvad den nu hedder men hold nu kæft de har det nemt når der skal spilles musik. Samme musik hele tiden æv
Jeg er ude
Lad være med alle de genudsendelser…
Lad være med alle de genudsendelser hverdag holder det ikke ud
Hvad pokker bruger I de bunker af…
Hvad pokker bruger I de bunker af milliarder til, som I får tvangsoverført fra borgerne?
End ikke en programoversigt på Tekst-TV evner I at holde kørende.
Nu har denne stået i stampe siden onsdag, det er jo fuldstændig grotesk, og det er dælemig da ikke fordi, I ikke har rigeligt med ansatte :-(
DR minder mere og mere om et statsmedie…
DR minder mere og mere om et statsmedie i Europas østblok før murens fald. - Hvad laver DR egentlig for sine 4 milliarder årligt tilførte skattekroner, udover genudsendelser af billige film, patetiske serier samt ligegyldige radioprogrammer?
Nu kan jeg ikke tage mere
Nu kan jeg ikke tage mere, genudsendelser hver eneste dag året rundt dårligste tv findes ikke,hvad skal der til for de ansvarlige vågner op og ændrer det de sender,hvad får de egentlig deres store løn for?vil meget gerne have et svar på hvorfor de genudsender igen og igen forstår ikke? Jan Villadsen Aalborg...😠😠😠😠👎👎👎
Danmarks radio TALER HELE TIDEN
Hej jeg synes at Danmarks radio er det værste sted at hører radio de TALER HELE TIDEN og det er så irriterende at der ingen gang er nåde musik. Og det gæler til alle radioer i Danmark. Håber at i forstår og næste gang jeg går ind og skal hører radio skal der være musik eller så skriver jeg igen til jer
Ufattelig dårlig radio
Ufattelig dårlig radio. Værterne ter sig som pauseklovne - jo værre jo bedre. Det er morgenradio 1. Juledag😝
DR opfinder nyheder
DR opfinder nyheder - de finder en statistik og laver en nyhed ud af det. Samtidigt er det reklame for en udsendelse. Fint med kritiske udsendelser, men det er ikke nyheder.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.