Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dejligt med den professionelle assistance til import af vores nye bil, samt den efterfølgende praktisk håndtering af import processen .. Tak Frank. I øvrigt kan jeg nævne, at økonomien til gennemfø... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dansk Bilimport får min bedste anbefalinger. Niels og Frank er begge meget serviceorienteret og leverede gennem hele forløbet god kommunikation og gode løsninger. Vi fandt i samarbejde med Niels... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Dansk Bilimport i forbindelse med importen af min Mercedes EQE. De stod for hele processen fra forhandling og afhentning i Tyskland til indbytte af min gamle... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rigtig god oplevelse hele vejen igennem. Selv hvor der opstod akutte problemer pga. Biltransport af tysk forhandler forulykkede med den bestilte bil som endte med total skade. Der var Frank utrolig be... Ver más

Información sobre la empresa

1. Concesionario de autos

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Fra drøm til nøgleklar! ### Vi tager ansvaret for hele processen hvor vi afklarer Nice og Need to have, økonomi og afstemning af aftale, så vi kan finde det perfekte match, derefter sender vi fysisk vores folk til bilen, tjek og tryghed for hvad vi køber (vi kører hellere derfra end at hjemtage noget vi er i tvivl om!), service, klargøring, Fejlfri Brugtbilattest, syn, AFGIFT, leasing (flexleasing, splitleasing el. privatleasing, SANTANDER finansiering og endelig nummerplader, som vi har i huset. Vi tilbyder garanti i 12, 24 og 36 mdr. til fornuftige penge med god dækning. Vi er stolte af at vi kan levere en total-løsning, helt enkelt og trygt. Er du til "Gør det lidt selv" løsningen, så ring på 62 21 12 22, så finder en model som matcher dine behov for transparens og kontrol igennem processen.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God service ved køb af bil

Oplevelsen hos Dansk Bilimport ApS via Frank har været upåklageligt, og der har været hurtig respons på spørgsmål.

Frank har ageret ansvarsfuldt og påtaget sig ansvar/risiko, når sælger af bilen har leveret mangelfuld/forkert information, selvom dette ikke nødvendigvis kunne kræves af Frank.

Så alt i alt rigtig god kundeservice.

Mit råd til andre vil være at sætte sig ind, hvordan processen fungerer ved import af biler - evt. forhøre sig hos Dansk Bilimport vedr. dette. For god ordens skyld, så er dette absolut ikke en kritik af Dansk Bilimport, men mere et godt råd til købere, da jeg selv burde have sat mig lidt mere ind i processen.

1 de agosto de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Frank er en ærlig og fair mand

Frank er en ærlig og fair mand. Jeg følte mig helt tryk ved at handle ved ham, og han elsker biler. Han har en stor viden om biler, som han gerne deler ud af.

5 de abril de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super service! Totally recommend!

Jeg fandt min drømmebil til salg i Belgien og Frank hjalp mig fra start til slut med at bringe den til Danmark. Fantastisk og nem service, jeg følte mig helt tryg igennem hele processen, fra at finde bilen til at køre den hjem.

As an expat living in Denmark, I have a hard time knowing all the processes and laws in something like importing a car. Dansk Bilimport honestly made the seemingly overwhelming process so easy. Thanks!

7 de septiembre de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Her skal lyde en stor tak til Frank…

Her skal lyde en stor tak til Frank Krøyer fra Dansk Bilimport som skaffede en reservedel i Tyskland på kun 2 dg. efter at Volvo i Aalborg havde oplyst at der var 3 mdr. leveringstid på den omtalte reservedel (ny oliepumpe til servostyringen på min Volvo S90 fra 1997)
Mvh.
Verner Jensen
Stolpedalsparken 90
9000 Aalborg

30 de julio de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super god og effektiv behandling

Skulle for første gang importere en brugt bil fra Tyskland til Færøerne. Undersøgte forskellige altenativer, herunder evt. selv at hente bilen. Kontaktede Dansk Bilimport, som med det same vendte tilbage og sparrede med mig om den rigtige bil og løsning. Endte med en fantastisk bil, i perfekt stand.
Kan kun give mine bedste anbefalinger til Frank Otto, virkelig behagelig og god at arbejde sammen med.

15 de julio de 2022

God oplevelse

Jeg havde ikke tidligere prøvet at importere bil fra udlandet. Så der var mange spørgsmål i den forbindelse, ikke mindst at beslutte sig til at købe en bil ubeset og sende penge til en forhandler man ikke har mødt. Men Frank var med hele vejen til at guide så man kunne gøre det med sindsro. Og der blev lavet en fornuftig prisberegning.
Efter hjemtagning viste der sig at være et problem med bilen. Der var Frank igen en enorm hjælp i forbindelse med dialog med den tyske forhandler.
Tak Frank, for din hjælp med at jeg kunne få hentet min super fede bil - vi ses igen!

15 de abril de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super behandling og kunden i centrum.

Det har været en yderst positiv oplevelse, at handle bil hos Dansk Bilimport.Jeg blev taget godt imod og tilliden var der med det samme.Ydermere blev jeg tilbudt afhentning på stationen,fremskaffelse af prøvemærker,opbevaring etc,etc. Vederlagsfrit. .Den bedste bilforhandler jeg har mødt, og jeg har mødt mange !

8 de marzo de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super god oplevelse med Dansk bil-import

Alt i alt en fin fin oplevelse at importere bil via Dansk bil-import.

Frank er en dejlig behagelig person som tager sig tid til alle spørgsmål og en person man kan stole på og have tillid til. Til eksempel, så blev reg. afgiften nedsat og dermed mindre end vi først var lovet, så penge lige i foret :-)

Kan kun anbefale andre at importere samme vej, det vil I ikke fortryde.

P.S. Vi brugte meget tid i div. databaser på nettet, men det endte faktisk med at Frank fandt den rigtige bil med lige de specifikationer vi ønskede.

4 de marzo de 2022

Alfa 164

Købte en alfa romeo projekt bil udeset over tlf. Bilen var ved afhentning i beskrevet stand, så jeg har intet at klage over

17 de diciembre de 2021
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dansk Bilimport får min varmeste…

Dansk Bilimport får min varmeste anbefaling.

Jeg har fået en fantastisk eGolf hjem fra Tyskland, hvor Frank havde dialog med den tyske sælger, stod for transport til DK, omregistrering og klargøring.

Det hele kørte meget smidigt :-)

14 de diciembre de 2021
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Tildfreds

Vi søgte en nyere familie bil med lidt forskellige krav,
vi fik en godt opstart men det gik desværre lidt i stå, efterfølgende fik vi en forklaring på den manglende dialog da de manglede personale,
da det kom i gang igen fandt vi den bil som lige passede os. Dansk bil import tog kontakt til forhandleren og til sidst kunne vi spændt vente på at bilen ville komme til Danmark,

Vi har nu haft bilen siden d. 9/10 og er kun godt tilfreds med vores valg af bil samt hjælpen fra dansk bil import

3 de diciembre de 2021
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk sted at købe en ældre bil

Fantastisk sted at købe en ældre bil. Bilens tilstand blev kommunikeret ærligt, grundigt og forståeligt, og de nødvendige reparationer var lavet og blev gennemgået for os ved overtagelsen. Derudover fulgte rigeligt med tips til ordentlig vedligeholdelse af bilen. Kan varmt anbefales.

7 de noviembre de 2021
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dejlig nemt og effektivt!

Jeg kunne desværre ikke finde min drømmebil i Denmark og har indset at den var til salg i Tyskland. Når jeg ikke har tid&erfaring til selv at søge for at købe og importere bilen, har jeg undersøgt hvad der findes at hjælp på internet. Jeg har valgt DanskBilimport da jeg synes at hjemmesiden virkede mest overskuelig, nem at forstå, og imødekommende. Selv om det er mærkeligt at betale for en bil, som man ikke selv har set, har jeg følt mig tryg igennem processen. Jeg er meget glad både for DanskBilimport's service og for resultatet!

4 de noviembre de 2021

Det er en tillidssag

Det er en tillidssag, at købe bil ubeset. Men på intet tidspunkt i forløbet har jeg følt mig utryg eller i tvivl. Ene og alene begrundet l god kommunikation og kyndig vejledning. Frank er gennemført professionel bilforhandler, som jeg til hver en tid vil anbefale. Jeg fik præcis den bil jeg ønskede og alt var som aftalt.
Tak til Frank og på gensyn.
Karl V Stærdahl.

14 de octubre de 2021
Valorada con 5 estrellas sobre 5

En drengedrøm der blev realiseret

Jeg har siden barnsben drømt om at eje en japansk sportsvogn og sådan en skal selvfølgelig være højre styret (I hvert fald når du spørger mig)

Dette betød jeg skulle ud af EU's grænser og valgte derfor at søge hjælp til dette. Frank har været den helt rigtige mand til opgaven.

Igennem hele forløbet har kommunikationen været fantastisk og jeg har følt mig i trygge hænder. Der blev ydet en ekstra indsats og Frank gik altid et skridt længere for at få opgaven løst. Ansvarsfuldt personale der virkelig står ved det arbejde de udfører.

Frank hjalp mig med at realisere en drøm der aldrig var gået i opfyldelse uden hans og kollegaers indsats. Jeg ved hvor jeg skal ringe når jeg skal kigge på bil igen.

10 de octubre de 2021

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.