Simpelhen blivet Danmarks rigeste spillested. Der større chancer for at tisse i bukserne uden at blive våd, end at vinder her . Har lukket min konto efter over 10 år.
Consulta las opiniones de los clientes
Danske spil min bare.. scammer kunder og jeres casino er så rigged og jeres udbatalingsprocenter er helt væk...luk dog det monopol..ækle er i.
efter de er gået sammen med GG. poker er alt da blevet fuldstændigt utilregneligt. gennem flere login er poker har jeg oplevet at tilfældighederne pludselig er væk de samme personer vinder næsten alti... Ver más
Hvor er det tit at der opleves problemer hos Danske Spil Casino. De arbejder på problemet skrives der - men det må være et oldnordisk system de har - måske skulle de anskaffe sig nogle nye servere, fo... Ver más
Información sobre la empresa
Información de contacto
Información importante
No consta que solicite reseñas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Du vil få mere ud af at brænde dine…
Du vil få mere ud af at brænde dine penge op i stedet for at prøve at vinde inde på Dansk Spil Casino.
Hvorfor er det tilladt for staten at chekke sig selv, mht udbetalinger ? Elendigt spillested.
Er så træt af at jeg nu har oplevet at…
Er så træt af at jeg nu har oplevet at når man indbetaler penge, at de så bare står som ‘afventer’
Jeg bliver smidt ud af bonus spillet…
Jeg bliver smidt ud af en bonus spillet og efterfølgende talte med med medarbejder fra danske spil ang fejl på spillet, så går der 2 uger og de siger til mig at der har været fejl i det spil og jeg kun får 18 kr. Hvor jeg har brugt 2000kr. Seriøst det er ligesom om at gøre grin med en. Hold jer væk fra danske spil. Dårlig service og ingen hjælp at hente.
Det skulle siges at maskinen jeg har spillet på er blevet fjernet, fordi der har været noget i vejen med den, og daske spillet har selv indrømmet fejlen og alligevel får jeg kun 18 kr. 😡😡
Vaneforbrydere!
Efter et par måneders pause prøvede jeg så igen og håbede at det blev lidt bedre..... Men intet har ændret sig. Det er det værste tyveri maskine i solsystemet!!!!! Havde 3 bonus spil på Olsen banden på 4,5 og 6 multiplikation, og vandt henholdsvis 4, 8 og 9 kr. HOLD JER LANGT VÆK!!!!!!
udemærket side..
udemærket side... en algoritme tar dine penge mod at gi dig 80% tilbage løbende.
man vinder aldrig større beløb, ganske latterligt egentligt..
I er for vilde
I er for vilde. Stjæler folks penge på den måde. du vinder mere på lotto end på casino.🤣 Så har i den der guldpots, den er til at lukke op og s.... I. Retfærdigheds rytter hvor de tager ud på marken og trækker bukserne ned. Det kan du ligeså godt gøre når du spiller på danske spil/casino. P.s der mangler et D i Bonanza.
Snydt og bedraget
Mistede to bonusspil til mellem kr. 400,- og. 600,-. Grundet serversvigt iOlsen-banden casino.
De ville ikke anerkende fejlen, men underligt nok kunne jeg få min indsats tilbage.
Aldrig mere Danske spil.
Føler mig snydt og bedraget.
ALDRIG ALDRIG MERE DANSKE SPIL-CASINO.
ALDRIG ALDRIG MERE DANSKE SPIL-CASINO.
HAR SIDEN MARTS/APRIL TABT OMKRING 50-60K PÅ DET
SAMME SPIL I BET12KR.
MED EN UDBETALINGSPROCENT PÅ OVER 90%, ER DET NOK
DET STØRSTE SVINDEL/TYVERI JEG HAR OPLEVET.
HVORDAN POKKER KAN MAN TABE SÅ MEGET!!!
HAR FLERE GANGE KONFRONTERET DANSKE SPIL MED MANGLENDE GEVINSTER, OG DE HENVISER JO "BARE" TIL
SPILLE LOVGIVNINGEN.
HAR EFTERFØLGENDE SKREVET TIL SPILLEMYNDIGHEDEN SOM
DANSKE SPIL JO TYDELIG ER "KÆRESTER" MED, MHT MANGLENDE GEVINSTER, OG TILBAGEBETALINGS PROCENTEN..
DER VAR VIST IKKE EN "VOKSEN" TILSTEDE HOS SPILLEMYNDIGHEDEN, DA EN STUDERENDE SVAREDE, JO SER DU CARSTEN, DET HELE ER REGNET UD PÅ RIGTIG RIGTIG MANGE TRYK, SIKKE EN BALJEPIS FRA EN MYNDIGHED!!!, GAD VIDE HVOR MANGE TRYK JEG HAR HAFT DE SIDSTE 8MDR.???
OG EFTER MIN KORRESPONDANCER MED DANSKE SPIL OG SPILLEMYNDIGHEDEN, SKAL JEG LIGE LOVE FOR AT GEVINSTERNE ER BLEVET HELT VÆK.
TIL ALLE JER MED LIDT GAMBLING I BLODET, KØB LIDT AKTIER
ISTEDET FOR CASINOSPIL, DET KØRER HVER DAG FRA KL.9 TIL 17.30, OG SKATTEFAR GIVER 1/3 TILBAGE PÅ DET TABTE, VED DANSKE SPIL-CASINO ER DET =0,00.
MÅSKE LEOVEGAS AKTIE, DE VINDER VIST TERRÆN BÅDE HER OG DER, OG FORHÅBENTLIG OGSÅ HERHJEMME I DK, SÅ DANSKE SPIL FÅR LIDT KONKURRENCE.
JEG HÅBER NOGET SÅ INDERLIGT, AT DER SNART ER NOGEN SOM SNART VIL KIGGE DANSKE SPIL CASINO OG SPILLEMYNDIGHEDEN I SØMMENE.
OG LIGE TIL SIDST, TABTE IDAG IGEN 4K UDEN GEVINSTER PÅ SAMME SPIL...
TYVEKNÆGTE OG SVINDLERE ER LIGE PRÆCIS HVAD I ER HOS
DANSKE SPIL CASINO!!!
Danske spil.dk har frasolg det meste
Danske spil.dk har frasolg det meste, til et udenlansk firma som IKKE betaler skat i Danmark. Jeg spillede hos dem for ca. 4 år siden. Lige siden har de ( det udenlandske firma ) bombet min e- mail med lokkende tilbud gratis spil og bonus. Jeg skulle "bare" indbetale mindst 200kr. så ville jeg få i hoved og r.. af dem, så jeg prøvede at tilmelde mig, deres nye spillemaskiner så godt ud. Men google ville ikke godtage tilmelding. Fik så besked om at jeg skulle slå min sikkerhed fra og downlode deres app. forsøgte 4 gange derefter, men de skrev : dit cpr nummer er allerede registreret, indtast brugernavn og kode. Det kunne jeg ikke huske. Brug nemide skrev de. Ok det forsøgte jeg så 4 gange, men gik ikke helt igennem. Så opgav jeg... Har derefter læst 20 anmeldelser fra dem og fra danske spil.dk ALLE havde givet en stjerne så jeg giver dem 0 stjerner. Tak til alle dem som advarede mig 👍 😃
Er træt af danske spil
Er træt af danske spil, få vinder chancer og en ren pengesluger!
Vejrudsigten den nye maskine....seriøst!!!! = tab alle pengene
En pengemaskine der stjæler og snyder …
En pengemaskine der stjæler og snyder penge fra folk intet andet.
I 5 år har jeg regel mæssigt spillet i …
I 5 år har jeg regel mæssigt spillet i danske spil casino og har aldrig nogensinde vundet noget godt. Jeg har fået nok af deres scam fidus af en website. Farvel.
alt er skidt, fra spil til medarbejdere, t krav at være små dum, hvis du søger job
Nedlæg den hjemmeside, og fyr folket, og ny gigant på marked, danske spil r tunge i r........
De er en flok tyveknægte.
en aften spillet jeg for 300 kr og vandt så 900. dagen efter manglet der 6500kr på min konto, som var hævet over flere gange. og da jeg så ringet ind og sagde at der måtte være tale om en fejl, sagde de bare at de kunne se jeg havde spillet dem op. de 900 så jeg aldrig og de 6500 får jeg nok aldrig igen. jeg har politianmeldt dem og det vil jeg opfordre alle andre til også og gøre..
totalt lattelig casino hos danske spild
har lige lukket min konto nu har de pisset mig af
med en indsat på 30kr pr træk og haft 14 frispild hvor den gav o kr haft en bonus spild opgav danske spild kl sæt hvad spild der var vandt 2500kr i bonus spild og den registreder kun 900kr klagede over det med de verse imael til danske spild uden de kunne finde ud af det så nu efter 50000kr mindre på min konto bare her i december mrd 2016 har jeg sku mistet tolmodigheder hos danske spild deres maskiner giver slet ikke 86% i tilbage betaling og efter at ha spildet online casinoer i genne de siste 8år hos rewands casinoer de har givet ved insatser på 30kr både 120000kr og gud ved hvor mange gange30-40000kr tilbage i bonus spild så mit råd hold jer for og spilde hos danske spild aldrid aldrig oplevet det på andre casinoer og da slet ikke de ikke kan finde frem til et bonus spild hvor den skal udbetale 2500kr og havde 1000kr og da bonus spildet var færdig stod der 1900kr hvad så hvis det havde værert en jackpot på 500000kr fup og svindel hos danske spild så jeg spilder aldirg mere hos danske spild og da jeg spilder mellem 8 til 14 timer hverdag ved jeg godt hvordan rewands casinoer er i forhold til danske spild hos danske spild vinder man ikke hos rewands vinder man sku da så det er sjov at spilde
Bondefangeri
Har fået sådan en reklameting fra Danske spil, log ind og få 25 kroner at spille for, jeg logger ind og skærmen fryser, nå vi prøver da bare igen og vupti, DIN KODE ER BRUGT. GGGG Gud fader for en gang plat og det er så 3 gang det sker. Useriøst og bondefangeri, de ønsker blot nye medlemmer og så kan de spamme dig med diverse reklame mails og latterlige tilbud, hold dig fra dem. De er ikke seriøse nok til dette marked.
Pivringe kundeservice
Simpelthen utroligt at i kan operere med det reklame budget om jeres jackpots, men når man bliver ramt af jackpot fejl er der ikke råd til at have kompetente medarbejdere til at svare. I siger selv når man klager så skal det ses af en overordnet og alligevel er det de samme mennesker der svarer. Ærgeligt at man skal lukke sin konto som en protest mod den dårligeste fejl behandling, endnu mere ærgeligt at det bare modtages med et skuldertræk og komplet ligegyldighed. Brug jeres overskud der må være når jackpot ikke udløses til at investere i et fejl værktøj hvor brugere kan følge med i åbne fejl, og udfra det vurdere om de tør spille. Er der nogensinde evaluering på jeres svar, for dårligt at der kan være 10 forskellige ds medarbejdere der svarer i en tråd.
Gevinsterne står ikke mål med indsatsen.
Slet slet ikke. Så hellere pengene under hovedpuden.
hvordan kan det lade sig gøre danske spil side herinde er lukket ????
har trustpilot slettet alle de dårlige anmelder af danske spil ?? eller hvordan hænger det sammen ??
La experiencia Trustpilot