Jeg blev anbefalet Dansk Fugning og kan KUN give mine bedste anbefalinger videre! Service, håndværk og pris følges ad! Fik fuldrenoveret hus både inde og ude - Alt står helt skarpt! Også den fine serv... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
10 stjerner hvis muligt til Carsten! God service skal man normalt lede længe efter. Dog er Dansk Fugning et af de steder, hvor service og ærlighed bliver prioriteret. Carsten har igennem hele... Ver más
Det er 3. gang vi bruger Dansk Fugning. Vi fik dem anbefalet ved renovering af vores badeværelse. Brugte dem igen til det næste badeværelse og nu igen til bryggers og køkken. Flot, omhyggeligt og velu... Ver más
Jeg kan kun sige, at arbejdet blev udført yderst professionelt og grundigt! Resultatet er fremragende, og jeg er meget tilfreds med det færdige arbejde. Carsten var venlig og god at kommunikere med,... Ver más
Información sobre la empresa
- Persona de mantenimiento
- Reformas de baño
- Albañil
- Carpintero
- Reformas de cocina
- Mantenimiento de viviendas
Escrito por la empresa
Hos Dansk Fugning er vi specialister i alt inden for fugearbejde – med fokus på kvalitet, præcision og holdbarhed. Vi har mange års erfaring i branchen og leverer professionelt fugearbejde til både private, erhverv og nybyggeri i hele Danmark. Vi tror på, at godt håndværk taler for sig selv – og vores mange tilfredse kunder på Trustpilot, samt følgere på Instagram og Facebook, er et bevis på netop dét. Vi går aldrig på kompromis med hverken materialer eller det færdige resultat.
Información de contacto
Sort arbejde og skattesnyd
I forbindelse med en flytning ville vi gerne have lavet lidt fugearbejde. Carsten Busk kom og kiggede og var meget flink. På spørgsmålet om hvad det kostede , sagde han at det skulle vi nok finde en fin pris på .
Da hans ansatte havde udført arbjedet , ringede Carsten og spurgte om han kunne komme forbi og hente betalingen. Han ville have 6000 kr sort .
Han fik at vide at jeg aldrig havde bedt om sort arbejde , men ville have en faktura . Den sendte han så. Nu lød prisen på godt 14.000,-
Hold jer langt væk !
Uærlig prissætning
Uærlig prissætning.
Var på besøg i en god times tid og skiftede 7 meter fuge i en brusekabine. Fik en faktura på knap 3.000 kr for en times arbejde og fugemasse til 150 kr.
Firmaets undskyldning er, at der arbejdes med en fast pris for brusekabiner, og ikke timeløn.
Kan virkelig IKKE anbefale dette firma.
Perfekt udført håndværk
Perfekt udført håndværk, hvor der virkelig gåes i detaljen 👍
Hurtig og god service
Hurtig og god service. Top kvalitet arbejde.
Kvaliteten er i TOP og det samme er …
Kvaliteten er i TOP og det samme er servicen! Det kan stærkt anbefales!
Seriøs håndværker som...
...DU sagtens kan bruge uden at tøve, hvis du efterlyser seriøsitet og tilfredshed.
Tak***** Elin & Jean-Pierre
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.