Dansk Haveservice Træfældning Stubfræsning Hæk Opiniones 183

TrustScore: 5 sobre 5

4,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Karsten kommer selv og sætter sine folk i gang - og tjekker også ved afslutning. Karsten samarbejder med prof. arborist, der lavede et meget overbevisende job med kraftigt! at beskære vores oldgamle... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Karsten rykkede ud samme dag som vi kontaktede ham for at få fjernet en stor stub. Og uden ekstra beregning tog han også lige to andre gamle stubbe i vores have. Det var imponerende at se ham få... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kan kun bekræfte alle de andre gode anmeldelser. Vi skulle bl.a. have fældet to store træer der stod meget tæt på en træbeklædt tilbygning, så vi var lidt bekymrede over projektet men Karsten... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har idag haft besøg af Karsten som skulle fjerne et par træstubbe i vores forhave med hans stubfræser, han kom som aftalt og gik straks igang, han tog fint hensyn til de buske vi havde stående, og... Ver más

Información sobre la empresa

1. Paisajista

Escrito por la empresa

Ring straks til Karsten tlf. 8181 1414 Vi udfører Haveservice Træfældning Stubfræsning & Beskæring af Hæk og Klipning af Hæk i Nordsjælland & Hovedstadsområdet. • Stubfræsning • Anlæggelse af havebede • Klipning & Beskæring af hæk • Beskæring af planter og haver • Træfældning & Beskæring af træer • Forårsklargøring af haven + istandsættelser og salgsklargøring af haven • Græsplæner & Plantearbejde • Plantning af hæk Ring til Karsten med det samme på tlf. 8181 1414 eller læs mere på vores hjemmeside: https://danskhaveservice.dk/

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super professionelt og pålideligt arbejde

Dansk Haveservice.dk er troværdige og meget professionelle. De mødte til aftalt tid, arbejdede effektivt og brugte lift til svært tilgængelige trætoppe. Hele holdet er venlige, hjælpsomme og nemme at kommunikere med. En virksomhed man trygt kan stole på – stor anbefaling herfra!

30 de octubre de 2025

God og hurtig service

Karsten kom og fjernede vores store stub samme eftermiddag/aften, som jeg kontaktede ham. Han er super flink, nede på jorden og professionel. Virkelig god og fleksibel service at komme så hurtigt og blive til lidt over 18, hvor de, for de fleste, er fyraften.

6 de octubre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Karsten sætter en ære i at følge op

Karsten samarbejder med prof. arborist, der lavede et meget overbevisende job med kraftigt! at beskære vores oldgamle æbletræ, og samtidigt bevare formen på træet. Der var også tid til lidt råd og dåd ift et andet træ i vores have :-))
Der blev totalt ryddet op og den store mængde afskårede grene blev hentet af lastbil dagen efter. Også det tjekkede Karsten op på.

1 de septiembre de 2025

Hurtigt og professionelt.

Og uden ekstra beregning tog han også lige to andre gamle stubbe i vores have.
Det var imponerende at se ham få den store maskine nænsomt bugseret igennem vores havelåge, der måske havde en centimeter at give af på hver side 😀
Dansk Haveservice kan varmt anbefales, også for gode råd til havens pleje.

3 de agosto de 2025

Stubfræsning

Fik fræset en del stubbe, og er nu klar til at jeg kan plant nye buske.
God service kom til tiden og gav gode råd med på vejen

23 de julio de 2025

Get the job done

Karsten kom hurtigt og fik klaret vores 4 stubbe på kort tid. Yderst tilfreds med hans arbejde og venlighed. 🤩

9 de julio de 2025

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.