DKregistrering Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,3

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi brugte online registrering til vores Google profil. De opdaterede vores profil og gjorde den super skarp. Før havde vi en forkert åbningstid, nu er den rigtig og opdaterer automatisk. Jeg er virkel... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk service og ingen dumme sprøgsmål! Vi fik lavet vores hjemmeside præcis som vi havde ønsket det. Processen var let og problemfri og vores ønsker blev hurtigt forstået og udført præcis som vi... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

6 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 4 estrellas sobre 5

vi blev ringet af en virksomhed som…

vi blev ringet af en virksomhed som påstod at ha rettigheden til vores Google. De sagde ovenikøbet de kom fra Google. Dansk onlineregiwtetin har været flittige med kommunikation og givet os administreringen over Google så vi var ikke i tvivl om hvor vi var. Vi ville bare gi eksemplet så andre ikke opleve det samme. Tak for hjælpen Onlineregistrering!!!!!

16 de febrero de 2022

“Tak for hjælpen til Tanja

“Tak for hjælpen til Tanja. Vi fik et opkald i start november angående vores markedsføring og vi har fået råd og vejledning længe før vi lavede lavede en aftale om hjælp. Især tak til Tanja for tålmodigheden.”

28 de noviembre de 2021

Tak for hjælpen

Vi er netop blevet bedt om at skrive anmeldelse. Det gør vi gerne. Onlineregistering hjalp os sidste år med at få ejerskab på vores profil. Vi havde problemer med at kunder ringede til forkert nummer, og vi tabte også kunder grundet dette. I dag har vi hvervet os ny profil, vi får indsigt i vores markedsføring på Google hver tredje måned. Tak til deres team for hjælpen.

17 de noviembre de 2021

Tak for hjælpen

Tak! Det var snildt!

25 de abril de 2021
Logotipo de DKregistrering

Respuesta de DKregistrering

Hej Liselotte,

Vi er glade for at du er tilfreds og tak for din anmeldelse.

Vh.
Dansk Onlineregistrering

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Svindel

Hold jer langt væk fra dette firma.
Ringer og spørger ind til en virksomhed, og om ens data er rigtige på Google.
Derefter får man pludselig en regning på 4000 kr, uden man har sagt ja til noget, eller har fået at vide at der er noget der kostet penge.
Ren svindel.

14 de abril de 2021
Logotipo de DKregistrering

Respuesta de DKregistrering

Hej Michael,

Tak for din besked.
Vi sender ikke “pludselige” regninger på 4.000 kr. Alle mundtlige aftaler opsummeres, før vi igangsætter vores ydelse. Vi er altid til rådighed, hvis man ønsker at få os i tale - det er bare at gi’ os et kald.

Vh.
Dansk Onlineregistrering ApS

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.