Effektiv og god rådgivning
Kom til tiden, fik opringning fra firmaet kort efter vores inspektør havde givet besked om vores garageport ikke kunne åbne.
God rådgivning. Ny motor og 2 nye fjernbetjeninger.
Stavnsbjergvej 17, 6094, Hejls, Dinamarca
God rådgivning. Ny motor og 2 nye fjernbetjeninger.
Wiren sprang efter 19 år, ringede og bestilte og blev ringet op samme dag og aftalte tid til dagen efter, montøren skiftede wire sæt og justerede porten, fremragende service af DP11-05.
Tak for hurtig og god service
Har nu fået min port nummer 2 👍🏻 det spillede, hurtig montering og alt var ryddeligt efter de forlod pladsen.
Ny port. Var i dialog med dem. Og aftalte et møde for opmåling og pris. Han dukkede aldrig op og har intet hørt siden 2 uger siden nu
Havde fornøjelsen af Kjeld, som var super professionel og serviceminded. Fantastisk service og vejledning, varm anbefaling herfra!
Pas på! De overholder ikke leveringstider og man skal rykke mange gange.
Ydermere så sender de kunder direkte til inkasso uden først at sende en regning. Ja, man burde vide, at man skal betale for varen, men nu er det jo ikke sikkert bogholderiet kender til alt hvad der er købt. Og kommer der så ikke faktura, rykkere eller noget, så er det svært.
Dialog med ejeren af firmaet er forsøgt for halvanden måned siden og regningen betalt straks man fik den. Men ejer fastholder inkasso og gebyrer på 50% af hvad oprindelig regning lød på.
Så pas på derude!
Vær på vagt hvis du bygger med et stort dansk byggefirma og får besøg af en montør fra dette selskab. De kan glemme deres rådgiver ansvar ligeså hurtigt som vinden blæser.De kan dukke op uanmeldt og kræve adgang til garagen trods skæve porthuller og en byggesagkyndig der bekræfter dette. Deres indtjening vægter højere end deres rådgiver ansvar. De er bogstavelig talt villige til gøre hvad som helst hvad byggefirmaet beder dem om, for at tilsidesætte den korrekte løsning for forbrugeren. Hvor ved jeg det fra ? Jeg har lige oplevet det.Kontakt mig gerne for uddybning.
Ringede og bestilte en ny fjernbetjening til vores port 3 gange.
Ingenting skete der.. 4 gang lykkedes det så, men så tager de hele 500 kroner for den…….
Montag af ny Lindab port.
En rigtig god oplevelse.
Montøren (Tom) lavede et rigtigt godt stykke arbejde.
Har fået en port nøjagtig som jeg havde forventet.
Eneste problem var den med købte IMartgate styring.
Problemet med den blev løst ved en meget kompetent/flink mand der fik det til at spille
Jeg har haft en Lindab port monteret i 28 år, så det var jo nok på tide at skifte
Tak for mega god service… Jeres montør Lars er kanon fyr !!
Super god service!
Ringede for at for vejledning ift vedligehold af vores to garage porte.
Der gik ikke længe før jeg ringede til der var en montør ude og lave et eftersyn.
Kan kun anbefales.
Fantastisk imødekommende montør, ankommer til aftalt tid med både reservedele og mulighed for at tilkøbe en bedre løsning. Effektiv og vidende om muligheder og jeg står med et produkt, der virker i topklasse. En bortkommet brugsanvisning lander samme dag på mail. En absolut god oplevelse, de kun kan absolut anbefales!
Har lige fået monteret 2 nye porte fra danskportservice og jeg må sige at alt fra opmåling, tilbud, planlægning, montering til slutresultat er totalt overalt forventning!!! Et firma der virkelig tager kundens ideer og krav seriøst ! Er så tilfreds det ikke kan beskrives ! Flot arbejde ! Stor ros til Lars E. Petersen og gutterne der monteret for det fantastiske stykke arbejde !
Mvh Jacob - Ølsted.
Har lige fået monteret en Lindab port fra Dansk port service i Hårlev
Super flot arbejde!
Kan klart anbefales.
Vores automatiske port til indkørslen gik i stykker, med et hængsel.som var faldet ud af stolpen.
Vi skrev til Danskportservice.dk, og mindre end 48 timer senere ankom deres servicemand, som reparerede porten med svejsning og samtidig forstærkede de resterende hængsler.
Fabelagtig service, opgaven tog 40 minutter, og prisen var fin.
Kan absolut anbefales!
Más información sobre otros tipos de reseñas.