Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg havde fundet gulv, andensteds, men efter at have talt med Dansk Trægulv var det et nemt valg af leverandør. Kommunikation frem og tilbage altid venlig og hjælpsom, priserne var "sport on" og leve... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Simpelt hen fantastisk behandling. Det gik stærkt og god kvalitet ! Jeg vil klart anbefale dem 👍🏼😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtige til at sende gratis prøver, kommer dog med fragtmand, så man skal lige være hjemme.. Har ikke købt et gulv endnu, men det kunne meget vel være fra Dansk Trægulv. Indtil videre intet at u... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg Bestilte 80 m2, og de ringet så nogle uger efter og sagde at de ikke hade nok Eg trægulv tilbage, så ville de så tilbyde mig Ask i stedet, som jeg sagde ja tak til,:) Gulvet jeg fik leveret... Ver más

Información sobre la empresa

1. Diseñador de interiores

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Hos Dansk Trægulv forhandler vi alle tænkelige typer af trægulve, som vi kan levere i hele landet. Som uafhængig gulvleverandør uden lagerbinding har vi mulighed for at tilbyde de bedste kvaliteter til absolut konkurrencedygtige priser. Vi har beskæftiget os med trægulve og gulvbehandling siden 1998 og er specialister i at finde frem til netop den gulvtype, der passer til dit behov som kunde. Hvad enten det er et massivt trægulv, du ønsker, et lamelparket eller det noget billigere laminatgulv. Vi klarer det hele.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Blev lovet levering i uge 10

Blev lovet levering i uge 10, og have gjort alt klar ift. Håndværkere m.m. får så at vide fredag, at gulvet ikke kommer før næste uge. Utrolig dårlig service og ingen information. Penge har de dog raget til sig allerede for en uge siden.

12 de marzo de 2021
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Service er sån set god

Service er sån set god, blev dog lidt forvirret efter at have over 15000 dkk da jeg fandt ud af at WWW var lukket, der blev jeg lidt klam...

1 de marzo de 2021

Hej Henrik,
Tak for din tilbagemelding.
Vi fik skiftet udbyder af vores webshop samme dag som du lagde en ordre. Så du var uheldig at blive mødt med en side der var ude af drift.
Dette beklager vi.
hilsen Maja

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Aldrig modtaget noget

Jeg bestilte nogle vareprøver på massiv sildebensparket - men har aldrig modtaget noget.

28 de febrero de 2021

Hej Birgitte
Tak for at du har givet dig tid til at give feedback.
Jeg har forgæves ledt efter ordre 1764, da vi jo sender vareprøver til alle som beder om det.
Du må endelig genfremsende den, hvis du er interesseret i at vi sender dig en gratis prøve.
mvh Maja

Professionel rådgivning

Professionel rådgivning, gode priser og stort udvalg.

17 de abril de 2020

Respuesta de Dansk Trægulv

Tak for positiv tilbagemelding. Det sætter vi stor pris på.

Maja Clausen

Godt tilbud og god service

Godt tilbud og god service
Perfekt

9 de diciembre de 2019

Respuesta de Dansk Trægulv

Hej Bo, Dejligt at høre at du er tilfreds, og tak for at du tog dig tid til at give feedback.
Hilsen Maja

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Stor tak til Andrea fra dansk trægulv…

Stor tak til Andrea fra dansk trægulv der gjorde meget for at jeg fik lige netop det gulv jeg ønskede og til den rigtige pris 👍
Levering af gulvet var også til ug.
Jeg kan derfor kun sige at det har været en god oplevelse at handle med firmaet 😀

27 de agosto de 2019

Hej Bjarne
Mange tak for din positive feedback, og for at du ville sætte tid af til at give os den.
hilsen Andrea, Dansk Trægulv

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Vi bestilte nogle vareprøver for 14…

Vi bestilte nogle vareprøver for 14 dage siden og de er ikke dukket op endnu.

27 de abril de 2019

Respuesta de Dansk Trægulv

Beklager så meget Claus, de prøver må have forsvundet i posten for de var sendt fra vores lager den dag du bestilte prøverne. Vi har sendt dig nye prøver som du modtager på din adresse i morgen.

God rådgivning

God rådgivning og havde tid til at lytte til vores ønsker

8 de abril de 2019

Respuesta de Dansk Trægulv

Tusind tak for de pæne ord Christian.

Hej kvalitet til tiden.

Hej
Vi takker for en nem hjemmeside at bestille vores nye trægulv på. Da vi modtog vores gulv til den aftalt tid 👍Var Kvaliteten i top. Gulvet er lagt og ser fantastisk ud. Rigtig god oplevelse, takker 👍

14 de febrero de 2019

Hej Henrik,
Mange tak for din fine feedback.

Andrea

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.