Consulta las opiniones de los clientes
Niet bij hun bestellen!!!. Producten zijn vast ok, maar wat een slechte klantenservice. Extreme lange levertijden, reageren niet om mails. Betalen retour tot op heden niet terug.
Artikel via Bol.com besteld. Deze werd niet verzonden. Herhaaldelijk verzocht, zowel via mail als telefoon, om alsnog te verzenden. Danswinkel.nl doet vervolgens loze beloften om te gaan verzenden.... Ver más
No ha contestado las opiniones negativas
Zeer slecht
Zeer slecht. 2x dansschoenen besteld die niet helaas niet pasten. Je moet wel direct betalen bij bestelling, maar geld terug krijgen, daar moet je over gaan zeuren, mailen en bellen en dan nog nemen ze méér dan alle tijd. Bij telefonische vragen over de maat, of ze de schoentjes willen opmeten zodat ik toch een indicatie heb, zeggen ze ja en doen vervolgens niets. Op mail en messenger berichten wordt totaal niet gereageerd. Ik bestel hier nooit meer iets en zou willen dat ik minder dan 1 ster kon geven. Zeer slechte zaak.
Ik heb 27 februari schoentjes besteld…
Ik heb 27 februari schoentjes besteld die 5 maart zouden zijn verzonden. Via track en trace code te zien dat ze niet zijn aangekomen bij post NL. telefonisch onbereikbaar. Via mail 1 x reactie waarin werd gezegd dat koper contact moest opnemen met Post NL. dit weer legt bij hun. Danswinkel is verantwoordelijk. Daarna geen reactie meer op mail etc.
Wat een slechte klantenservice!
Spijt dat ik de reviews niet eerder heb gelezen. Dan had ik hier nooit besteld.
Nu verder kijken of er juridische stappen mogelijk zijn om danswinkel aansprakelijk te stellen.
Oplichters zijn het ! Bestel hier niet !
NIET bij hun bestellen
Never buy a gift card from here
Never buy a gift card from this establishment. I got a gift after having called to ask if they sold Fuego dancing sneakers (specified for a reason). They said yes, but didn´t mention the teeny small detail that they only have a pair or two in very big sizes and are not planning to buy new ones again. So once you have the gift card, you are stuck with it and have to spend the money in unnecesary things because they dont give money back. For almost a year I had to check the website regularly to see what was new in a store that specializes in classical dance and ballet. So as you can guess, nothing was of my interest. And if there was something, the sizing was an issue. The package took 3-4 weeks to arrive and then you have to go to the store or pay extra for delivery. Absolutely not worth it, worst experience ever.
De service was niet oké heel moeilijk…
De service was niet oké heel moeilijk doen over het gewenste product wat je wilt hebben al bijna niks op voorraad en steeds als alternatieven, zeuren om iets te krijgen wat je wel nodig moet hebben, laten ze foto’s zien met iets wat we niet op lijkt tevens goedkoper terwijl ik voor 31 heb bestelt en dan wat laten zien voor 12€ veelste goedkoop.. niet een 2 bestelling waard
Positieve ervaring met de webshop!
Na alle negatieve recensies maakte ik mij enig sinds zorgen over mijn bestelling. Desondanks, net zoals op de website aangegeven werd mijn bestelling (Rumpf dansschoenen & Werner Kern hakken) binnen 10 dagen geleverd. Maatvoering was perfect en prachtige schoenen. Al met al een positieve ervaring met de webshop!
Pas op met pasfoto’s zogenaamd 8.95…
Pas op met pasfoto’s zogenaamd 8.95 staat op een heel groot bord maar dan moet je plotseling 22.50 betalen,
Wacht al een maand op mijn bestelling
Wacht al een maand op mijn bestelling, de klantenservice is onbehulpzaam en nadat ik mijn geld terug heb gevraagd hoor ik niets meer
Danswinkel.nl verzend bestelling niet
Ik heb mijn bestelling nooit gekregen.
Onbetrouwbare partij, ik raad af om hier te bestellen.
Datalek bij danswinkel.nl
Iets van 7 jaar geleden iets besteld hier. En dankzij een datalek bij Danswinkel.nl zwerven mijn gegevens nu rond op het darkweb.
Slecht slechter slechtst
Slecht slechter slechtst
Zijn een stel boeven. Versturen geen pakketten en betalen ook niet terug.
Nu al 6 weken bezig om geld terug te krijgen. Echt schandalig nooit bestellen!!
Retourbeleid faalt volledig – klant draait op voor kosten!
Ik had online een paar dansschoenen besteld, maar helaas bleken ze een maatje te klein. Daarom heb ik ze retour gestuurd op eigen kosten (€8,25) om te ruilen voor een maat groter. Na enige tijd hoorde ik nog steeds niets terug, dus ik checkte de track & trace. Tot mijn verbazing bleek dat het pakket nooit is afgeleverd, maar gewoon terug ligt bij het afgiftepunt.
De reden? De winkel in Hilversum was dicht en heeft het pakket niet opgehaald.
Toen ik contact opnam met de klantenservice, kreeg ik te horen dat ik de track & trace code had moeten mailen — iets wat nergens op hun website of retourinstructies vermeld stond. Nu moet ik opnieuw €8,25 verzendkosten betalen als ik het pakket nogmaals wil opsturen. Alternatief? Langskomen in de winkel, die voor mij niet bepaald in de buurt is.
Kortom: danswinkel.nl profileert zich als een online winkel, maar handelt als een gewone fysieke winkel zonder fatsoenlijke retourprocedure. Als klant draai je op voor alle kosten en het gedoe. Voor mij geen volgende keer meer!
vreselijke ervaring
Ruim een maand geleden een bidon op deze site besteld. Een week later een mail gekregen dat de bidon niet meer beschikbaar was bij SoDanca. De site heeft dus waarschijnlijk zelf geen producten op voorraad, maar doet aan dropshipping, wat voor een klant heel vervelend kan uitpakken. Inmiddels meerdere keren gebeld en gemaild om mijn geld terug te krijgen (zou binnen 2 weken gebeurd moeten zijn), en elke keer wordt me verzekerd dat ze het zo snel mogelijk in orde maken, maar er is nog niks gebeurd. Aan andere reviews te zien ben ik niet de enige die dit overkomt. Het is toch niet zo moeilijk om 22 euro terug te storten?
NA RETOUR GEEN GELD TERUG!
NA RETOUR GEEN GELD TERUG!
Heb in de winkel in Eindhoven wat gekocht en retour gebracht. Moest mijn bankgegevens achterlaten en ze zouden het overmaken. Nu 4 maanden later en heb nog steeds niks terug, ondanks al vele mailtjes die ik gestuurd heb. Belachelijk! Stelletje oplichters.
Zowel webwinkel als winkel Bilderdijk voor verbetering vatbaar
Koop zowel in de webwinkel als in de zaak aan de Bilderdijkstraat regelmatig broeken of tanktops.
Kreeg een melding van mijn (gerenommeerde) virusscanner dat mijn persoonsgegevens via hun website waren gelekt naar darkweb. Het is dan ook een draak van een site, gedateerd en enorm onoverzichtelijk. Daarnaast kom ik ook wel eens in de winkel. Dames staan meestal met zijn tweeën en de winkel is bijna altijd leeg, maar je krijgt hier af en toe het idee dat je meer een soort pottenkijker bent en dat ze liever iets anders doen dan klanten helpen. Niet zelden gaat een normale vraag over beschikbaarheid van een artikel gepaard aan een zucht en ingewikkelde geluiden als je de exacte naam van een broek niet weet, bv. In plaats van dat men blij is met een klant in de winkel, of je gewoon ruimhartig en servicegericht te woord staan, moet het altijd even snel, 'hebben we niet sorry'. Waarschijnlijk te druk op Insta of Tiktok.. true, wild guess..
Veel aanbod en goede service. Had online artikel besteld. Was snel geleverd en telefonisch ook goed geadviseerd over de maat.
Opgelost!
Na het plaatsen van mijn overwegend negatieve review op 17 maart kreeg ik een dag later bericht dat het geld voor de geretourneerde broek teruggestort zou worden. Drie dagen later was het binnen, inclusief de verzendkosten. En nog excuses ook.
Fijn dat het opgelost is.
Even though it turns out the ballet…
Even though it turns out the ballet flats I had ordered were out of stock, the danswinkel team was quick to contact me with alternatives. We spoke on the phone and not even an hour later I was informed that the new shoes we agreed upon were on their way to me as soon as possible. Thank you danswinkel team for being so professional and helpful🙏
Snel en goed geholpen
Ik had hier dans kleren besteld en na betaling gezien dat er verschillende levertijden waren. Ik had de dans kleren snel nodig wegens het starten van de dansles. De volgende dag naar de klantenservice gebeld. 2 van de 3 items waren gelukkig op voorraad voor de andere hebben ze een alternatief voor mij gezocht. De dag erop alles in huis. Ik ben netjes geholpen door de klantenservice waardoor ik toch alles op tijd binnen heb.
Klantenservice is supergoed, snelle levering en goede kwaliteit
Ik heb via bol.com twee paar dansschoenen bij Danswinkel besteld en die kwamen snel binnen. Een paar zat als gegoten en de andere heb ik retour gestuurd.
Ook wilde ik wat retourneren naar een andere winkel. Per ongeluk heb ik de ongebruikte retourbon van Danswinkel gebruikt om een product te retourneren van een andere winkel. En zo kwam het dat Danswinkel opeens een legging ontving en waar ze dus niets mee konden.
Ze mailden me direct hierover en boden ook aan om het pakketje met de juiste retourlabel terug te zenden naar het juiste bedrijf. Dit is echt klantenservice!! Dank jullie wel hiervoor.
Más información sobre otros tipos de reseñas.