Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bestilte nogle varer for et mindre beløb, som udeblev - fra POST NORD. Rykkede DANTHA en god uge efter bestilling af mine varer. Omgående reagerede DANTHA, der informerede mig, der var lavet en ny fo... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nem bestilling. Og hurtig levering. Har bestilt en teleskopskammel hos Dantha. Allerede samme dag fik jeg besked på den var pakket og klar til afsendelse. Efter 2 dage havde jeg skamlen levere... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bestilte 2 varer, efter ca. 10 dage fik jeg en besked, deres leverandør havde glemt at sende den ene vare ? Efter ca.en uge, fik jeg ny besked, nu vidste de ikke hvornår den manglende vare blev lever... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Købte 2 produkter, hvoraf det ene desværre ikke levede op til mine forventninger. Jeg henvendte mig til dantha og modtog kort tid efter en returlabel. Produktet blev sendt retur i original indpakning,... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de accesorios para teléfonos celulares

Escrito por la empresa

Se vores store udvalg af bluetooth højtalere, mobil covers og andet tilbehør til skarpe priser. Altid med fri fragt, 365 års returret og lynhurtig levering.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Fin vare 👍👍👍

14 de agosto de 2024

Hej Bo,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du er tilfreds med varen. 👍👍👍 Vi ser frem til forhåbentligt at betjene dig igen!

Du ønskes en dejlig dag

Hurtig ekspedition

8 de agosto de 2024

Hej Jeanette,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores servicen og at du oplevede en hurtige ekspedition.

Vi ønsker dig en dejlig dag :)

Fint produkt

2 de agosto de 2024

Hej Conny,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi værdsætter virkelig din feedback.

Ha' en rigtig god dag!

Ok levering

29 de julio de 2024

Hej Claus,

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at leveringen gik OK. Hvis du har yderligere feedback eller spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Du ønskes en god dag

Fuldt ud tilfreds

23 de julio de 2024

Hej Gitte,

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med dit køb. Tak for din feedback.

Må du få en skøn dag!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rigtig god kunde service og hurtig…

Rigtig god kunde service og hurtig levering

18 de julio de 2024

Hej Anette,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse med vores kundeservice og har oplevet hurtige levering. Din feedback betyder meget for os.

Hav en rigtig dejlig dag!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kvaliteten af varen 100% God og hurtig…

Kvaliteten af varen 100% God og hurtig levering

17 de julio de 2024

Hej Poul,

Mange tak for at du tog dig tid til at skrive en anmeldelse. Vi værdsætter virkelig din feedback.

Ønsker dig en fantastisk dag!

Cover til min mobil

Købte nyt cover til min Huawei mobil.
Fin cover til en billig penge.
Meget tilfreds - og sikker handel:Dansk forretning i Holstebro.
Hurtig levering.

16 de julio de 2024

Hej Grethe,

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med dit nye cover til din Huawei-mobil, og at du har haft en positiv oplevelse med os. Vi håber at kunne betjene dig igen i fremtiden!

Må du have en dejlig dag!

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Bestilling/Levering okay, men billigt skrammel

Selve bestilling og levering var intet problem, men den ene af skamlerne jeg havde købt gik i stykker kort efter den blev taget i brug. Der står på nettet at maks belastningen er 200 kg, så er det bare mærkeligt at den knækker når en på 78 kilo sidder på den

18 de julio de 2024

Hej Mikkel,

Vi er kede af at den ene af de købte skamler ikke har holdt til det den burde. Vi vil meget gerne hjælpe dig, da de kunne lyde til, at der er tale om en reklamationssag.

Vil du kontakte vores kundeservice, så er jeg sikker på, at I sammen kan finde en tilfredstillende løsning :)

Håber, du får en dejlig sommer!

Tilfreds.

Alt var fint og hurtigt.
Dog fik jeg ingen ordre bekræftigelse eller faktura.
Alligevel ret vigtigt. Derfor 4 stjerner

2 de julio de 2024

Hej Karina,

Jeg kan ikke finde årsagen til, hvorfor du ikke har modtaget ordrebekræftelse/faktura, men vi har altid mulighed for, at gensende den eller slå dig op i systemet, hvis du skulle have en reklamation eller lignende.

Du skal være velkommen til at kontakte vores kundeservice og få gensendt din ordrebekræftelse/faktura :)

Dejlig sommer til dig

Hurtig levering og god service

Hurtig levering og god service

3 de julio de 2024

Hej Lene,

Hvor er det dejligt, at du oplevede en hurtig og tilfredstillende service og levering.

Vi værdsætter din feedback, og ønsker dig en god sommer :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fin service og god hjælp

24 de junio de 2024

Hej Robert,

Mange tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med den service og hjælp, som du har modtaget.

Dejlig sommer til dig :)

Hurtigt

Det var nemt at bestille
Hurtig levering og nem afhentning.

26 de junio de 2024

Hej Leif,

Tak for din anmeldelse – vi sætter stor pris på din feedback! :)

Vi håber, du får en skøn sommer.

God kvalitet

Hurtig levering. Varen er i god kvalitet.

26 de junio de 2024

Hej Jens,

Tak for din anmeldelse, vi værdsætter din feedback :)

Vi ønsker dig en dejlig sommer.

Alt er iorden

17 de junio de 2024

Hej Inga,

Tak for, at du ville dele din oplevelse ved at handle på dantha.dk.

Vi håber, du vil lægge vejen forbi igen i fremtiden :)

Vi ønsker dig en dejlig sommer.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Hej Leif,

Vi beklager, at produktet du har modtaget ikke levede op til dine forventninger.

Panellisterne som du har bestilt er ikke modeltilpasset, men derimod et universal produkt, hvilket også fremgår af navnet på produktet. Derved vil du selv skulle tilpasse produktet til din bil.

Håber det gav mening. Har du nogle spørgsmål, så bedes du tage kontakt til vores kundeservice.

God sommer :)

Nem bestillings proces

Nem bestillings proces. Hurtigt levering. Alt som lovet og forventet.

22 de junio de 2024
Opinión espontánea

Hej Carsten,

Mange tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du fandt webshoppen brugbar og at leveringen gik hurtigt. Det er dejligt at høre, at alt levede op til dine forventninger.

Dejlig sommer til dig :)

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.