Danurlaub

Información sobre la empresa

1. Cabaña
  2. Alquiler de vacaciones

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Sommerhusudlejning i nordjylland-vestjylland og østersøen. Lej et lækkert sommerhus i Danmark.

Información de contacto

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Vi skulle leje et sommerhus i…

Vi skulle leje et sommerhus i vinterperioden, da vi er igang med at renovere derhjemme, vi finder et sommerhus hos Danurlaub i Pøt Strandby og kan være der i små 3 uger.
Sommerhuset er rimelig dyrt iforhold til hvor det ligger og hvordan selve sommerhuset er. Men det er fint nok, da vi ikke har så mange muligheder.
I prisen stod der 900kr i depositum for el, men vi bliver ringet op og får afvide at det er lavt sat når det er i vinterhalvåret, da der skal selvfølgelig skal mere strøm til at varme huset op, så hun sætter depositummet til 2000kr istedet for, hvor vi får afvide at det er højt sat.

Der er installeret en varmepumpe i huset, som ikke virker da stikket er brændt sammen, men bliver hurtigt lavet og vi får gang i den, da ejeren var og lave den fik vi afvide at radiatorerne var dyre i strøm, så dem tændte vi ikke for at spare og der blev derfor aldrig helt varmt i sommerhuset, men det kunne vi godt leve med for at spare nogle penge.

Efter at have været i sommerhuset i ca. 12 dage, kommer vi hjem igen og får derefter en regning på ca. 800kr udover de 2000kr vi havde betalt som vi fik afvide var højt sat.
Så selvom vi stortset kun har været der om aften, da vi jo har været på arbejde om dagen og vi ikke har haft fuld varme på og sparet på det hele, er det altså næsten 3000kr i strøm for 12 dage.

Det er ca. hvad vi giver i vores hus for 6 mdr, og er udmærket klar over at det er dyrere i et sommerhus, men synes det er fuldstændig sindssyge el priser og virkelig elendig service at man får at vide de 2000kr er højt sat hvor man efter yderligere skal betale mere..

Hvis nogle booker i sommerhus i vinterperioden hos Danurlaub, vil jeg sige husk varm tøj og husk at ligge flere tusinde til side til el for det kommer i til at betale selvom i fryser og sparer på det hele 👍.

6 de enero de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Kan ikke anbefale Danurlaub!

Vi kan bestemt ikke anbefale Danurlaub!
Selve sommerhuset var sådan set fint og her var vi okay tilfredse. Problemet optår da vi bliver trukket gevaldigt i vores depositum grundet, hvad de mener er ‘manglende rengøring’. Og det passer simpelthen ikke. Huset var mere rent da vi rejste end da vi ankom! Da vi kontakter Danurlaub er der ingen hjælp at hente. Vi får at vide at det er selve ejeren af sommerhuset som kontrollere ved afrejse. Og vedkommende vil have penge for ekstra rengøring. Det er simpelthen det rene snyd og ekstra penge lige i lommen på ejer af sommerhuset. Da vi beder Danurlaub om billeder af den ‘manglende rengøring’ får vi et svar om at de desværre ikke kan hjælpe. Åbentbart vægter ejer af husets ord højere end vores. Også selvom der ikke er bevis for ejere ord. Vi vil aldrig bruge Danurlaub igen og vil IKKE anbefale til nogen

21 de diciembre de 2020
Valorada con 5 estrellas sobre 5

God oplevelse

Vi havde lejet et dejligt sommerhus i Gjelerodde hvor vi var ude for en uheldig oplevelse. Denne sag blev taget meget alvorligt af Danurlaub og blev løst meget professionelt af Tina. Så det er ikke sidste gang at vi benytter Danurlaub.

28 de abril de 2015
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super godt ophold og rigtig god service.

Vi havde havde booket et sommerhus igennem Feline Hollydays, men bookingen gik videre til DanUrlaub, som fortjener roserne.

Huset var på Gjellerodde ved Lemvig og helt perfekt, næsten nyt, dejligt rummeligt, nydeligt vedligeholdt.

Under vores ophold bliver vi ringet op af personalet som er ked af der ikke er Danske TV kanaler i huset og om der må komme en TV-mand forbi og ordne det, og det havde vi faktisk ikke selv opdaget, men det var selvfølgelig god service.

Der manglede også et par få køkkenredskaber i huset, men også det fik vi at vide vi bare skulle købe og trække fra strømregnskabet, så også fin service med det.

Eneste lille minus var at der var 10 km til nøgle afhentning/aflevering i Vrist, og det var måske lidt langt når der kun er få hundrede meter til købmanden i Gjellerodde.

Tak til DanUrlaub for god service.

8 de agosto de 2012

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.