Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Karen H bosat i Århus . Mistanke om væggelus efter hjemkomst fra ferieophold i Berlin feb 2026. Henvendte mig til Dask.nu ,ved Martin Fik en særdeles god information om væggelus,intet spør... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg kontaktede dem for second opinion ift mistanke om møl, som anden skadedyrsbekæmper havde sagt det var, efter fremsendelse af fotos. DASK kunne fortælle at det IKKE var møl og professionel behandli... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Havde problem med mår på loftet og senere rotter. Martin kom ud til os over flere besøg, og hjalp med både inspektion, rådgivning om sikring og aktiv bekæmpelse. Effektiv mod mår med det samme. Hjalp... Ver más

Información sobre la empresa

1. Empresa de fumigación y control de plagas

Escrito por la empresa

Skadedyrsbekæmpelse. Serviceaftaler på skadedyrsbekæmpelse.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Rigtig god rådgivning!

Panisk bange for at vi havde fået væggelus ringede jeg til DASK og var så heldig at få fat i Martin som kiggede på billeder af dyret og hørte detaljeret om vores oplevelser og historie. Martin var yderst professionel og var tilbageholden med at sælge os dyre sprøjtebehandlinger da han ikke synes historien eller dyret lød som væggelus. Han manede til ro og gav gode råd og vi aftale at vi skulle følge op de efterfølgende dage og først skride til handling såfremt vi var sikker på hvad vi eventuelt skulle bekæmpe.
Martin sagde fra starten at dyret og bid efter hans overbevisning mere lød som en loppe, men mente mest af alt det sandsynligvis blot var en engangsoplevelse og at vi formentlig ikke behøvede mere en blot god daglig rengøring. Vi fulgte alle råd og Martin havde ret. Stor ros og respekt til DASK og Martin der ikke blot vil sælge kunder sprøjtebehandlinger, men som kun rykker ud og behandler når der er grund til det.
Vi har intet oplevet siden den enlige loppe og slap heldigvis med god og grundig rengøring.
Jeg har ikke købt en ydelse af DASK men udelukkende fået rådgivning, men jeg er ikke i tvivl om at det er DASK jeg vil kontakte hvis jeg nogensinde skulle få brug for skadedyrsbekæmpelse. Tak for hjælpen!

9 de septiembre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Service udover det sædvanlige.!

Service udover det sædvanlige.!

Vi ringe med et spørgsmål, og fik en virkelig god vejledning. Man går ikke der fra med følelsen om at de skal tjene penge på alt, men faktisk gerne vil yde god service via. telefonen også uden det skal koste.

13 de septiembre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Stærkt firma der bare kan deres…

Stærkt firma der bare kan deres arbejde.
At de så samtidig er nogle utrolig søde mennesker gør bare oplevelsen endnu bedre.

Vi har anvendt dem en enkelt gang med stor glæde og opstår problemet igen - så er der ingen tvivl om, at DASK.nu får opgaven

Glade hilsner herfra

6 de agosto de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

De er med dig hele vejen!

De er med dig hele vejen!
Skadedyr kan være et mareridt, men Dask giver gode råd og vejledning hele vejen igennem. De er nemme at få fat på og så prøver de ikke, at tjene penge på deres kunder - de udføre kun behandlinger når de vurdere at de giver mening.

10 de abril de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har haft besøg af dask -Dansk…behandling af borebilleangreb på bindingsværk

Jeg har haft besøg af Dask -Dansk Skadedyrskontrol i forbindelse med et borebilleangreb, og kan varm anbefale dem.
Jeg følte mig i trygge hænder lige fra første opkald til dem. Martin var yderst fagligt kompetent, professionel, og tillidsskabende, og ydede en yderst god service, hvor han besvarede alle mine mange spørgsmål, samt at de rykker meget hurtigt ud.
Da dagen kom hvor deres mand kom ud følte jeg mig ligeledes i trygge hænder, -han var grundig, gennemgik alt mit træværk, behandlede mere end vi først lige havde talt om, bare for en sikkerhedsskyld. Endvidere var han en rar og imødekommende person, som også var istand til at berolige mig vedr. de her borebiller.
Ja, i det hele taget en rigtig god oplevelse, så ring roligt til dem, de ved hvad de taler om.

23 de julio de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ærlig og professionel rådgivning.

Vi kontaktede DASK med en bekymring om borebiller i gammelt træværk. Hvor andre kunne have øjnet et hurtigt og nemt salg, så blev vores bekymringer påtalt, vi fik en venlig og professionel - og yderst grundig rådgivning. Det tog kun et telefonkald at afklare situationen, hvad vi skulle gøre og hvornår en eventuel inspektion/behandling ville være nødvendig. Hvis vi nogensinde skal have bekæmpet skadedyr, så ved vi hvem vi tager fat i. Indtil da, så stor tak for den gode service og hjælpen i dag 🙏

18 de julio de 2024

Muse problemer

Havde fået mus i mit nye sommerhus

Så jeg kontakede dask.

Der blev sat fælder op, de lokalisere der musene kunne komme ind. 2 dage efter var problemet løst.

Enkel, nemt og effektivt :)

24 de mayo de 2024

Faglig kompetent

Faglig kompetent, god service og dialog med Martin. Jeg oplever at indsatsen er grundig, uden hastværk og har efterfølgende ikke haft nogen problemer med tilbagevenden af lopper.
De bedste anbefalinger herfra.

31 de mayo de 2024

Super god kundeservice

Har i en længere periode fået fantastisk og professionel hjælp og rådgivning af de sødeste mennesker. Det har været trygt, at være i kontakt med jer. Bestemt en person vil jeg gerne takke ekstra meget, Martin, tusinde tak for din tålmodighed, og forståelse. Hilsen en meget tilfreds kunde.

3 de abril de 2024

Oprigtigt og kompetent behandling

Da jeg ringede til DASK spurgte de detaljeret ind til problemet, og fandt deraf ud af hvad det drejede sig om. Vi fik en grundig vejledning og 2 dage efter kom en flink servicetekniker og behandlede huset.

Forinden havde jeg ringet til 2 andre skadedyrsbekæmpere, hvor der slet ikke blev spurgt ind til problemet. Det ene firma havde ikke tid til at hjælpe og henviste til det andet firma, som hurtigt ville behandle for væggelus. Ved DASK fandt de dog hurtigt frem til at vi ikke havde væggelus men derimod lopper, hvilket var vigtigt ift at give den rigtige behandling. Så jeg kan klart anbefale DASK! De virker ærlige, reelle og meget kompetent ift deres fagområde. Desuden er de konkurrencedygtige på priserne, og skiltre tydeligt med dem på hjemmesiden, hvilket givet gennemsigtighed.

17 de abril de 2024

Stig

"DASK.NU leverede en fremragende service, da jeg havde brug for hjælp til at håndtere et skadedyrsproblem i mit hjem. Personalet var utroligt venlige og imødekommende fra start til slut. De var professionelle og effektive i deres arbejde og løste problemet hurtigt og effektivt. Jeg blev virkelig imponeret over deres ekspertise og dedikation til at levere en høj kvalitetsservice. Jeg vil helt sikkert anbefale DASK.NU til alle, der står over for lignende udfordringer. En topkarakter fra mig!"

16 de abril de 2024

Dask er et godt valg

Jeg valgte tilfældigvis Dask, da jeg frygtede angreb af væggelus i mit soveværelse til at bekæmpe disse eventuelle skadedyr. Firmaet (Martin) introducerede mig grundigt i måden bekæmpelsen skulle foregå på. Aftalen blev overholdt præcis til tiden. Bekæmpelsen foregik også som aftalt og spørgsmål blev besvaret professionelt undervejs. Firmaet forekom mig tillidsvækkende. Jeg kan kun anbefale firmaet, hvis du har mistanke om væggelus.

9 de febrero de 2024

5 store stjerner til Dask

5 store stjerner til Dask

Jeg kom hjem fra ferie med væggelus i kufferten og følte mig ret magtesløs. Man skal ikke læse meget for at finde ud af, at det kan man ikke håndtere selv. Der er mange firmaer derude, så jeg læste anmeldelser på Trustpilot og fandt Dask.nu. Firmaet får rigtig gode anmeldelser, og jeg må sige, at de taler sandt. Midt i en meget ubehagelig og stressende periode med væggelus har Martin og hans tekniker været meget professionelle, dygtige og servicemindede i en grad, jeg slet ikke troede fandtes mere. Ved den første samtale fik jeg præcist at vide, hvordan jeg skulle forholde mig med tøj, der skulle fryses ned eller tumbles, og hvordan det efterfølgende skulle pakkes ned i perioden. Herefter tog firmaet over, og jeg kunne slappe af. Hele vejen igennem forløbet har jeg været i kontakt med Martin, som altid er rar og behagelig at tale med, og som har svaret på de spørgsmål, der var mange af. Det har været meget trygt. Alle aftaler er altid blevet holdt til punkt og prikke i behandlingsforløbet, som nu er ved at være ved vejs ende.
Jeg giver de allerbedste anbefalinger til Dask.nu og kan kun ønske for andre, der måtte være så uheldige som mig, at de bruger firmaet. Det er en rigtig god oplevelse midt i en mildest talt træls tid.

15 de febrero de 2024

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.