Jeg skulle bruge en json-fil med postnumre, og jeg var positivt overrasket over at får alle mulige slags fil-typer. Der var til Geo data og postnummer gps-grænser og hvad ved jeg. Rart at kunne få... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Data-science har været virkelig hjælpsomme. Vi skulle bruge data til et specialeprojekt og havde svært ved at finde ud af, om det vi skulle bruge var tilgængeligt. Vi fik både vejledning, en masse god... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Data-Science.dk er en dansk data-science portal, hvor man finde en række datascience-relaterede ressourcer og kommercielle datasæt som i kan integrere i jeres drift.
Información de contacto
Ved Sønderport 5, 2300, København, Dinamarca
- support@data-science.dk
- data-science.dk
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Nemt tilgængelige data i forskellige…
Nemt tilgængelige data i forskellige formater. Det fungerer bare!
Glimrende oplevelse
Let og ligetil at bestille de GIS-filer, som jeg havde brug for. Fin opfølgning fra Nicki omkring eventuelle spørgsmål.
Flinke, hjælpsomme, god data og hurtig svar!
Virkelig hjælpsomme, vi fik en masse god data som hjalp os med vores GIS projekt. Vi havde lidt svært ved at finde relevant data, og de var super gode til at pege os den rigtige retning og endda tilbyde os ekstra hjælp.
Nem og hurtig adgang til geodata-filer
Data Science gav mulighed for at hente præcis de geodata jeg havde brug for og det var nemt at hente alle de nødvendige data. Samtidig var det flinke til at følge op på om alt var som ønsket. Kan kun anbefales.
Rigtig fin data og let tilgængelighed
God service
Hurtig og god hjælp
Hurtig og god hjælp. Hjalp også med ting udover hjemmesidens produktområde.
Hjemmesiden er nem at navigere i og man…
Hjemmesiden er nem at navigere i og man får et link tilsendt til download af filerne så snart man har gennemført betalingen. Jeg er tilfreds med deres service.
Hurtigste og billigste måde at få fat i de danske kommunegrænser
Ledte efter de danske kommunegrænser i vektorformat, for at visualisere vores løbende salg på et landkort. Der gik et par minutter fra at jeg fandt datascience.dk på google til at jeg havde filerne lokalt så jeg kunne sende dem videre til vores udvikler.
Data Science Danmark giver et godt og…
Data Science Danmark giver et godt og nemt overblik. Kan klart anbefales.
La experiencia Trustpilot