David Packs Opiniones

TrustScore: 3 sobre 5

2,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Je besteld wat, duurt vervolgens een eeuwigheid en krijgt uiteindelijk het verkeerde opgestuurd. Maanden verder en nog steeds niet opgelost. Ik zou hier absoluut niet bestellen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

David packs!, Echt een onwijs leuke streams, super beleefd, super sociaal, eerlijk en oprecht. Wij hebben zeer goede ervaringen met Davidpacks. Meerdere keren besteld. Meerdere keren opgestuurd g... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Half april een bestelling geplaatst bij davidptcg. Dpd label zou zijn aangemaakt maar na 2 weken nog niets opgestuurd, 1 item bleek vertraagd te zijn. Hierna meerdere keren gevraagd naar en update maa... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Zeer slechte ervaring. Op 14 juli heb ik een bestelling geplaatst en direct €106,86 via iDEAL betaald. Inmiddels is er geen verzendbevestiging, geen track & trace en er wordt ook niet gereageerd op m... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de mapas

Escrito por la empresa

David Packs is een Rip & Ship livestreamer op Tiktok, via deze website kun je producten kopen die in de live worden geopend. Tevens kan er gekozen worden om ze "sealed" thuis opgestuurd te krijgen. Hier mag je zelf voor kiezen.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Todas las opiniones

9 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

GEWELDIG!!!

David is een hele enthousiaste en grappige man. Hij had bij mij een extra Blastoise EX erbij gestuurd omdat ik geen geluk had uit mijn packs… heel attent👍🏼
Het pakketje was ook goed beschermd met bubbeltjes plastic zodat niks kon beschadigen! AANRADER👊🏼

heel erg bedankt voor je review!! <3

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Davidpacks.nl is zo'n toffe kerel

Davidpacks.nl is zo'n toffe kerel.
Er zou meer David op deze wereld moeten zijn.
Brengt zijn TikTok naar een serieus goed level.
Website ziet er fantastisch uit en komt zijn afspraken na.

24 de noviembre de 2023

Respuesta de David Packs

Heel erg bedankt DVH! Top!

Perfect

David doet het voor de gezelligheid en niet voor de centen super betrouwbaar netjes en heel lief

24 de noviembre de 2023

Respuesta de David Packs

Heel erg bedankt voor uw review!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Topper, hart op de juiste plaats!

Erg leuke streamer! Sociaal gezellig en luisterend oor. Leuke community die je overal bij probeert te helpen. De webshop bestellingen gaan ook prima, en de verzendingen waren prima en netjes ingepakt. Ga zo door! :)

23 de noviembre de 2023

Heel erg bedankt!

Top service!

Ontzettend vriendelijk, snel bezorgd en super goed verpakt. 5 sterren meer dan waard. Kon ik er maar 10 geven!

23 de noviembre de 2023

Respuesta de David Packs

Wat een onwijs lieve review, dankjewel!!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Pakjes zijn mooi ingepakt en alles zit…

Pakjes zijn mooi ingepakt en alles zit goed vast. Kaartjes zitten lekker veilig zelf op weg naar belgië!
Goede comunicatie als er vragen zijn en altijd gezellig praten!

10 de noviembre de 2023

Respuesta de David Packs

Bedankt voor je fijne review! Wij doen ons best om alles goed te verpakken heel erg leuk om te lezen dat dat gewaardeerd word!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Spijt dat ik hier mijn geld aan uitgegeven heb

Vindt het heel triest dat je bij deze verkoper zonder bericht geblokkeerd wordt, zelfs na het maken van een mondelinge afspraak.

Beste,

Bedankt voor uw review. Vervelend dat U dit is overkomen. Na afhandeling van onze afspraken met U heb ik helaas moeten besluiten het contact met U te verbreken. Dit was nadat U alle spulletjes die aan u toebehoren had ontvangen. Dit was geen makkelijke keuze om te maken.

Desondanks deze negatieve review wil ik U het beste wensen en koester ik de leuke tijden die we hebben meegemaakt, bedankt daarvoor.

Mvg,

Betrouwbaar en zeer vriendelijk

Een hele vriendelijke streamer op tik tok, heeft echt een hart van goud! Snelle en correcte verzending. Ik zou zekers aanraden om iets te bestellen bij David Packs!

Dankjewel!!

Geweldige winkel!

Fijne, vriendelijke verkoper die met een hoop sfeer en enthousiasme zijn werk doet! Ik raad het zeker aan.

Heel tof, dankjewel!

Alles tip top in orde

David heeft een zeer leuke interactieve live op Tik Tok. Bestellingen worden op correcte wijze behandeld.

Respuesta de David Packs

Bedankt! Helemaal qua verpakken doen wij ons best dus dankjewel!

Geweldig

Lieve leuke gezellige streamer, super leuke community

Respuesta de David Packs

Bedankt voor je review! superfijn!

top winkel.

nette en duidelijke website, eerlijk en betrouwbaar.

Heel erg bedankt!

Hele fijne winkel

Hele fijne winkel. Lieve mensen die je herkennen. Altijd behulpzaam. Snelle verzending en goed verpakt. Helpen je op weg als je net begint. Geven eerlijk advies en tips. Nette prijzen.

1 de noviembre de 2023

Bedankt voor je review!

David packs!

David packs!,

Echt een onwijs leuke streams, super beleefd, super sociaal, eerlijk en oprecht. Wij hebben zeer goede ervaringen met Davidpacks. Meerdere keren besteld. Meerdere keren opgestuurd gekregen. Het zag er allemaal goed en verzorgd uit. Alles word optijd verstuurd en bezorgd!
Echt een onwijze aanrader!

20 de noviembre de 2023

Heel erg bedankt!!

Super!

Hele lieve live streamer! Houdt zich altijd aan zijn woord! Zeker weten een aanrader! Echt wel 5 sterren waard!!✨️✨️

20 de noviembre de 2023

Heel tof dankjewel!

8 consejos para escribir buenas reseñas.