Super service. Bestilt gennem Allente til at fikse parabol problemer. Fik at vide tirsdag at de ville komme fredag, men onsdag formiddag ringede de og spurgte om de måtte komme samme dag. Og ja det må... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Jeg har den 12. juli 2023 benyttet assistance fra Dansk Digital Center til opsætning af antenne til amatørradio på VHF og UHF. Ground Plane med højde på 184 cm. Antennen blev opsat på altan til min ej... Ver más
La empresa ha respondido
Vil absolut anbefale Dansk Digital Center. Teknikeren ringede samme dag vi bestilte TV pakke mv. Det var en rigtig sympatisk ung mand der kom ud dagen efter og alt gik som smurt. Alle tiders hurtig... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg er mere end fuldt ud tilfreds! Fra mit opkald til den endelige løsning var leveret oplevede jeg både flot service og stor kompetence. Jeg har nu sen flotteste fjernsynsløsning, korrekt hæng... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
wi-fi netværk, tv montering, antenne, parabol, fiber op kameraovervågning, salg, service, installation
Información de contacto
Metalbuen 34, 2750, Ballerup, Dinamarca
- 45 93 54 44
- kontakt@ddctv.dk
- ddctv.dk
No consta que solicite reseñas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Super behagelig service
Super behagelig service, ved instalation af Allente TV boks. God rådgivning og vejledning omkring valg af box kontra Parabol. Kan varmt anbefales.

Respuesta de Dansk Digital Center A/S
Vi er meget tilfredse med en fin og…
Vi er meget tilfredse med en fin og professionel service.

Der var aftalt ankomst mellem 08:00 - 12:00
Der var aftalt ankomst mellem 08:00 - 12:00. Montøren kom ca. 12:10.Var hurtig færdig. Har intet at udsætte på arbejdet.
Montøren kunne have ringet og meldt at han var forsinket.
Grundet den sene ankomst og uden at melde dette, bliver det kun 4 stjerner.

Respuesta de Dansk Digital Center A/S
God service og behagelig konsulent.
Meget positiv oplevelse
Meget positiv oplevelse. Vidste præcis hvad han skulle gøre. Venlig, bar maske under hele besøget. Meget professionel.
Well done!
Well done!
Fantastisk god oplevelse med Dan og hans makker. Lynhurtigt, professionelt arbejde og yderst behagelig service og kommunikation med de to.
Hurtigt og God service
God og kompetent udførelse af opgaven
God og kompetent udførelse af opgaven. Vender gerne tilbage

God og hurtigt service.
God og hurtigt service.
Fik det hele opdateret og sat ny parabol op.

Super god service ,
Super god service ,
Venlig, rar og top professionel tekniker (Kjeld)
👍🏻Herfra

Respuesta de Dansk Digital Center A/S
Rigtig god service og faglig vejledning
Fik en helt utrolig god service og vejledning til løsning af mine antenneudfordinger i Assens by. Teknikeren var rigtig rar og gav forståelig vejledning og vi fik en meget flot behandling. Vil absolut anbefale DDCTV til andre.

Respuesta de Dansk Digital Center A/S
Kom dejligt hurtig og fik løst vores…
Kom dejligt hurtig og fik løst vores problem hurtigt af en flink mand. Skønt

Første klasses arbejde
Fik vores internet, kabel-tv & overvågningsystem optimeret and Dansk Digital Center. Enestående service og evner. Kan absolut anbefales

Respuesta de Dansk Digital Center A/S
Har haft problem med en fjernbetjening…
Har haft problem med en fjernbetjening til en satbox, hvilket medførte et kompliceret forløb med ny box etc, men DDC løste alt på absolut bedste vis. En stor og varm anbefaling til DDC!
Erik Koskela

Respuesta de Dansk Digital Center A/S
Jeg havde bestilt den store pakke hos…
Jeg havde bestilt den store pakke hos Viasat og det betød gratis udstyr og gratis opsætning og installation og parabol.
Jeg bor i en lejlighed i et hus, der i forvejen havde en aktiv parabol. Da installatøren kom, besluttede han, i stedet for at hænge en til parabol op, at skifte den gamle ud med den nye, jeg havde modtaget med posten. Altså, han brugte de gamle beslag, der allerede sad der og satte den gamle ledning og min ledning ind i den nye parabol. Han valgte at føre ledningen til min boks gennem et allerede eksisterende hul i muren, gennem luftet og ned i mit værelse. Til det brugte han noget antenneledning, der allerede var der, på loftet og i rummet og koplede det sammen med det nye. Han borede slet ikke. Mindre arbejde, mindre ledning brugt. Det skulle jeg så betale 499 kr. for ud over standarden. Det forstår jeg ikke. Han brugte 20 min. på at rydde op. Men den gamle parabol og papkassen lod han bare ligge og stå. Det er alm. procedure, men diverse stumper, han havde klippet af og ting, der ikke var blevet brugt, havde han også deponeret rundt omkring på køkkenhylder, borde og i papkasser.
Havde besøg af Dansk digital center i…
Havde besøg af Dansk digital center i forhold til opsætning af antenne og installering af kanaler efter jeg er blevet kunde hos Boxer og det fungerede bare 100 pct. En fornøjelse at have besøg af en montør som har styr på hvad han laver !
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.