Godt tilbud
Godt tilbud, kom som aftalt, veludført arbejde. Meget fair med kun at sende regning på faktiske m2 og ikke de 2 m2 mere, jeg løseligt havde regnet mig frem til.
No consta que solicite reseñas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Alle gulve på 1 salen har fået en grundig slibning og efterbehandling inklusiv vores trappe. Det er blevet vildt flot! Kæmpe anbefaling til en sød og ordentlig gulvmand!
Høj kvalitet fra de 2 medarbejdere der løste ca. 100m2 gulvslibning og ludbehandling. Var der til tiden og løste opgaven rigtig godt. Fair priser og meget service mindet. 5 stjerner herfra.
De 2 gulvslibere afleverede parketgulve slebet og lakeret med et resultat pænere end forventet og til tiden. Deres service kan varmt anbefales.
De sødeste folk der har udført et flot stykke arbejde. Kan fuldt ud anbefale dette firma.
Jeg er så tilfreds med arbejdet fra en af deres dygtige gulvsliber! 4 gulve og en bordplade der ser så godt ud nu! 5 🌟 her fra 🙏🏻
Ringede til De2 og lavede en aftale om at komme forbi og give et tilbud på gulvslibning... Har ikke set eller hørt noget fra dem siden!
Super service og super flot arbejde med slibning og lakering af mine gulve. Kun ros og kæmpe anbefalinger herfra 👌🏼
Gulvene ser umiddelbart fine ud. Desværre tog gulvsliberen havemøblerne med sig, da han var færdig.
Indehaveren af firmaet vælger at “støtte sin medarbejder”, til trods for at der ikke ER andre muligheder end den medarbejder (f.eks. Video af køretøjer ind og ud af vænget - kun den bil kan rumme møblerne og har været der længe nok til at læsse).
Vi kan derfor selvsagt ikke anbefale at give dem et ærinde på din grund.
Más información sobre otros tipos de reseñas.