It’s a scam. Placed an order and never received it. No updates, no communication, nothing. Money is just gone NEVER USE IT
Consulta las opiniones de los clientes
Ik heb bij Dealfixers een dj controller aangeschaft en bleek er na een paar maanden een defect aanwezig te zijn. Contact gehad met Rutger die mij supersnel geholpen heeft zodat ik weer verder kan met... Ver más
Ik had een DJ controller besteld, maar de verkeerde werd geleverd helaas, dus ik stuurde een mail. Binnen een paar uur kreeg ik antwoord en het nummer van Rutger die het gelijk op wilde lossen. Uitein... Ver más
Goede scherpe deals. Maar als je zoals ik problemen hebt met het item (Jabra oordopjes), kun je niet retourneren en wordt een support/garantieclaim bij de fabrikant afgewezen omdat Deal Fixers geen of... Ver más
No consta que solicite reseñas
Voor mij de perfecte zaak om toch…
Voor mij de perfecte zaak om toch behoorlijk te besparen op elektronica. Ik heb een Dyson ventilator gekocht die 1x uit de doos was geweest maar ik kon eerlijk gezegd dat niet eens zien. Voor mij een topervaring, nogmaals dank
Zag een aanbieding voor een vrij…
Zag een aanbieding voor een vrij scherpe prijs ten opzichte van de winkelprijs. Eerst twijfelde ik, maar toch de gok genomen. Artikel bleek gewoon splinternieuw te zijn en was binnen 2 dagen in huis. Ik ben een blij klant en zal de website zeker in de gaten blijven houden. Bedankt Rutger!
Waardeloos bedrijf
Waardeloos bedrijf, verkoopt niet functionerende producten alsof ze zo goed als nieuw zijn terwijl in realiteit oud en niet te gebruiken zijn.
Is eenmans bedrijf maar doet zich voor alsof het een grote handelaar is, klanterservice is zeer defensief en reageert geïrriteerd.
Zal het never aan raden.
Stuurt ook kennisgevingen dat je je geld Is terug gestort terwijl hij het niet gestort heeft
Super! Snelle service en goede communicatie
Al hoewel er helaas iets mis ging bij m’n bestelling was de communicatie, snelheid en service top!
En ben ik helemaal blij met onze video deurbel!
Een foutje maken kan iedereen gebeuren, maar hoe ze het oplossen en de snelheid ervan, dat maakt het verschil vind ik. Mocht ik weer iets willen dan kom ik zeker terug! Nogmaals dank voor de snelle service.