Deboterkoekbroers Opiniones 55

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,7

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vijf sterren, maar toch is dit een negatieve review... Ik ben de reclame voor DeBoterkoekBroers tegen gekomen op Tiktok tijdens een ' ik heb trek' moment, dus meteen een bestelling gepla... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Snelle levering en hele lekkere boterkoek! Bij de chocolate chip variant zat er alleen geen chocola over de bovenkant zoals op de site te zien was, dat was jammer maar nog steeds erg lekker

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Vijf sterren

Vijf sterren, maar toch is dit een negatieve review...

Ik ben de reclame voor DeBoterkoekBroers tegen gekomen op Tiktok tijdens een ' ik heb trek' moment, dus meteen een bestelling geplaatst.

De naturel, de Stroopwafel en de Lotus besteld EN de volgende dag al in de brievenbus (snelle bezoging!).

Het grote negatieve punt is echter, dat het zo goed smaakt, dat de helft van de bestelling (6 stukjes boterkoek, ik heb een medium besteld) inmiddels al op is, nog geen dag nadat het bezorgt is...

Bezint eer gij begint ! Denk goed na, voordat je besteld !

(Ik schrijf dit tijdens het eten van stuk nummer 6).

17 de abril de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Voor het eerst boterkoek besteld bij de…

Voor het eerst boterkoek besteld bij de boterkoek broers. Maar oh oh oh wat lekker, en enorm vlot in huis. En uiteraard keurig verpakt en bezorgd. Ik kan de Boterkoek broers bij ieder van harte aanbevelen. En te verkrijgen in vele smaken.

15 de abril de 2026

Erg lekker , goed bedrijf

Je maakt een keuze, bestelt en een dag of twee max later ligt het in de bus. De smaken zijn echt super. Ben geen fan van oreo maar de boterkoek oreo is echt geweldig..... was een erg lekkere en verse traktatie

31 de marzo de 2026

Kado voor een vriend

Het was een kado voor een vriend en die heeft er van genoten.
Het is leuk dat je verschillende smaken kan kiezen zodat je er extra van kan smullen.

31 de marzo de 2026

Absolute aanrader!!!!!

Deze boter koeken waren echt geweldig. Vooral die met speculaas was echt fantastisch. Ik heb nog nooit zulke lekkere boter koek op en dat meen ik. Alles hieraan is uitmuntend. Het enige nadeel is dat als ik het bestel, dan het dan niet 10 minuten later op de mat ligt. Als je dit besteld, dan wil je dit gewoon gelijk hebben

1 de abril de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heerlijk kadootje door de brievenbus!

Voor mijn moeder bestelde ik een bedankje via jullie website. Dat ging erg makkelijk. Alles was duidelijk aangegeven. Tot mijn verbazing kon ik er ook nog een gratis kaartje bij uitkiezen. En een persoonlijke boodschap op de achterkant van het kaartje katen zetten. Later bleek dat het ook nog eens handgeschreven was, superleuk! De bestelling kwam netjes de volgende dag al binnen. Het was met veel zorg verpakt en alle smaken zaten apart verpakt. Het zag er echt als een kadootje uit. Mijn moeder en haar man waren heel erg enthousiast over de smaken van de boterkoek. Ze zijn best kritisch betreft boterkoek vanwege een oud familie recept waar we mee verwend zijn. Maar ze zeiden dat dit op ons eigen familie recept na de lekkerste boterkoek is die ze ooit hebben gegeten! Dikke complimenten!

2 de marzo de 2026

Heerlijke verse boterkoek

Heerlijke verse boterkoek met verschillende smaken. Wij hadden de oreo, stroopwafel, lotus en naturel.
Mooi ingepakt per soort, net kleine cadeautjes. Voor herhaling vatbaar!

14 de febrero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wat een fantastisch product en bedrijf

Wat een fantastisch product en bedrijf! Heel erg lekkere boterkoek in meerdere smaken. Ook leuk met een handgeschreven briefje erbij. Helaas ging het briefje bij ons fout waardoor de ontvanger niet wist wie het gestuurd had. Waar de fout lag is niet duidelijk geworden maar zij namen de schuld direct op zich! Heel lief een code gekregen voor een gratis setje voor het ongemak. Had niet gehoeven maar tegen die heerlijke koek kun je geen nee zeggen.

13 de febrero de 2026
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.