Zeer goed geholpen door Julian en Bart. Wat een helden: Altijd goed contact, altijd betrokken en meedenken met ons als klant. Wij zijn bij verschillende incassobureaus geweest, maar Debtt overtre... Ver más

Ik schrijf niet vaak een review maar wilde voor Debtt Group graag een uitzondering maken vanwege hun uitstekende dienstverlening en persoonlijke service. Een kennis van mij maakte al gebruik van hun d... Ver más

Wat een uitzonderlijk amateuristische organisatie. Het niveau van professionaliteit is werkelijk beschamend. Deze partij voert de debiteurenadministratie uit voor Skandara, maar lijkt de eigen admin... Ver más

3,6

Medio

Fantastische ervaring

Fantastische ervaring! Alles verliep super soepel en professioneel. Chevara Sahuleka nam echt de tijd om me te helpen en gaf duidelijk advies. Ik voelde me enorm goed geholpen en ben heel blij met het resultaat.

8 de julio de 2025

Ze zijn gewoon oplichters.

Ze zijn gewoon oplichters.
Ze gebruiken klachtenformulieren om tijd te rekken, proberen eerlijke negatieve reviews te verwijderen en genereren valse positieve beoordelingen.
Bekijk de negatieve reacties over dit bedrijf — het is overduidelijk: ze zijn gewoon oplichters.

8 de julio de 2025

Super goede ervaring

Super goede ervaring. Ze luisteren altijd naar beide kanten van het verhaal. Ze doen eerst onderzoek ipv klakkeloos iets op te pakken. Ook bieden ze tijdens het debiteurentraject geruime de tijd om klanten de kansen te bieden om kosteloos hun facturen te betalen voordat het in de incasso traject komt.

5 de junio de 2025

Super geholpen door Chevara

Super geholpen door Chevara, vriendelijke, en vooral duidelijke communicatie. Er werd niet alleen snel gereageerd, maar vooral goed meegedacht met mijn situatie. Je merkt echt dat er geluisterd wordt en er geen standaard antwoord gegeven wordt! Bedankt daarvoor!

3 de julio de 2025

Goede ervaring.

Ik heb een erg goed gesprek kunnen voeren met de mensen van Debbt en met name met dhr Bronts,ik heb ze mijn situatie uit kunnen leggen en hier is meerdere keren begrip voor getoond,ondanks dat het een vervelende situatie is valt er met de mensen van Debbt gewoon heel goed te praten zolang je eerlijk bent dat is mijn ervaring.

2 de julio de 2025