Jag beställde en tavla med 2 koi-fiskar, blev först besviken för att det var för mycket kristaller som dolde den ena fisken. Nu har jag vant mig och måste säga att tavlan är superläcker och spänna... Ver más
La empresa ha respondido
Hi I just recently moved to Sweden, and needed some new items for my home, I highly recommend decorett, I loved everything, and would order again! Was fast delivery and very efficient! All items looke... Ver más
La empresa ha respondido
Mycket fina och lite annorlunda saker i denna inredningsbutik.Bra priser och trevligt bemötande hos kundtjänst. Hade blivit fem stjärnor om det inte varit krångligt att betala,jag lyckades först på tr... Ver más
La empresa ha respondido
Fick hem produkterna snabbt och bra paketerat med tanke på att det var ömtåligt innehåll. Produkten motsvarande förväntningar. Hade om något önskat fler betalningssätt som exempelvis Klarna eller Pa... Ver más
La empresa ha respondido
Hos oss på Decorett hittar du unika och högkvalitativa varor inom heminredning från hela världen samlat på en och samma plats till mycket bra priser. Gör ditt hem till just ditt med vårt unika sortiment inom inredning! Vi har som mål att erbjuda våra kunder ett unikt sortiment av noggrant utvalda varor inom heminredning i hög kvalité, som gör att både vi och våra kunder sticker ut från resten. Vi kommer att ha det du letat efter och inte hittat någon annanstans på den svenska marknaden. Alla produkter vi säljer har vi på vårt lager. Därför kan vi erbjuda en snabb leverans på 1-4 vardagar!
Box 2152, 65002, Karlstad, Suecia
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Det fattades en del på kakfatet jag beställde men fick snabb och bra hjälp så allting löste sig.

Respuesta de Decorett
Alltid lika underbart att få era varor-är exakt som på bilden om inte finare rekommenderar starkt 🙏❤️

Respuesta de Decorett
Snabb leverans och jag är mycket nöjd med klockan som förgyller mitt badrum!

Respuesta de Decorett
Ok klocka,ser gedigen ur på bild,men i verkligheten inte övertygande.

Respuesta de Decorett
Visaren var lite böjd, och instruktionerna var skriven med mycket liten text. Annars är jag nöjd.

Respuesta de Decorett
Jag är jätte tacksam det var så Fin klockan

Respuesta de Decorett
Mycket snabb leverans, allt fungerade smidigt och vi är mycket nöjda med produkten som var ömtålig men väl emballerad

Respuesta de Decorett
Jag fick en påminnelse från Sevea för betalning utan att få fakturan! Det var väldigt konstigt och jag har inte fått en påminnelse från er innan det heller. Jag tror inte att jag kommer och rekommenderar er till någon som jag känner.

Respuesta de Decorett
Bra och enkel hemsida och snabb leverans! Jättenöjd med varan, ser ut som på bild!

Respuesta de Decorett
Beställde varan ,betalade direkt och sen varan var slut .,men som du säger har fått pengarna snabbt på konto .så ändrar jag mig lite .