Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det, jeg ikke kunne opnå i lang tid, har Dedikation hjulpet mig med på bare én måned. De lavede en personlig profil på mig og viste mig præcis, hvor jeg skal lægge mit fokus – både hvad der vil gø... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Magen til uprofessionel tilgang til rekruttering er sjældent set og det er alt lige fra deres såkaldte Skype samtaler og bare at gentage de samme åndsvage spørgsmål igen og igen Efterfølgende få... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dedikation er skarp på rådgivning & strategisk sparring, rykker altid tingene i den rigtige retning. Kan altid anbefale Thomas Laudrup & Brian Frode til alle de opgaver de levere på. Jeg står åben fo... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Et super forløb hos Brian! DEDIKATION, er et moderne rekrutteringsbureau, bestående af kompetente mennesker, som er yderst målrettet i at finde det bedste match for den enkelte kandidat. E... Ver más

Información sobre la empresa

1. Servicios de reclutamiento

Escrito por la empresa

DEDIKATION samarbejder med mennesker og er eksperter i at matche de rigtige mennesker med de rigtige virksomheder. Det har vi mange års erfaring med og +500 rekrutteringer giver erfaring, ekspertise og vi stræber stadig efter de gode match. Det stiller krav til den modtagne leder, såvel til dig som kandidat og vores grundige proces - tilsammen skaber det, det gode match!

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Top profesionelle

Dedikation har været yderst professionelle i deres tilgang til rekrutteringer af vores åbne stillinger.
Vi har brugt dem flere gange før, og kommer bestemt til at bruge dem igen fremover.
Helt klar anbefaling herfra 🚀

27 de enero de 2024

Eminent service

Eminent service, hele vejen igennem. Kan klart anbefales herfra. Brian og Thomas har mine varmeste anbefalinger.

8 de febrero de 2024

Stor tak til Dedikation

Jeg fik karriere rådgivning fra Brian Frode ifbm. at jeg skulle have nyt job.

Brian var super engageret, opsøgende og viden.
Hans enorme grundighed gjorde at jeg også selv steppede op og blev mere detaljeorienteret i mine jobsamtaler.

Jeg fandt også hurtig ud af hvilken vej, som var bedst for mig gennem mine snakke med Brian.

Jeg vil til hver en tid anbefale Dedikation!

8 de febrero de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ingen dedikation hos Dedikation...

Jeg kan desværre ikke anbefale Dedikation som rekrutteringsfirma baseret på min seneste oplevelse som kandidat og min samtale med Brian Frode (Partner, Senior Recruiter). Først og fremmest ringer han 10 minutter senere end det aftalte tidspunkt og undskylder til samtalen ved at et andet møde trak ud. For at opretholde almindelig høflighed, professionalisme og respekt for andres tid, ville det have været mere passende med en forudgående sms frem for at lade folk hænge uden varsel. En skuffende start.

Min forundring nåede nye højder, da jeg opdagede, hvor uforberedt han var under vores samtale. Det virkede ikke engang som om, han havde læst min ansøgning og CV grundigt igennem. Hans manglende kendskab til mine kvalifikationer og erfaring var yderst uprofessionelt, og jeg følte, at vores tid blev spildt, mens han famlede rundt og ikke havde klare spørgsmål at stille. Det er svært at engagere sig i meningsfulde samtaler, når forberedelsen fra den ene part helt mangler.

Tilgangen fra Dedikation var helt uden dedikation, og det stod klart, at han er en af de mest useriøse og uforberedte rekrutteringsmedarbejdere, jeg nogensinde er stødt på i mit arbejdsliv. Jeg forventede en samtale om stillingen og hvordan mine kvalifikationer kunne integreres i det pågældende job. Desværre lå virkeligheden langt fra dette.

Jeg håber virkelig, at Dedikation kan optimere deres rekrutteringsproces og ansætte mere dedikerede og kompetente medarbejdere, hvis i bare ønsker at leve en lille smule op til jeres navn...

5 de febrero de 2024

Hej Martin,

Tak for din feedback.

Det virker ikke som en god oplevelse og jeg skal da beklage, at du har ventet 10 minutter på dit telefonopkald, grundet Brian var forsinket fra sit tidligere interview.

Du må gerne kontakte mig på 71747478 så kan vi vende din oplevelse, da vi naturligvis ikke ønsker, at nogen skal sidde tilbage med den uheldige oplevelse, du har haft efter din telefonsamtale i dag.

Hvis du har lyst, så ser jeg frem til en dialog med dig.

Bedste hilsner
Thomas Laudrup - 71747478

Valorada con 1 estrellas sobre 5

enormt elendigt ikke brugbar ligegyldig…

enormt elendigt ikke brugbar ligegyldig spild af virksomheders penge.

30 de enero de 2022

Hej René,

Tak for din feedback. Vi er naturligvis kede af din oplevelse, som du meget gerne må dele med os på +4571747478.

Brian, Team DEDIKATION

Simpelthen uprofessionelt firma

Efterfølgende får man så mail om hvor glade de er for at hjælpe en videre i det nye job !!!

I er jo aldrig kommet dertil , jeg afbrød inden vi var færdige med jeres interview

31 de enero de 2020

Hej Hr Scheide,

Brian, Team DEDIKATION

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.