Thijs is Multifunctioneel, zo heeft hij mij geholpen met het maken van een website voor mijn bedrijf. Ook de marketing doet hij hiervoor en loopt tot nu toe naar wens. Portret foto's, teamfoto's of co... Ver más
Personeel campagne ingezet voor het werven van chauffeurs uit oost Europa, veel reacties binnengekregen maar helaas niets zinnigs uitgekomen. Geheel buiten zijn schuld om. Verder heeft Thijs mij gehol... Ver más
La empresa ha respondido
Deer peter BV heeft mij van A tot Z geholpen met het opbouwen van een website voor mijn bedrijf. Top bedrijf die ook snel reageert en handelt bij verbeterpunten. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden!
La empresa ha respondido
Mijn vraagstukken werden erg goed in behandeling genomen bij Deerpeter. Een professioneel formele, maar persoonlijke benadering is wat er bij mij als eerste naar boven kom. Erg gestructureerd bedrijf... Ver más
Información sobre la empresa
- Agencia de marketing online
- Sistema de seguimiento de candidatos
- Agencia de marketing y medios de comunicación
- Reclutador
Escrito por la empresa
Bij Deer Peter helpen we MKB’ers om sollicitanten en klanten te vinden via krachtige online marketing. We combineren creativiteit en guerrilla marketing met een duurzame insteek, waarbij we net dat stapje verder gaan om resultaat te halen. Onze ambitie is om voor onze klanten door het vuur te gaan: doelgericht, energiek en altijd op zoek naar kansen. We geloven in verantwoordelijkheid en samenwerking, en werken nauw met je samen zodat je niet alleen groeit in cijfers, maar ook in relatie en vertrouwen. We streven naar langdurige samenwerkingen waarin succes wordt gevierd, op z’n minst met een maandelijks kopje koffie. Want samen jagen we op groei, impact en mooie momenten.
Stationsplein 3, 8011 CW, Zwolle, Holanda
- 085 401 26 26
- info@deerpeter.nl
- deerpeter.nl
Prettig en professioneel bedrijf
Bij Deer Peter is de communicatie erg prettig en er werd goed meegedacht met het behalen van mijn doelen. Fijn bedrijf om mee samen te werken vanwege de persoonlijke en professionele aanpak.

Krachtige samenwerking
Krachtige samenwerking! Erg tevreden over de campagnes.

Deerpeter
Erg gestructureerd bedrijf. Van welkomst cadeaus tot aan goed ondergrond ongevraagd advies. Een verdiende 5 sterren!

Respuesta de Deer Peter B.V.
Más información sobre otros tipos de reseñas.