Zamknięcie konta to koszmar. Nagle wymyślają różne problemy (np. wygaśnięcie dowodu osobistego, który defacto jest ważny do 2032) byleby przedłużyć proces zamknięcia konta i jeszcze ostatni raz ska... Ver más
La empresa ha respondido
Bardzo niskie oplaty co jest wielkim plusem. Brakuje mi mozliwosci kupna tej ilosci akcji na ktora mam przeznaczona gotowke. Niekonieczne akcje czastkowe ale zdazylo mi sie, ze mialem na 97 akc... Ver más
La empresa ha respondido
Korzystam z Degiro od ponad dwóch lat. Jeśli chodzi o przejrzystość i intuicyjność aplikacji to jest ona na bardzo dobrym poziomie minus. Jeśli chodzi o niskie opłaty i prowizje to Degiro w dalszym ci... Ver más
La empresa ha respondido
I have several brokage accounts: XTB, eToro, Alior. DEGIRO is the best of them! Pros: - Access to many stock markets in many countires; - HUGE number of avaliable instruments; - Great cu... Ver más
Założona w 2008 roku w Amsterdamie firma DEGIRO stała się jednym z największych i cieszących się największym zaufaniem brokerów internetowych w Europie. Obecnie ponad 3 miliony klientów w 16 krajach europejskich korzysta z naszej wydajnej platformy, aby inwestować na rynkach światowych przy niskich kosztach. Inwestorzy mają dostęp do ponad 45 rynków w 30 krajach oraz szerokiej gamy produktów inwestycyjnych, w tym akcji, ETF-ów, obligacji, opcji i kontraktów terminowych. Na kilku rynkach, takich jak Holandia, Hiszpania, Francja, Niemcy, Włochy, Irlandia, Portugalia i Grecja, klienci mogą również inwestować w kryptowaluty. Pozwala to inwestorom na budowanie zdywersyfikowanych portfeli w ramach jednego konta. Nasza platforma łączy innowacyjną technologię transakcyjną z indywidualną obsługą klienta przez telefon i e-mail w lokalnych językach. Niezależnie od tego, czy są Państwo początkującym, czy doświadczonym inwestorem, mogą Państwo korzystać z przejrzystych cen, niezawodnych narzędzi i płynnego procesu inwestowania. Jako część flatexDEGIRO Bank SE (ISIN: DE000FTG1111, symbol giełdowy: FTK) łączymy innowacyjną, przyjazną dla użytkownika technologię ze skalą i stabilnością finansową wiodącej europejskiej infrastruktury brokerskiej. Nasze zaangażowanie w tworzenie wartości, niezawodność i jakość usług zostało docenione ponad 100 międzynarodowymi nagrodami. DEGIRO nieustannie wspiera inwestorów, dostarczając wydajne, przejrzyste i przyjazne dla użytkownika rozwiązania, które pomagają im z pewnością siebie osiągać cele finansowe. Inwestowanie wiąże się z ryzykiem straty. Niniejszy tekst nie stanowi porady inwestycyjnej.
Rembrant Tower Amstelplein 1, 1096 HA, Amsterdam, Holanda
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
I have several brokage accounts: XTB, eToro, Alior. DEGIRO is the best of them!
Pros:
- Access to many stock markets in many countires;
- HUGE number of avaliable instruments;
- Great customer support;
- Great information agregade for all stocks;
- Easy to use interface;
- Small fees.
Cons:
- Chart analysis functionality very basic and not usefull for daytrading;
- Portfolio value is only in EUR (iritating but not very big deal);
- Lot of fees so make sure that action you are undertaking is free of charge (eg. connecting to new stock market or real-time tickers are extra-fee!). If you do not control it, you may be suprised!
Pod koniec kwietnia dokonałem przelewu na wskazany numer konta na stronie DEGIRO. Był to przelew z konta we Francji. Po tygodni skontaktował się ze mną doradca twierdząc, że otrzymali przelew z moim nazwiskiem jednakże proszą mnie o potwierdzenie płatności. Przesłałem wszystkie dokumenty jednak nie było to dla doradcy wystarczające i nie mogą autoryzować mojej płatności ani zwrócić jej gdyż twierdzą, że przelew przyszedł z innego konta niż te które przesłałem. COO? Mowa tu o ponad 2000 euro! Po dwóch miesiącach pieniądze wciąż nie zostały zwrócone ani zaksięgowane.

Respuesta de DEGIRO
I save a lot with low US stocks and ETF fees also great mobile app. Global markets access. The only con is lack of access to american ETFs. Still a very good broker.
Очень крутой брокер! не хватает выбора языка в настройках! Все нравится!
It's my second broker. Easy in making transactions, access to many stocks. Also has pretty nice chart analysis tool

Respuesta de DEGIRO
I am very happy with the broad market, low fares and pretty reliable platforms.

Easy to use
After learning how to exchange money when you top up your account everything seems to be pretty easy

Respuesta de DEGIRO
There is everything I need. From time to time they add new usefull functionalities.

Respuesta de DEGIRO
Very easy to use, fees are one of the lowest in Europe. I enjoy using it as UI in the desktop version is quite simple and easy to understand.

Respuesta de DEGIRO
Very good prices and the best transaction platform!

Respuesta de DEGIRO
Easy to use, low commissions. I didn t found negative things for half a year.

Respuesta de DEGIRO
Great balance between simplicity and the amount of necessary data on display.

Respuesta de DEGIRO
Clear, functional, fast platform with low fees.
Simply perfect

Respuesta de DEGIRO
Nothing to complain about. For me the main advantage over competition is clean interface that is easy go navigate. Too many providers keep it similar to banks and hide important stuff from you.

Respuesta de DEGIRO
Platforma niewiarygodna z powodu kiepskiej jakości oprogramowania i nieustannych problemów technicznych. Ostatnie tygodnie to jakaś katastrofa, system działa losowo a nie jak stabilny produkt finansowy. Ciągłe problemy z opóźnieniami i dostępęm do danych rynkowych i notowań. Nigdy nie masz pewności czy coś się nie posypie w trakcie sesji i czy dane, które wyświetla system są aktualne i poprawne. Niestety niskie prowizje nie rekompensują ryzyka handlu na takiej platformie.

Respuesta de DEGIRO
App works fast. Everything is clear and easy to manage. I really enjoy using DEGIRO.

Respuesta de DEGIRO
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.