Información sobre la empresa

1. Empresa de alojamiento web

Información proporcionada por diversas fuentes externas

info@dehostingmakelaar.nl

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Hosting Partner van Pocketmenu

De Hosting Makelaar is de partner van Pocketmenu op gebied van Hosting, domeinnaamregistratie & E-mail oplossingen. Voor zowel de organisatie Pocketmenu zelf, als zijn opdrachtgevers (Horeca & Hospitality sector) verzorgd De Hosting Makelaar veilige en professionele producten en diensten. Het heeft korte communicatielijnen en wanneer nodig, altijd beschikbaar voor support.

17 de septiembre de 2019

Uitstekende service!

Sinds begin 2018 is Hexta volledig overgaan naar de Hosting makelaar. Hiervoor zaten we bij meerdere partijen wat ervoor zorgde dat het altijd lastig/ingewikkeld werd om snel zaken goed geregeld te krijgen. Een andere reden voor de overgang van al onze hosting is de SEO, een belangrijk speerpunt is voor de marketing afdeling van Hexta. We hebben dan ook mooie stappen kunnen maken op onze positie in Google en blijven hiermee zeker doorgaan.

De samenwerking met De Hostingmakelaar wordt door Hexta als erg prettig ervaren. Op meerdere gebieden wordt er goed meegedacht en gelijk actie ondernomen bij calamiteiten. De service is dan ook niet te vergelijken met andere partijen binnen de hostingmarkt.

Axel Schutte
Marketing & Communicatie Manager
Hexta

11 de septiembre de 2019

Betrouwbare partner

In de Hosting Makelaar hebben wij een betrouwbare partner gevonden die altijd meedenkt en op de juiste momenten adviseert om actie te ondernemen. We werken al jaren naar volle tevredenheid samen met de Hosting Makelaar en zeker Michael is voor ons een fijn aanspreekpunt. Bereikbaarheid is altijd goed geregeld, ze luisteren goed naar onze wensen en komen met adequate oplossingen.

23 de agosto de 2019

Naar volle tevredenheid

Bij de introductie van onze nieuwe website (juni '18) hebben wij de hosting ondergebracht bij de Hosting Makelaar. Er is een goede match met hun aanbod en service. De ervaringen zijn dan ook erg positief. De Hosting Makelaar denkt proactief mee, geeft advies en ze schakelen waar nodig direct met onze it-experts.
SMIT&DORLAS - Trade Marketing Manager

19 de agosto de 2019
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Uitstekende service en professionele partij om je website te hosten

Wij zijn zeer tevreden over de dienstverlening van de Hosting makelaar. Vooral de persoonlijke en zeer snelle service van de hosting makelaar is uitstekend.

Je kan er bij de hosting makelaar vanuit gaan dat je binnen een dag (maar vaak al binnen een uur) reactie krijgt op mails en dat je direct goed geholpen wordt. Daarnaast hebben wij met ons hostingpakket nooit problemen gehad.

12 de agosto de 2019
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Persoonlijk en deskundig. Je bent er geen nummertje

Voor ik met De Hosting Makelaar in zee ging twijfelde ik wel of ik mijn website niet beter bij een grote, gevestigde naam kon onderbrengen. Maar door het persoonlijke advies dat ik kreeg bij De Hosting Makelaar en de snelle service en support ben ik heel blij dat ik die keuze heb gemaakt. Bij De Hosting Makelaar ben je geen nummertje. Ze kennen je er persoonlijk en ze weten heel goed wat ze doen. Een aanrader!

23 de julio de 2019
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.