Sökte min gamla konto hos dejt…
Sökte min gamla konto hos dejt kontakt.com Multiorgasm21 men har ej lyckats logga in?
Letar du efter en sexrelation eller en snabbis? Vi kommer att matcha dig!
För ett år sedan skulle jag aldrig gett mig på det här med internetdejting men nu är jag av en annan åsikt, rekommenderar verkligen att man vågar chansa.
Företaget(?) finns med en rad olika namn administreras av ett bolag ibland på cypern och ibland ett företag i nederländerna(holland). Bara bluff och båg. Har försökt kontakta dom men dom svarar inte på mejl. Fejkade profiler i stort sett alla har denna gång inte försökt att få kontakt men jag känner igen dom sedan tidigare, tråkigt att dom får fortsätta sin skumma versamhet att lura av pengar från intet ont anande män. Tjej bilderna kanske kommer från Ryssland och staterna, hitta en bild en gång som var från ett familjefotografi från USA!
verkar tro som dom flesta här att Dejtkontakt är ren bluff helt oetisk och ren bluff när man får flera mejl mail hela tiden på olika profiler och när man börjar prata med en så verkar man intressant när man frågr om mail eller skype eller visa varann i cam se vem den andra är så nobben direkt men tror det är bluff då profilerna skriver skickar med en bild som inte är ens lik den person som e på profilen
Nör du skaffar konto så ör de första 500 som skriver till dig systemets egna fektiva personer , sedan ser du samma bilder flera gånger med olika namn. Tjejer som taightarumpan o Loving marie är bara bluff, alla säger snart , men snart betyder aldrig eller minst 28 månader
Systemet tar bort din profiltext o raderar vad du skriver till tjejer så det blir aldrig något tröff
Stäng ditt konto med en gång o gör inte som jag
Bara blufftjejer allihopa, samma bilder på flera stycken, frågar om sexhistoria o de nämner samma erfarenhet
Inget samvete alls skulle utan tvekan leda människor att ta självmord bara de tjänar 15 kr på det
Sidan använder bilder från Ryssland,Usa och tittar man så ser man vart bilderna är från. Är man inte en idiot så är det lätt att se skillnader på bilderna och att dom är fake. Ca 98% av alla profiler är fake,likaså alla andra sidor dom har (7st tror jag) har inte lagt ut ett öre på sidorna. Helt klart ett "företag" som utnyttjar andras känslor. Girighetens avskum är vad dom är. Ett cerifikat som talar om äktheten borde synas väl på första sidan deras. Ett som alla kan kolla äktheten på med hjälp av siffer och bokstavskombinationer,eller nåt sånt. Tjing!
Skitsida som bara kostar en massa pengar. Tjejer som troligen inte finns occh gör dem det sitter de väl i ett öststats land ochh skriver för att lura en att köpa dyra krediter. Nej, se till att få bort dessa sidor!
Bara bluff! En massa påhittade profiler som inte går att träffa!
Dejtkontakt är ett blufföretag, det framgår av den konversation som görs. Bilder på kvinnor är med största säkerhet från Ryssland och förekommer på flera sajter.
dejtjontakt censurerar bort telefonnummer och mail-adresser på alla personliga meddelanden som skickas!
Huruvida det finns riktiga tjejer på sidan kan jag inte svara på men troligtvis inte, det verkar inte så alla fall.
Yes and there are really many fake profiles, same photo but not the same age.
And when I disclose this to dating contact.com, they do not save back.
And they also have the same page in Denmark, and there are also some of the same women again.
So again do not trust dating sites as it's like anything else game is to steal your money
Dejtkontakt är systersida till FlirtMatch!!! Med exakt samma tjejer på båda.
Det finns inga riktiga tjejer, utan det är robotar d.v.s. det sitter en grupp tjejer på ett företag som ser till att du som kund spenderar pengar - köper dyra krediter och tror att du chattar med riktiga tjejer, med allt är fejk. Varje meddelande kostar 15 kronor. Så det kan bli väldigt dyrt i längden. Så gå inte med här eller på deras systersajt, det är bara FEJK alltihopa.
Más información sobre otros tipos de reseñas.