Valorada con 5 estrellas sobre 5

Reageren snel na plaatbestelling met feedback over te lage fotokwaliteit en advies wat er mogelijk is. Daarna heel snel een dekbedhoes ontvangen die helemaal naar ons zin was; perfect afgewerkt op... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Betreft eigen ontwerp dekbedovertrek. Na eigen fout bij bestelling zeer adequaat geholpen door klantenservice. Afbeeldingen op dekbedovertrek zien er mooi uit; kwaliteit van overtrek is red... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vanaf de bestelling tot aan de levering verliep alles perfect,de ingezonden foto was niet 100% scherp en daarover kreeg ik de vraag of ik alsnog de afdruk door wou laten gaan. De kwaliteit is echt go... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dekbedmetfoto bood een topservice. Ik stuurde enkele foto’s op om op een overtrek te laten afdrukken. Ik kreeg direct een reactie dat de foto’s een te lage resolutie hadden. Dan wordt de afdruk wazi... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de decoración e interiorismo
  2. Tienda de grabados y letreros

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Foto Dekbed en Dekbed Bedrukken, gepersonaliseerd met foto, ontwerp of tekst. Volledig en haarscherp bedrukt op je favoriete producten voor lage prijzen.

4,4

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

4,4

Todas las opiniones

67 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Dank voor het meedenken!

Bij mijn eerste dekbedovertrek-bestelling werd via een mailbericht gemeld dat de kwaliteit van de gebruikte foto's onvoldoende was. Dat waardeer ik; zo werd mij de kans gegeven een ander ontwerp te kiezen.
Ben blij met het inmiddels ontvangen dekbedovertrek. Frisse kleuren en ondanks een nog steeds matige fotokwaliteit toch een mooi resultaat. Fijn ook dat voor- en achterkant van hetzelfde materiaal zijn; zo krijgt eenzijdige krimp geen kans (eerdere ervaring bij een andere aanbieder).

21 de enero de 2025

Perfect service

I ordered a pillowcase for one of my friends. I was very surprised about the good service via email and the good quality. However, it took quite a long time before the package arrived, about 2 weeks.But that doesn't mather because the outcome was perfect.

19 de diciembre de 2024

Scherpe foto's!!

Zeer mooi dekbed geworden, ik dacht dat de foto's erg vaag zouden zijn. Daarentegen zijn ze erg scherp. En ben ik erg blij met het dekbed, en ik denk die gene die ik ermee ga verrassen ook. Echter kan ik nog niks zeggen over de kwaliteit van de stof en ik weet ook niet hoelang het mee gaat. Wel erg blij dat het dekbedovertrek een rits heeft zodat het dekbed er niet uit gaat steeds.
Daarom de 4 sterren omdat ik niet weet of het lang volhoud

21 de diciembre de 2024

Voors en tegens

Foto op kussenhoes is erg mooi. De stof die gebruikt is is jammer genoeg synthetisch. Er word hier niks over vermeld op de website, anders had ik het niet genomen waarschijnlijk. De kwaliteit is na één keer wassen nog goed.

12 de diciembre de 2024

Ik ben zeer te vreden

Ik ben zeer te vreden het deken is zeer zacht en de foto' s zagen er goed. Je kon je paket volgen in welk poces het zat en een week wachten vond ik goed mee vallen voor een gepersonaliseert product.

14 de diciembre de 2024

Vakwerk

Mijn foto's waren niet van goede kwaliteit. Er werd meegedacht en met mijn wensen is er een collage samengesteld. Snelle bezorging daarna en heel mooi resultaat!

22 de noviembre de 2024
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Mooie tweezijdige print op kussenhoes

Ik heb een kussenhoes besteld met foto op voor- en achterkant. Ik had een katoenen hoes verwacht (zoals een dekbed) maar het bleek een soort satijn achtig stof te zijn. Niks mis mee overigens en de printjes zijn aan beide kanten heel mooi! Een heel leuk verjaardagscadeau 😀 de zending kwam uit Polen dus je moet niet last minute bestellen want het is wel even onderweg.

15 de noviembre de 2024

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

8 consejos para escribir buenas reseñas.