dekbedovertrek.com Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Het materiaal is heerlijk..mooi en luxe. Bestelling voorspoedig. Geen dwingende mails. Het is dus een heerlijke en eerlijke ervaring. Ik ja het iedereen aanbevelen. Erg blij met mn dekbed... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Na bestelling van de dekbedovertrekken van Dekbedovertrek.com hebben wij de dekbedovertrekken ontzettend snel geleverd gekregen. Wij wonen in Portugal. Op vrijdag besteld en op woensdag erna al geleve... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Het bestellen was eenvoudig te doen. Wat beloofd werd, werd nageleefd. Maar het slaapgenot op een laken van Egyptische katoen overtrof al mijn verwachtingen. Heerlijk zacht,blijft strak liggen (en da... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wereld van verschil! Egyptisch katoenen dekbedovertrek of een ander goedkoper dekbedovertrek! Je slaapt ongeveer 1/3 van je leven….. dan ook het beste he! Kwaliteit is een langetermijn investering! Z... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de muebles para dormitorio
  2. también en la categoría
  3. Tienda de muebles

Escrito por la empresa

Wij bieden hoogwaardig bedtextiel aan, dat geproduceerd is met respect voor mens en milieu. Vanaf het moment, dat je een dekbedovertrek of hoeslaken van ons in je hand krijgt merk je meteen het verschil. Als je waarde hecht aan kwaliteit en een goede nachtrust, dan ben je bj ons aan het juiste adres.

Excelente

TrustScore: 5 sobre 5

215 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 66% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Todas las opiniones

130 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede service en fijn dekbed

Goede service en fijn dekbed. Pakket was nog niet gesorteerd door PostNL waardoor de verzending wat langer duurde, kan gebeuren. dekbedovertrek.nl stuurde mij een mailtje over de status en binnen 2 dagen was het pakket binnen. Super dat zij dit uit zichzelf doen. Het dekbed is heel zacht en helemaal blij mee. Goeie prijs/kwaliteit!

5 de junio de 2025

Snelle service

Snelle service, top!

1 de junio de 2025

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Makkelijke website en snelle levering

Fijne website. Duidelijk wat je kunt bestellen en de zijden kussensloopjes zien er fantastisch uit in de verpakking. Helaas geen slaapmasker zoals op de foto

22 de mayo de 2025

Top kwaliteit en service

Top kwaliteit en service! Ik heb gelijk een nieuwe order geplaatst;)

23 de mayo de 2025

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik had de verkeerde maat besteld en kon…

Ik had de verkeerde maat besteld en kon binnen een dag omruilen bij het kantoor in Veenendaal. Ze hebben heel snel de goede maat gezocht die er gelukkig nog was.

22 de mayo de 2025

Super super super !

Alles is super aan zowel de webshop, het verzenden en de kwaliteit.
Ik twijfelde vanwege mijn eigen financiële situatie, gezien de producten voor mij niet de goedkoopste zijn en de recensies vaak mooier zijn dan het werkelijk is, maar na lang twijfelen heb ik toch besteld.
Eenmaal in huis, geen seconde spijt. Het is echt de moeite waard, het dekbedovertrek is ZO ZACHT, ZO SJIEK en GEEN DUNNE KWALITEIT!!
Ik ben er ontzettend blij mee!
Mijn bestelling was binnen nog geen 24 uur in huis.
Bedankt!

Bestelling #8249

14 de mayo de 2025

Respuesta de dekbedovertrek.com

Heel erg bedankt voor je positieve review. Daar zijn we erg blij mee. Ik hoop dat het mensen helpt die twijfelen. Onze reviews lijken ook bijna te mooi om waar te zijn, maar toch is het zo.

Dekbedovertrek

Mooie kwaliteit dekbedhoes en snelle levering! Top!! Ga hier zeker meer bestellen!

8 de mayo de 2025

Prima bedrijf!

Snelle verzending, scherpe prijs, en een hele goede klantenservice.
Bestelde dekbedovertrek is van een mooie kwaliteit!

9 de mayo de 2025

Top Dekbedovertrek

Top! Goede kwaliteit goede service!

7 de mayo de 2025

Fantastisch Mouseline zacht…

Fantastisch Mouseline zacht dekbedovertrek met een leuke aanbieding. Snel bezorgd.

22 de abril de 2025

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De supergoede service die ik gekregen…

De supergoede service die ik gekregen heb door iets wat een misverstand van mijn kant was en het perfecte product wat ik bij hun aangeschaft heb tegen een scherpe prijs.

14 de abril de 2025

Respuesta de dekbedovertrek.com

Heel erg bedankt voor je positieve review. Een fout is menselijk en goed dat het naar tevredenheid is opgelost. We zien je graag weer eens terug.

Correcte levering

Correcte levering. Mooi product!
Lekkere slaap!

13 de abril de 2025

Mooi dekbed

8 de abril de 2025

perfecte service

zeer snelle levering.
een klein probleem werd super snel verholpen
er wordt met je mee gedacht
prachtige kwaliteit

2 de abril de 2025

Respuesta de dekbedovertrek.com

Bedankt voor je positieve review Tine. We zien je graag weer eens terug.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle levering, leuk verpakt in een katoenen hoes, die ook bruikbaar is.
Mooi dekbedovertrek van goede kwaliteit
Heel tevreden.

4 de abril de 2025

Respuesta de dekbedovertrek.com

Bedankt voor je positieve review Marijke. De stoffen hoes wordt door veel van onze klanten gewaardeerd. Handig om je sokken in te doen bij het wassen bijvoorbeeld. We zien je graag weer eens terug.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Prachtig dekbedovertrek in een mooie…

Prachtig dekbedovertrek in een mooie hoes bezorgd! Dit is de tweede die wij aanschaffen en met de vorige hebben we 5 jaar gedaan (wekelijks wassen). Super kwaliteit dus en heerlijke stof!

2 de abril de 2025

Respuesta de dekbedovertrek.com

Bedankt voor je positieve review Freeke. Vijf jaar gebruikt en nu weer eentje. Een groter compliment kunnen we niet wensen. Hoop dat jullie weer minstens vijf jaar plezier van dit artikel zullen hebben.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nette bezorging en het overtrek is…

Nette bezorging en het overtrek is prachtig om te zien, maar slaapt ook fijn. Luchtig en behagelijk!

30 de marzo de 2025

Respuesta de dekbedovertrek.com

Bedankt voor je positieve review Judith. We zien je graag weer eens terug.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Het bestellen van mijn dekbedovertrek…

Het bestellen van mijn dekbedovertrek is helemaal vlot verlopen en het is ook een prachtig kwaliteit dekbedovertrek.

17 de marzo de 2025

Respuesta de dekbedovertrek.com

Bedankt voor je positieve review Sonja. We zien je graag weer eens terug.

8 consejos para escribir buenas reseñas.