De perfecte luxe hotelwolk op bed Na een lange zoektocht naar het juiste dekbed ben ik uitgekomen bij Dekbedwinkel, en wat een goede keuze! Het donzen dekbed is van prachtige kwaliteit. Het heeft ex... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Prima ervaring. Op zondag 2 stuks besteld en de maandag daarop bezorgd bij PostNL punt. Scherpe prijs en advies waar het oude in te leveren. Correct , niet vacuüm , verpakt elk in een doos.( dus niet... Ver más
Prima website en duidelijke omschrijving aangekocht produkt. Produkt ook voordeliger als op andere websites. Eea keurig verpakt verzonden en per mails goede info over de bestel-en verzendstatus. F... Ver más
product en prijs zijn goed. Op de site stond zaterdag besteld maandag is huis. Dit was dus niet het geval, levering was een dag later. Mailen met de klantenservice heeft zeer weinig resultaat want da... Ver más
Información sobre la empresa
Sobre Dekbedwinkel.com
Escrito por la empresa
✓ Gratis retourneren
✓ Achteraf betalen
Bij Dekbedwinkel bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een nieuw dekbed. Naar welk dekbed u ook op zoek bent. Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment zodat u altijd bij ons terecht kunt voor een dekbed dat aan al uw wensen voldoet. Dekbedwinkel heeft een breed assortiment van verschillende kwaliteitsmerken zoals Ducky Dons, Frankenstolz, Texeler, Texelwool, Timzo, Yumeko en Silvana. Naast dekbedden heeft Dekbedwinkel ook een breed assortiment kussens en onderdekens om het slaapgenot nog verder te vergroten.
Dekbedwinkel.com
Información de contacto
Schouwrooij 9, 5281RE, Boxtel, Holanda
- klantenservice@etrias.nl
- dekbedwinkel.com
Invita a los clientes a opinar
Vlotte en klantvriendelijk
Vlotte en keurige afhandeling van een retour en after sales service. Correct en klantvriendelijk. Fijn!
Een zeer fijne firma die van hen woord
Een zeer fijne firma die van hen woord zijn een aanrader
Fijne webwinkel
Duidelijke en overzichteljjke website, makkelijk te bestellen producten.
Snelle levering, alles keurig verpakt ontvangen.
Gelijk veel beter steun in de nek
Gelijk veel beter steun in de nek. Veel ninder last van nek overdag.
Snelle en correcte levering
Snelle en correcte levering. Goede omschrijving van het product. Goede prijs kwaliteit verhouding
Snelle verzending en goede deal!
Snelle en accurate levering
Heerlijk warm dekbed
Heerlijk warm dekbed, genot om onder te slapen. Hele snelle verzending. Mooie kwaliteit
Prima prijs -kwaliteit product.
Es posible que utilice la IA para responderVer más
Ik heb een 4 seizoenen donsdeken…
Ik heb een 4 seizoenen donsdeken gekocht, op de labels staat echter 2x zomer deel. Ik heb ze gewogen en ze waren ca 300 gram verschillend. Ik ga ervanuit dat de zwaarder het herfst lente deel is?

Respuesta de Dekbedwinkel.com
dit is mijn tweede dekbed aankoop
dit is mijn tweede dekbed aankoop , om 22u besteld en de volgende dag netjes afgeleverd in antwerpen ! top service !
Verkeerd product ontvangen
Ik heb een dons dekbed besteld. Maar kreeg een oranje overval regenjas, het kwam niet eens in de buurt. Met 1 simpel telefoontje, kreeg ik een retour label. En is mij als nog dezelfde dag het dekbed verstuurd, wat ik de volgende dag mocht ontvangen.
Overzichtelijke site met volop keuze
Overzichtelijke site met volop keuze. Gemakkelijk bestellen, kwaliteitsartikelen, prima betaalmogelijkheden en snelle levering door DPD.
Binnen 1 dag werd de bestelling…
Binnen 1 dag werd de bestelling afgeleverd @ en voldeed 100% aan mijn verwachtingen. Ga zo door!
Niet ruilen wel retourneren en opnieuw bestellen
Het eerste dons dekbed dat ik bestelde, rook naar nat dons, niet echt fris. Na contact met de klantenservice bleek dat het niet geruild kom worden. Wel kon ik het zonder kosten retour sturen en een nieuwe op de website bestellen en betalen. Drie dagen na het retour sturen werden de kosten van de eerste aankoop terug betaald.
Prima!
Website is uitgebreid en de uitleg over de producten is duidelijk.
Bestelling liet wat langer op zich wachten en het is jammer dat je steeds opnieuw weer in moeten loggen om de actuele status van je bestelling te volgen.
Bestelde product is goed verpakt en naar wens.
Tas was stuk
De tas van het dekbed 260 x 200 cm was stuk. De handgreep was los en een scheur in de tas ook. Kan ik een andere krijgen? De tas voor 200 x 200 cm was oké.

Respuesta de Dekbedwinkel.com
Más información sobre otros tipos de reseñas.