De Kurkuma Specialist Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De snelle terugkoppeling van mevr. Tieneke mbt mijn vraag over Curcumine C3 superieur vond ik erg fijn. (Pubmed) De vlotte verzending en de keurige afwerking sieren dit bedrijf.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer goede service en nog snellere levering. En onze 2 honden Rottweiler 14 maand en Old Englisch bulldog doen het uitstekend op de kurkema voor honden en hebben geen jeukende pootjes meer.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kurkuma capsules keurig verpakt, stickertjes er netjes recht op geplakt, aanvullende info op A4 formaat alsmede de nota. Het zag er met andere woorden weer tip top uit en verheugde mij dan ook weer op... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bestelling zag er wederom zeer verzorgd uit.Dat de bestelling door Post nl. weer niet juist geleverd werd ligt niet aan jullie.Maar zoals we weten is het daar gewoon een ongeorganiseerde bende waar we... Ver más

Información sobre la empresa

1. Droguería mayorista

Escrito por la empresa

Een mens- en milieuvriendelijke webshop. Bij ons vindt u hoogwaardige , ayurvedische kurkuma en zuivere curcumine voor het beste resultaat!

Excelente

TrustScore: 5 sobre 5

3 mil opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Todas las opiniones

521 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Super snel geregeld

Super snel geregeld. Tweede keer besteld aan dekurkumaspecialist.nl.
Dankje wel dekurkumaspecialist.nl.

15 de marzo de 2026

Respuesta de De Kurkuma Specialist

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn er erg blij mee omdat u schrijft dat u gewoon prima tevreden bent met álles. De goede producten, de vlotte levering én de gemakkelijke bereikbaarheid. We vinden dit een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Fijne klantenservice en zuivere…

Fijne klantenservice en zuivere producten.

Respuesta de De Kurkuma Specialist

Dank voor deze aardige review, en de moeite die u heeft genomen om het aan ons te schrijven. Groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

Goede supplementen

Hele snelle levering, goede product informatie en goede producten.
Zeker aan te bevelen!!

Respuesta de De Kurkuma Specialist

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn er erg blij mee omdat u schrijft dat wij onze klanten absoluut zeer serieus nemen. Goede info, hoogwaardige kwaliteit producten én een vlotte levering. We vinden dit een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

Respuesta de De Kurkuma Specialist

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn er erg blij mee omdat u schrijft dat wij rekening houden met onze klanten. In álle opzichten. We vinden dit een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Wordt goed geïnformeerd over het…

Wordt goed geïnformeerd over het product. Goed verpakt, snelle levertijd.

25 de abril de 2026

Respuesta de De Kurkuma Specialist

Dank voor deze aardige review. En voor de moeite die u nam om het ons te schrijven. Met een groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer tevreden over De Kurkuma…

Zeer tevreden over De Kurkuma Specialist. Levering was snel en het is duidelijk dat ze alles met aandacht en zorg voor de klant regelen. Je merkt de inzet om het echt goed te doen. Nette communicatie. En een extraatje in het pakketje. Betrouwbaar en prima bedrijf, aanrader!

24 de abril de 2026

Respuesta de De Kurkuma Specialist

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn er erg blij mee omdat u schrijft dat wij in alle opzichten onze klanten waarderen. Met goede communicatie en attentheid voor de wensen van van inze klanten. Ja, dit vinden wij belangrijk. We vinden dit een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

Prima bedrijf!!

Zoals altijd ben ik heel tevreden over Tieneke en Sandra. Altijd accuraat en snel, en prima producten die ik vele jaren gebruik ondertussen.

25 de abril de 2026

Respuesta de De Kurkuma Specialist

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn er erg blij mee omdat u schrijft dat wij een konsekwent goede kwaliteit producten aanbieden. En dat u, na ál die jaren, nog steeds een zeer tevreden klant bent. Met een héél bijzonder begin. We vinden dit een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team 🙋‍♀️

Valorada con 5 estrellas sobre 5

ZeResultaat gericht product.er snelle levering en wat…

Zeer snelle levering en wat belangrijker is, de producten zijn van een superieure kwaliteit! Ze werken echt. het enge wat ik kan zeggen tegen twijfelaars. Probeer het zelf en beoordeel het resultaat.

24 de abril de 2026

Respuesta de De Kurkuma Specialist

Dank u wel voor uw geweldig mooie review over. We zijn er erg blij mee omdat u schrijft dat wij een hoogwaardige kwaliteit producten aanbieden. Ja, deze zijn met de hoogst mogelijke zorgvuldigheid geselecteerd. Wat ons belangrijkste criterium is, is dat de producten puur natuurlijk , zuiver ayurvedisch en ongemengd met toevoegingen en/of chemische conserveringsmiddelen moeten zijn. Én met een hoge dosering van 500 mg per capsule. Dat is gelukt ! We vinden dit een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Het pakketje ging helaas niet bij mij…

Het pakketje ging helaas niet bij mij in de brievenbus, howel het een brievenbus bestelling was.
De postbode leverde het persoonlijk af.

16 de abril de 2026

Respuesta de De Kurkuma Specialist

Wat een beroerd slechte review van u. U beoordeeld hier de POSTNL, en niet ons. En wat ontzettend aardig dat de postbode het u persoonlijk in de handen gaf. Een beetje menselijkheid kan de wereld wel gebruiken. Maar u klaagt erover. Sorry, maar we vinden dit een zeer onaangename review over iets
waar we helaas NIETS aan kunnen doen.

prima bedrijf

De producten zijn goed, de service is snel, mijn enige commentaar is dat ik elke keer als ik iets heb gekocht een mailtje krijg of ik een beoordeling wil geven terwijl ik dat heb ik al meerdere malen gedaan heb bij Trustpilot..

Respuesta de De Kurkuma Specialist

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn er erg blij mee omdat u schrijft dat u prima tevreden bent over ons. Dat is fijn om te lezen. En, ja, we begrijpen uw opmerking over TRUSTPILOT. Dit is een computer, die is geprogrammeerd om dóór te vragen. Als u het "genoeg" vindt, klikt u het gewoon weg. Geen enkel probleem. We vinden dit een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

Vlotte levering

Vlotte levering, met zorg verpakt en voorzien van bijsluiter.
Ook erg handig dat je kunt kiezen voor een brievenbuspakje.

Respuesta de De Kurkuma Specialist

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn er erg blij mee omdat u schrijft dat wij mensen de keuze geven tussen een gewoon pakket of een brievenbus pakketje. Ja, met deze brievenbus verpakking is iedereen blij. De POSTNL, de klant, wijzelf en het milieu. We vinden dit een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Dit is al mijn derde bestelling die…

Dit is al mijn derde bestelling die vlekkeloos verlopen is.

13 de abril de 2026

Respuesta de De Kurkuma Specialist

Dank voor uw aardige review. En de moeite die u heeft genomen om het ons te schrijven. Met een groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik kreeg meteen een goed advies er werd…

Ik kreeg meteen een goed advies er werd goed naar mij geluisterd en net twee dagen had ik de pillen in huis . Met n goede uitleg er bij. Super goed bedrijf,n aanrader mensen. Marijke

Respuesta de De Kurkuma Specialist

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn er erg blij mee omdat u schrijft dat wij op een serieuze en attente manier met onze gewaardeerde klanten omgaan. En we vinden het ook fijn dat u vermeldt dat u ons gewoon kunt bellen. We vinden dit een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super goede kwaliteit en bijzonder…

Super goede kwaliteit en bijzonder vriendelijk geholpen

Respuesta de De Kurkuma Specialist

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn er erg blij mee omdat u schrijft dat wij een puur zuivere én hoogwaardige kwaliteit supplementen aanbieden. En we vinden het fijn dat u óók vermeldt dat u bijzonder vriendelijk te woord bent gestaan door onze Sandra. We vinden dit een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

Valorada con 5 estrellas sobre 5

TOP website producten en service

Ik bestel al heel lang bij deze webshop en altijd staat service bovenaan! Nieuwsbrieven zijn enorm interessant daar leer je veel van. Zoals met alles voel je lijf en kijk of het bij je past.
De bestelling van nu curcumine C3 en shjilat is de reden dat ik een schoonmaak van mijn lichaam nodig heb.
Ik hoop dat ze hebben r nog lang zijn. Geweldig team

Respuesta de De Kurkuma Specialist

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn er erg blij mee omdat u schrijft dat wij een tevreden stellende manier van werken hebben. Ja, dit zijn belangrijke dingen. En het is óók de bedoeling dat we nog járen rustig doorgaan. We zijn geen énorm bedrijf, dus we kunnen álles prima overzien. En uitstekende menselijke service verlenen. Ook met onze Blog. We vinden dit een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele
dekurkumaspecialist-team

Vertrouwd en goed

Vertrouwd, duidelijk op de site en nog eens extra in de product.bjjlage, kwaliteit producten en betrouwbare levering.

Respuesta de De Kurkuma Specialist

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn er erg blij mee omdat u schrijft dat wij over de gehele linie een tevreden stellende manier van werken hebben. Ja, u hebt gelijk, dit zijn belangrijke dingen. We vinden dit een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

Snelle service

Snelle service, vriendelijke en behulpzame klantenservice bij vragen.
Snelle levering en duidelijke meegeleverde uitleg bij producten.

Respuesta de De Kurkuma Specialist

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn er erg blij mee omdat u schrijft dat wij over de gehele linie hebben méé gedacht wat onze klanten belangrijk vinden. Ja, we zijn er blij mee. We vinden dit een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

Respuesta de De Kurkuma Specialist

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn er erg blij mee omdat u schrijft dat wij lekker snel leveren én dat de meeste van onze bestellingen milieuvriendelijke brievenbus verpakkingen zijn. En dat we,indien nodig, een helpend handje uitsteken. We vinden dit een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

Super Qualität!

Super Qualität!

15 de abril de 2026

Respuesta de De Kurkuma Specialist

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn er erg blij mee omdat u schrijft dat we een uitstekende kwaliteit supplementen aanbieden. Ja, dat is zo. Dit is met zorg en toewijding geselecteerd vanuit een duidelijk ayurvedisch perspectief. We vinden dit een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

Uitgebreide informatie

Uitgebreide informatie over de supplementen. Snelle levering.

13 de abril de 2026

Respuesta de De Kurkuma Specialist

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn er erg blij mee omdat u schrijft dat we het bestelde product snel leveren. En ook dat we goede en duidelijke informatie over het product meesturen. We vinden dit een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

8 consejos para escribir buenas reseñas.