De snelle terugkoppeling van mevr. Tieneke mbt mijn vraag over Curcumine C3 superieur vond ik erg fijn. (Pubmed) De vlotte verzending en de keurige afwerking sieren dit bedrijf.
Zeer goede service en nog snellere levering. En onze 2 honden Rottweiler 14 maand en Old Englisch bulldog doen het uitstekend op de kurkema voor honden en hebben geen jeukende pootjes meer.
La empresa ha respondido
Kurkuma capsules keurig verpakt, stickertjes er netjes recht op geplakt, aanvullende info op A4 formaat alsmede de nota. Het zag er met andere woorden weer tip top uit en verheugde mij dan ook weer op... Ver más
La empresa ha respondido
Bestelling zag er wederom zeer verzorgd uit.Dat de bestelling door Post nl. weer niet juist geleverd werd ligt niet aan jullie.Maar zoals we weten is het daar gewoon een ongeorganiseerde bende waar we... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Een mens- en milieuvriendelijke webshop. Bij ons vindt u hoogwaardige , ayurvedische kurkuma en zuivere curcumine voor het beste resultaat!
Poststraat 4, 9628 AB, Siddeburen, Holanda
- 0598371025
- service@dekurkumaspecialist.nl
- dekurkumaspecialist.nl
Invita a los clientes a opinar
veel kennis van de producten die ze…
veel kennis van de producten die ze verkopen . tel bereikbaar . geen verkooppraatjes.

Snel verzonden
Snel verzonden, goede kwaliteit, goed verpakt.
Betrouwbare website met goede uitleg. Heb hier vaker een bestelling gedaan en zal dat in de toekomst weer doen.

Respuesta de De Kurkuma Specialist
Na al heel wat jaren klant van jullie…
Na al heel wat jaren klant van jullie te zijn kan ik met recht zeggen dat het altijd goed is. Het produkt, de verzending, de interessante nieuwsbrieven, top.

Respuesta de De Kurkuma Specialist
In zeer korte tijd geleverd
In zeer korte tijd geleverd, zelfs in het buitenland. Zoals eerder al het geval was.
Of de kurkuma écht helpt? Dat is de vraag bij vrijwel alle supplementen.

Respuesta de De Kurkuma Specialist
The Tevredenheid: snelheid van het ontvangen wat Ik…
The snelheid van het ontvangen wat Ik besteld had ook de verpaking,qualiteit en de prijs van wat Ik besteld had.

Respuesta de De Kurkuma Specialist
Snel.afgewerkt en bezorgt zoals ik.van…
Snel.afgewerkt en bezorgt zoals ik.van jullie gewend ben!
Ik gebruik dit al jaren voor mn artrose bevalt me prima!

Respuesta de De Kurkuma Specialist
Ik ben de productjes nog wat aan het…
Ik ben de productjes nog wat aan het uitproberen maar ben heel tevreden over de verschillende soorten tandpasta´s, de oilpulling met Neemblad olie. Het zijn zulke pure ingrediënten zonder rommel erbij. Dus ik ben heel blij en ga zeker nog meer uitproberen want ik zie nog veel meer in de webshop staan waar ik warm voor loop. Ook de aandacht en verzorging eromheen is heel fijn en alles wordt met liefde naar je opgestuurd. Een cadeautje om het open te maken en de producten te mogen gebruiken. Dankjewel daarvoor!

Snel en super kwaliteit
Binnen 1 dag binnen. Perfect verpakt. Bestel al een paar jaar en altijd top kwaliteit in producten en service. Dank jullie wel

Respuesta de De Kurkuma Specialist
mooie eerlijke producten en uitgebreide…
mooie eerlijke producten en uitgebreide handleiding

Respuesta de De Kurkuma Specialist
Makkelijk te bestellen en snel geleverd…
Makkelijk te bestellen en snel geleverd in Frankrijk

Respuesta de De Kurkuma Specialist
Snelle en duidelijke mededelingen vanaf…
Snelle en duidelijke mededelingen vanaf het bestellen tot aan de levering. Goed op de hoogte houden van alle werkingen en punten waaraan gedacht moet worden bij inname. Geen onnodige "verkooppraatjes" die er geheel niet toe doen. Fijne aflevering en goed verzorgd. Service altijd al oke geweest , ga zo door!

Respuesta de De Kurkuma Specialist
Zoals gewoonlijk weer snel en volgens…
Zoals gewoonlijk weer snel en volgens afspraak geleverd.

Ik heb
Ik heb, evenals alle voorgaande keren, mijn curcumine 3 keurig verpakt en snel ontvangen.