Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle reactie en afspraak op korte termijn ingepland. Goed advies en vriendelijk personeel. Netjes gewerkt en ook opgeruimd. Dus zeer tevreden!

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben ontzettend tevreden over het werk van Patrick en Sara. Vanaf het eerste contactmoment dachten ze actief mee in de planning en uitvoering, en werd er duidelijk en eerlijk advies gegeven. De... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vorig jaar ontzettend goed geholpen met het advies, levering en plaatsing van 2 airco’s. Een klein garantie pech gevalletje gehad vrij snel daarna, direct tijd voor gemaakt. Vandaag de eerste service... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vanaf eerste contact moment valt de wijze van communiceren van Patrick positief op. “Dit kan wel, dit kan niet”. Ook denk hij actief mee over verschillende mogelijkheden “Hebben jullie aan een vloer... Ver más

Información sobre la empresa

1. Servicio de reparación de aire acondicionado
  2. Contratista de aire acondicionado
  3. Proveedor de sistemas de aire acondicionado

Escrito por la empresa

Gespecialiseerd in het installeren en leveren van airco's en warmtepompen . Ook voor airco onderhoud of reparatie. Creëer een perfect binnenklimaat!

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

4,9

Todas las opiniones

71 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Vriendelijk en deskundig

Vriendelijk en deskundig. Ze overlegde gedurende de dag goed en het project is volledig naar tevredenheid afgerond.

Een betrouwbare en professionele organisatie!

26 de marzo de 2026

Respuesta de De Leidinggevende

Bedankt voor deze mooie review! We wensen jullie heel veel gebruiksplezier. ^Sara

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Er is heel netjes en vakkundig gewerkt.

Er is heel netjes en vakkundig gewerkt. En ook de nazorg is uitstekend verlopen.

27 de marzo de 2026

Respuesta de De Leidinggevende

Bedankt voor jullie mooie review! We wensen jullie veel gebruiksplezier. ^Sara

We zijn zeer tevreden over dit bedrijf

We zijn zeer tevreden over dit bedrijf
Communicatie was goed Kwamen netjes op de afgesproken tijd. Airco keurig geïnstalleerd.Na de werkzaamheden alles netjes opgeruimd.
Kortom een aanrader dit bedrijf.

26 de marzo de 2026

Respuesta de De Leidinggevende

Wat een mooie review! We zijn blij om te horen dat jullie zo tevreden zijn. We wensen jullie veel gebruiksplezier! ^Sara

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Van offerte tot levering beleefd

Van offerte tot levering beleefd, vriendelijk en netjes gewerkt en begeleid. Zeker aan te bevelen.

19 de marzo de 2026

Bedankt voor deze mooie review. Veel gebruiksplezier gewenst! ^Sara

Fijne samenwerking

Goed bereikbaar, komt afspraken na en kundig. Luistert ook goed naar wat wij willen en denkt mee! Zeker aan te raden!

23 de marzo de 2026

Bedankt voor deze mooie review. Heel veel gebruiksplezier gewenst! ^Sara

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wat een geweldig bedrijf!

Vanaf het eerste contact was het al gelijk goed; Sara regelt het prima en alles wordt duidelijk gecommuniceerd. Daarna kwam Patrick om de mogelijkheden te bekijken; hij denkt goed mee en geeft deskundig advies.
Het installeren van de airco liep op rolletjes, keurig gewerkt en alles doet het fantastisch!

12 de marzo de 2026

Respuesta de De Leidinggevende

Bedankt voor deze mooie review! Het doet ons goed om te horen dat je zo enthousiast bent. We wensen je heel veel gebruiksplezier! ^Sara

Erg tevreden

Erg tevreden. Er wordt netjes gewerkt, aardig personeel, goede service.

26 de febrero de 2026

Bedankt voor deze mooie review. Veel gebruiksplezier gewenst! ^Sara

Top communicatie vooraf

Top communicatie vooraf. Patrick was mooi op tijd en leverde vakwerk waarbij hij ook de tijd nam om een en ander toe te lichten. Erg blij mee en zie al uit naar de volgende keer.

Respuesta de De Leidinggevende

We krijgen een grote glimlach van deze mooie review! Bedankt en tot de volgende keer. ^Sara

Superfijn bedrijf

Superfijn bedrijf, vriendelijk, komen afspraken na, professioneel en werken super netjes.

Respuesta de De Leidinggevende

We zijn blij om te horen dat alles naar wens is verlopen. Veel gebruiksplezier gewenst! ^Sara

Top bedrijf

Bij ons eerste contact heeft hij de problemen in no time verholpen waar de vorige aircoman niet uitkwam en steeds smoesjes verzon.
De leidinggevende is ook aangenaam in omgang.
Groetjes Fokko

26 de febrero de 2026

Respuesta de De Leidinggevende

Wat een mooie review! Bedankt. We zijn blij om te horen dat jullie zo tevreden zijn. ^Sara

Zeer tevreden.

Prettige medewerker die vooraf belde dat het bezoek 15 minuten later zou zijn door ploucibe redenen.
Nam alle tijd om de klus te klaren en liet alles netjes achter.

Respuesta de De Leidinggevende

Bedankt voor deze positieve review! ^Sara

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Een aanrader voor kopen en plaatsen airco

Er werden goede afspraken gemaakt vooraf, duidelijke offerte. Telefonisch goed bereikbaar voor vragen.
Tijdens het plaatsen van de airco goed overleg over hoe en waar de draden weg te werken.
Alles werd keurig opgeruimd en perfect service met een onderhoud contract.
Ik zou de Leidinggevende een 10 geven.

19 de febrero de 2026

Respuesta de De Leidinggevende

Wat een geweldige review! Bedankt voor deze mooie complimenten. We wensen jullie veel gebruiksplezier! ^Sara

Uitstekende partij

Uitstekende partij, realistisch en transparant advies, kwalitatief hoogwaardige uitvoering van de werkzaamheden, goede service. Simpelweg top zoals je mag verwachten.

9 de febrero de 2026

Respuesta de De Leidinggevende

Bedankt voor deze mooi review! We zijn blij om te horen dat jullie zo tevreden zijn. Veel gebruiksplezier gewenst! ^Sara

Nieuwe klant

Het bedrijf die onze airco s hebben geplaatst en onderhouden is helaas failliet gegaan. Gelukkig hebben wij in de leidinggevende weer een betrouwbare en eerlijke monteur gevonden, die een goede service biedt en met de klant meedenkt.
Super bedankt en tot het volgende onderhoud !

29 de enero de 2026

Respuesta de De Leidinggevende

Bedankt voor deze mooie review. We zijn blij om te horen dat we jullie hebben kunnen helpen! We wensen jullie weer veel gebruiksplezier en zien jullie graag weer voor de volgende onderhoudsbeurt! ^Sara

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.