Delfion uw partner in slimme tijdelijke oplossingen
Badkamer of keuken tijdelijke buiten gebruik? Een periode van zorg? Of extra voorzieningen nodig voor een evenement? Delfion regelt het! Wij plaatsen innovatieve (tijdelijke) noodvoorzieningen met volledige service, zoals sanitair, keukens en klimaatoplossingen. Onze monteurs staan 7 dagen per week, ook ’s avonds en in het weekend voor u klaar!
Blijf comfortabel thuis douchen tijdens een verbouwing of calamiteit met onze tijdelijke douche, vanaf 199 euro voor de eerste twee weken, altijd inclusief warmwatervoorziening. Verleng eenvoudig de huurperiode door onze klantenservice te bellen! Daarnaast hebben we ook een tijdelijk toilet, om uw badkamer helemaal compleet te maken. Ook leveren wij zorgdouches voor als u een periode heeft van verminderde mobiliteit, deze douche is een stuk ruimer en kan compleet gemaakt worden met drempels om hem rolstoeltoegankelijk te maken.
Zit u tijdens een periode zonder een werkende keuken? Daarvoor hebben wij onze keuken service, stel zelf uw keuken samen met de gewilde modules (kookplaat, vaatwasser, koelkast & vriezer) zo bent u thuis van alle gemakken voorzien! Onze keukens worden eenvoudig geïnstalleerd en kunnen zelfs geleverd worden als standalone zodat er geen aanvoer/afvoer punt nodig is in de buurt.
Ook voor evenementen kunnen onze producten gereserveerd worden, neem daarvoor altijd even contact met ons op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken!
Plan gemakkelijk een afspraak in voor het moment wanneer u het uitkomt. Onze klantenservice neemt contact met u op nadat u het reserveringsformulier (vrijblijvend) invult.