Delta Loodgieters Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

Información sobre la empresa

1. Fontanero

Escrito por la empresa

Delta Loodgieters is een betrouwbaar en ervaren loodgietersbedrijf, gespecialiseerd in het installeren, repareren en onderhouden van leidingen, sanitaire voorzieningen, en verwarmingssystemen. Wij bieden zowel nooddiensten als preventief onderhoud en zijn inzetbaar voor zowel particulieren als bedrijven in de regio Amsterdam, Noord-Holland, Flevoland en Utrecht. Of het nu gaat om het verhelpen van lekkages, het oplossen van verstoppingen of het installeren van nieuwe systemen, onze vakbekwame loodgieters zorgen altijd voor een snelle, efficiënte en professionele oplossing. Wij staan bekend om onze transparante tarieven en het leveren van kwaliteit zonder verborgen kosten. Onze klanten kunnen rekenen op vakmanschap, betrouwbaarheid en een klantgerichte benadering. Bij Delta Loodgieters begrijpen we hoe belangrijk het is om snel en effectief te handelen in geval van spoedklussen, en daarom zijn we 24/7 bereikbaar voor noodgevallen. Met jarenlange ervaring in de loodgietersbranche en een goede kennis van de lokale markt, bieden wij de beste service voor al uw loodgietersbehoeften. Bezoek ons Trustpilot-profiel om meer te lezen over onze klanttevredenheid en de kwaliteit van onze diensten. U kunt altijd op ons rekenen voor alle loodgieterswerkzaamheden in Amsterdam en de omliggende regio's.

Muy bueno

TrustScore: 4 sobre 5

7 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Todas las opiniones

2 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben geholpen dooor Rafino en ik ben…

Ik ben geholpen dooor Rafino en ik ben supertevreden. Hij was ontzettend vriendelijk, sociaal en behulpzaam. Hij kwam snel langs en heeft het probleem heel efficiënt opgelost. Je merkt meteen dat hij weet wat hij doet en hij nam ook de tijd om alles rustig uit te leggen. Echt een hele fijne ervaring — ik zou hem zeker aanraden!

5 de mayo de 2026
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Snel maar niet goed

Hij kwam vlot dat was mooi.
Maar waar ik dacht dat hij even ging kijken wat 't doen en over de prijs praten, had hij alras de boel open en er een ander reservoir in gezet.
Daar vroeg hij veel geld voor.... en.. sindsdien jaren issues gehad. Wat bleek deze week, wat hij geplaatst had was veel te groot.
Ik kan deze loodgieters niet aanraden.
De review staat op 2 Jan 2025, maar het werk was gedaan oktober 2022

2 de enero de 2025

Nieuw Toilet

Door Delta loodgieters een nieuw toilet laten aanleggen en de muren van de wc laten schilderen. De vakman deed het met veel accuratesse en vriendelijkheid en was transparant over de prijs en de mogelijkheden en onmogelijkheden. Bovendien deed hij nog iets extra's tegen dezelfde prijs.

23 de mayo de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Delta Loodgieters heeft uitstekend werk…

Delta Loodgieters heeft uitstekend werk geleverd! De loodgieter was snel ter plaatse, deskundig en loste mijn lekkage probleem snel op. Ze waren ook heel transparant over de tarieven, wat ik erg waardeerde. Geen verborgen kosten, alles was duidelijk vanaf het begin. Zeker een betrouwbaar bedrijf voor al je loodgietersklussen. Ik raad ze van harte aan!

17 de febrero de 2025
Logotipo de Delta Loodgieters

Respuesta de Delta Loodgieters

Goed om te horen dat alles soepel en duidelijk verliep. We vinden het belangrijk dat onze klanten weten waar ze aan toe zijn, zonder verrassingen achteraf. Mocht je ons in de toekomst weer nodig hebben, dan helpen we je graag! 😊🔧

Hele goede zorgvuldige vakmannen

Hele goede zorgvuldige vakmannen! Hebben ons heel snel en goed kunnen helpen en waren ook nog eens erg aardig. Ik zou ze zeker aanbevelen!

26 de febrero de 2025
Logotipo de Delta Loodgieters

Respuesta de Delta Loodgieters

We zijn blij te horen dat onze vakmensen u snel en vakkundig hebben kunnen helpen. Klanttevredenheid en professionaliteit staan bij ons voorop. Mocht u in de toekomst opnieuw onze diensten nodig hebben, dan staan we graag voor u klaar.

8 consejos para escribir buenas reseñas.