De Maat Fabriek Opiniones

2. Tienda de armarios
  3. Fabricante de mobiliario
  4. Fábrica de muebles

Escrito por la empresa

DE MAAT FABRIEK | Stel gemakkelijk online jouw maatwerk kast samen. Ontvang: advies op maat, inmeten en montage door onze eigen monteurs. Bestel je kasten (kledingkasten, inbouwkasten en kastenwanden) bij DE MAAT FABRIEK. We bieden een breed assortiment qua materialen en afwerkingen en produceren jouw kast in onze eigen werkplaats in Westzaan. Waar we enkel gebruik maken Europese kwaliteitsmaterialen, voor een ongekend hoge kwaliteit.

Medio

TrustScore: 3 sobre 5

5 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Todas las opiniones

2 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Kwaliteit, geduld en persoonlijke aandacht

We zijn 3 kasten rijker van De Maat Fabriek. Daarmee is onze opknapbeurt van het huis voltooid. We kunnen er weer jaren tegenaan. We hebben hele positieve ervaringen met alle medewerkers van het bedrijf! We zijn in de fabriek geweest, de communicatie was steeds helder, de monteurs geweldig! Enig minpunt is de lange levertijd, maar in deze tijd van snel, sneller, snelst is dat wat mij betreft wel op te brengen. De menselijke maat, die het hele bedrijf hanteert is top!!

5 de agosto de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

TRAUMATISCHE ERVARING

ALERT voor alle potentiële klanten:
- ik heb 8,5k betaald voor 2 kasten & 1 klein kastje
- voor zo hoge prijs had ik verwacht meedenken met ontwerp, kwaliteit van het product, duidelijke afspraken, drempelloze servis en betrouwbare levering en communicatie
- in plaats van dat is dit het meest frustrerende ervaring ooit voor me geworden
- de leveringsdatum 3x verzet
- dan alsnog 70% van het bestelde product gekregen, dat is al 1 maand geleden
- ik moet dit bedrijf al 1 maand najagen om duidelijkheid te krijgen over wanneer wordt de rest geleverd
- ook de kwaliteit is matig voor de prijs en proces van ontwerp ging moeizaam met steeds gemaakte fouten/afwijkingen van gemaakte afspraken
Ik sta op de punt om radar te benaderen en advocaat te inschakelen om of geld terug krijgen of het product compleet te hebben.
Ik baal enorm dat ik dit bedrijf voor deze hoge investering had gekozen.

3 de junio de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Terrible experience

Terrible experience - did not provide the agreed measured cupboard, pressured me to just accept it even though it didn’t fit in my room (ironic given their business name), then came back with the product that was faulty (door had huge drill through it) and damaged the walls in my bedroom surrounding it that I needed a contractor to fix. Now they are harassing me to pay the final 10% despite my dispute and reasons above - and don’t even answer my complaints, just keep sending me letters demanding I pay. Terrible customer service, not happy with the product, damaged goods and walls.

17 de abril de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Deskundig en persoonlijke aandacht

Afgelopen jaar hebben wij meerdere kasten laten inbouwen door De Maatfabriek en daar hebben we geen spijt van gekregen! Eigenlijk zouden ze beter De Menselijke Maatfabriek kunnen heten, want de persoonlijke aandacht is zeker een pluspunt van het bedrijf. Zo werd er goed meegedacht over onze opties in de beginfase (materiaal, kleur, vorm en formaat van de inbouwkasten), hebben we bij alle afspraken voor het inbouwen deskundig en vriendelijk personeel over de vloer gehad en hebben we de (communicatie omtrent) de planning en nazorg ook als zeer prettig ervaren. Zo werd een bureaublad met een kleine beschadiging zonder morren vervangen en waren ze flexibel voor wat betreft de planning en het aanpassen van formaten. Kortom: een echte aanrader!

2 de diciembre de 2024
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.