Consulta las opiniones de los clientes
Wij hebben de stoelen Jesse geweldig zitten ze. Mooie kleur goede kwaliteit en de levertijd ook top. Vriendelijk klantenservice. Top top
Top bedrijf, snelle levering, heel goed verpakt, we hadden alleen te korte schroeven bij het montagekitje, mail gestuurd en meteen kregen we contact, gesproken met nick die erg aardig was, dag erna... Ver más
Een gewellig bedrijf, met een kort lijntje naar de klant. Vragen worden snel en duidelijk beantwoord. (via app of mail contact) Ons vertrouwen groeide daardoor snel. Eerlijk gezegd waren wij... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
De MeubelHunter biedt topkwaliteit meubels aan voor de laagste prijzen, met een snelle levering. Klantenservice en een vlotte afhandeling van klachten staan bij ons hoog in het vaandel. Mocht iets niet naar wens zijn, laat het ons dan gerust weten!
Información de contacto
Kruisstraatse Akkers 21 A71, 5249JM, Rosmalen, Holanda
- +31855055197
- Info@demeubelhunter.nl
- demeubelhunter.nl
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
I bought a small table for next my…
I bought a small table for next my couch...on the site is described as dark brown but it is almost black...I see no brown at all...I could sent it back but finally decided to avoid all the work and put it in an empty corner and buy a new one. I think the company/shop should clarify more that it doesn't look like brown at all...another thing is I delivered it much later than what was said on the site...I sent a complaining mail because early delivery was the reason I chose this table and this company
Wij hebben de stoelen Jesse geweldig…
Top top
Prima service!
Goede kwaliteit en mooi afgewerkt
De bestelde stoelen werden niet compleet geleverd.…
De bestelde stoelen zouden netjes op tijd geleverd worden. Echter werd er door de transporteur niet aangebeld, maar werd er een doos onder de brievenbussen van het appartement gezet. Na openmaken van de doos bleek dat er maar 2 van de 4 bestelde stoelen in zaten. Ik heb direct naar de verkoper gebeld, jammer dat het leveren van de andere 2 stoelen nog een week moest duren. Door het bedrijf die de stoelen daadwerkelijk levert, werden aparte poosjes voor de bescherming van de vloer aanbevolen. Deze poortjes werken echter niet onder deze stoelen. De stoelpootdoppen zijn te zwak en breken l gauw doormidden. Hierop om nieuwe stoelpootdoppen gevraagd, helaas duurt de levering daarvan ook weer vrij lang zodat er 2 stoelen niet gebruikt kunnen worden i.v.b. met beschadigen van de vloer. De klantenservice is goed bereikbaar en reageerd ook op appjes. De stoelen zelf zien er verder goed uit en zitten lekker. Ze zijn eenvoudig in elkaar te zetten.
De bijgeleverde bouten waren te kort en…
De bijgeleverde bouten waren te kort en ook scheef afgezaagd. We hebben eigen bouten moeten gebruiken
Blij met de mooie stoelen zoals op de…
Blij met de mooie stoelen zoals op de website zichtbaar.Online bestelling geplaatst.Verdere communicatie niet nodig gehad.Alles is naar wens gegaan!😁
Netten stoelen ben er erg blij mee…
Netten stoelen ben er erg blij mee beetje problemen met transport maar dat ligt niet aan meubelhunter maar aan het transport bedrijf
Voor klantvriendelijkheid 10/10
Ondanks dat de bestelling niet paste en we moesten retourneren, wens ik toch aan te halen hoe vriendelijk en snel de mensen van de klantendienst ons telkens te woord stonden. Het retourneren verliep ook vlot dankzij hun goede ondersteuning en uitleg.
Mooie en degelijke tafel
Mooie en degelijke tafel. Snel geleverd. Goede prijs kwaliteit verhouding.
Zeer vriendelijk en behulpzaam
Zeer vriendelijk en behulpzaam. En de tafels zijn geweldig, heel blij mee.
Prachtige kast!
Keurig geregeld mooi op tijd en hele mooie kast

Respuesta de De MeubelHunter
Livraison rapide en Belgique
Livraison rapide en Belgique, Bruxelles moins de 1 semaines.
Meuble de bonne qualité.
Mais petit problème avec l'ajustement des portes sur le buffet
Même en amusant les charnières impossibles d'aligner les portes.
Certaines charnière mal placer
Er wordt meegedacht
Er wordt meegedacht. Had lichtbronnen besteld bij een lamp. Kreeg hier bericht over dat ze te fel waren, er werd een betere alternatief aangeboden. Dat noem ik meedenken!
Goede afhandeling!
Vooraf goede info gekregen via WhatsApp en kleur stalen opgestuurd gekregen. Goed persoonlijk contact.
Goede kwaliteit voor een mooie prijs
TV meubel is van prachtig massief hout, mooi geprijsd voor deze kwaliteit. Ook de levering en communicatie was top!
Eettafel met stoelen besteld
Eettafel met stoelen besteld. Goed op de hoogte gehouden m.b.t. de levering. Alles keurig verpakt. Er was een probleempje met de tafelpoot die niet goed paste. Is keurig en snel opgelost (omruiling). Via whatsapp en telefoon fijne communicatie gehad.
Más información sobre otros tipos de reseñas.