Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vandaag afgereden voor taxi rijbewijs! Toffe leerzame lessen gehad van Kamiel. 6 uurtjes was genoeg voo mij om te slagen! Succes in de toekomst Demo!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Na aanmelding kon ik vrijwel direct terecht en binnen een aantal maanden heb ik mijn motorrijbewijs behaald. Ik heb de theoriecursus hier gevolgt (mega aanrader)en ben in 1 keer geslaagd. Ook voor m... Ver más

Información sobre la empresa

1. Escuela de conducción
  2. Escuela de conducción de motocicletas

Escrito por la empresa

Snel beginnen aan je eerste rijles! Zodra je aanmelding voltooid is kan je meteen beginnen met je rijles. Dat kan dus al vandaag of morgen zijn! Rijlessen nemen vanaf 16,5 jaar Bij Demo-opleidingen kan je al beginnen met het nemen rijlessen vanaf de leeftijd van 16,5 jaar. Automaat of handgeschakeld Bij ons mag jij kiezen of je autorijles wilt krijgen in een automaat of handgeschakelde lesauto. Mogelijkheid voor betaling in termijnen Wil je de rijlessen liever in termijnen betalen? Prima! Wij bieden jou de ruimte om flexibel te betalen.

4,4

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Blij met deze keuze rijschool

Ik ben vandaag geslaagd voor mijn motorrijbewijs!
Vanuit het AVB team ben ik goed begeleid om de zelfvertrouwen te krijgen voor het zelfstandig bedienen van de motor op een afgesloten AVB terrein, zodat je ongestoord alles kan leren in alle rust, wat ik erg fijn vond en mij oa trok aan deze rijschool, óók doe je op dit terrein je AVB examen.

Ik wil ALLE AVB instructeurs bedanken voor hun geloof in mij toen ik dat zelf kwijt was, het geduld met mij toen ik mijzelf helemaal frustreerde over mijzelf.

Door IEDEREEN die heeft bijgedragen aan lessen wat resulteerde in mijn rijbewijs door hun ècht menselijk omgaan met mij kreeg ik het geloof, geduld en zelfvertrouwen terug.
Ik kan óók oprecht zeggen dat mannen èn vrouwen hetzelfde respectvol behandeld worden door IEDEREEN bij DEMO.

Na het halen van mijn AVB examen ben ik toegewezen aan AVD instructeur Freddy.
Hij zou een goeie match zijn voor mij mede door zijn geduld.
Ik heb ontzettend veel van hem geleerd en hij had óók altijd een duidelijke reden die hij respectvol goed kon verwoorden waarom iets goed was en waarom er ruimte voor verbetering was.

Ik kan wel een boek schrijven over deze rijschool, het was een heel avontuur, vol vakkundige vriendelijke instructeurs die ik ontzettend dankbaar ben voor hun inzet.

Kim, motorvleermuis haha

12 de febrero de 2026

In 1x geslaagd voor mijn AVB

In 1x geslaagd voor mijn AVB . Vriendelijke rijinstructeurs. Fijne en gezellige lessen. En het fijne is Demo heeft hun eigen af rij terrein voor de AVB. Ik zou zeggen ga naar Demo!!

2 de febrero de 2026

Goede rijschool

Het lessen bij demo opleidingen voor mijn motorrijbewijs vond ik erg goed. Ik vond iedereen goed les geven, met humor en motivatie. Ze laten je het op je eigen tempo doen wat ik ook heel fijn vind. Voor mijn AVD heb ik bij Freddy gelest en dat was een hele leuke en leerzame ervaring. Door hem ben ik echt van 0 naar zeker een 10 gegaan. Waardoor ik niet alleen een rijbewijs heb maar ook veel vertrouwen en plezier heb tijdens het rijden. Bedankt iedereen van Demo opleidingen en Freddy voor alles!🫶🏻

17 de enero de 2026
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Tweede beoordelin

Graag wil ik mijn eerdere beoordeling over de rijschool bijwerken. Na onze klacht heeft de rijschool zeer professioneel gereageerd. De manager heeft zelf contact met ons opgenomen en de hele situatie werd snel en op een eerlijke manier opgelost.

Mijn dochter heeft van de rijschool het volledige lespakket opnieuw gekregen, dit keer met een andere instructeur. Alle 4 lessen en het examen werden in zeer korte tijd geregeld en alles verliep zonder problemen. De instructeur was geduldig, vriendelijk en legde alles duidelijk uit — een totaal andere, veel betere ervaring dan eerder.

Wij zijn zeer tevreden over hoe de rijschool onze situatie heeft behandeld en hoe ze hebben gezorgd voor een positief einde van de cursus.
Bedankt voor de professionele aanpak en de goede begeleiding.

9 de diciembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

In 1x geslaagd voor mijn…

In 1x geslaagd voor mijn motorrijbewijs. Zowel avb, als avd. Dit is bij mij het 2’de rijbewijs die ik hier heb behaald. Mijn autorijbewijs had ik ook in 1x bij Demo behaald, samen met theorie. Professionele instructeurs, tevens altijd vriendelijk, eerlijk en goed bereikbaar. Ik raad het jullie van harte aan. Thanks demo

4 de noviembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vandaag in één keer geslaagd voor mijn…

Vandaag in één keer geslaagd voor mijn aanhangwagenrijbewijs bij Demo-Opleidingen en ik kan echt niet anders zeggen dan dat dit een top rijschool is waar professionaliteit, gezelligheid en resultaat samenkomen; mijn instructeur was een supertoffe en deskundige gozer die me uitstekend heeft voorbereid, me echt heeft gedrild op de juiste manier en precies wist hoe hij me zelfverzekerd het examen in moest sturen, waardoor ik bijna foutloos reed. alles verliep soepel, duidelijk en met humor, en ik zag zelfs dat ook de motorkandidaat vandaag in één keer geslaagd was, wat nogmaals bewijst dat Demo-Opleidingen topkwaliteit levert; kortom, als je serieus je aanhangwagenrijbewijs of motorrijbewijs wilt halen bij een rijschool die weet wat ze doen, dan is Demo-Opleidingen absoluut een aanrader – professioneel, eerlijk, vriendelijk en met resultaat in één keer geslaagd!

4 de noviembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ga niet met deze mensen in zee

Ga niet met deze mensen in zee! Ze beloven heel veel moois, maar wanneer het erop aankomt moet je ineens honderden euro’s extra betalen! Ook zijn ze heel slecht bereikbaar, ze beloven terug te bellen wat ze ook nooit doen, en denken alleen maar aan hun zakken vullen. Kortom, weggegooid geld!

10 de octubre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

👉 Alles in één keer gehaald binnen 3 maanden, dankzij de topinstructeurs van Demo Opleidingen!

Mijn ervaring bij Demo Opleidingen

Toen ik begon met mijn motoropleiding was ik eerlijk gezegd wat sceptisch. Je hoort zoveel verhalen over rijscholen dat ik niet goed wist wat ik moest verwachten. Maar al na de eerste kennismaking bij Demo Opleidingen voelde ik dat ik de juiste keuze had gemaakt.

Ik koos voor het complete pakket, inclusief de theoriecursus. Die werd op een zondag op de vestiging georganiseerd. Alles was daar perfect geregeld: de faciliteiten waren goed in orde, het materiaal duidelijk en de uitleg professioneel. Het gaf me meteen een goede basis om met vertrouwen de praktijk in te gaan.

Wat mij vooral positief verraste, was de AVB-locatie. Omdat je daar op een volledig privéterrein kunt oefenen, heb je alle rust en ruimte om de bijzondere verrichtingen goed te leren. Geen afleiding, geen verkeer dat in de weg zit...gewoon volle focus op de oefeningen. Dat je vervolgens aansluitend op diezelfde locatie ook examen kunt doen, is echt ideaal. Het voelt vertrouwd en dat maakt een groot verschil in je zelfvertrouwen.

Tijdens de AVB-lessen kreeg ik les van Cor. Voor mij was hij echt de perfecte instructeur: rustig, ervaren en heel enthousiast in zijn uitleg. Hij wist de oefeningen op zo’n manier over te brengen dat ik snel vooruitgang boekte, zonder dat ik me opgejaagd voelde. Zijn kalme en positieve aanpak heeft mij enorm geholpen.

Daarna kwam het AVD-gedeelte, en daar kreeg ik les van Zeynep. Wat een topinstructrice! Zij is heel rustig, legt alles duidelijk uit en neemt echt de tijd om ervoor te zorgen dat je de verkeerssituaties onder de knie krijgt. Je merkt gewoon dat ze het belangrijk vindt dat jij slaagt, niet alleen voor het examen, maar ook als veilige en zelfverzekerde motorrijder. Haar oplettendheid en heldere adviezen hebben mijn vertrouwen tijdens de ritten enorm vergroot.

Door de fijne begeleiding van deze ervaren instructeurs heb ik uiteindelijk alles in één keer gehaald – en dat binnen drie maanden! 😍 Dat is sneller gegaan dan ik ooit had verwacht.

Ik ben superblij dat ik voor Demo Opleidingen heb gekozen en kan hen echt van harte aanraden aan iedereen die zijn of haar motorrijbewijs wil halen. Professioneel, persoonlijk en met passie voor hun vak, precies zoals je het hoopt!

23 de septiembre de 2025
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Slechte communicatie en niet behulpzaam.

Als rijschool had ik verwacht meer support te krijgen. Elke keer wanneer ik contact probeer op te zoeken, zijn ze vrijwel niet bereikbaar of zijn ze niet behulpzaam. Er moet veel moeite worden gedaan om een examen in te plannen of iets anders bij ze te regelen.

Ik ben tevreden met mijn rij-instructeur, maar daar blijft het dan ook bij.

22 de septiembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vandaag geslaagd voor mijn aanhang rijbewijs

Vandaag geslaagd voor mijn aanhanger-rijbewijs bij Demo Opleidingen Rotterdam-Zuid!
Na eerst ergens anders een testrit te hebben gedaan (waar ik totaal niet tevreden was), ben ik hier terechtgekomen – en dat was de beste keuze.
Het team is super professioneel, duidelijk in hun uitleg en heel vriendelijk. Wat ik vooral top vond: tijdens het examen mocht ik precies dezelfde route rijden die ik tijdens de trainingen geoefend had. Dat gaf enorm veel vertrouwen en rust. Alles was van begin tot eind perfect geregeld.
Ik raad Demo Opleidingen echt aan iedereen aan die snel en op een fijne manier wil slagen. 💯

15 de septiembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben geslaagd voor mijn BE

Ik ben geslaagd voor mijn BE, het zijn zeer prettige rijlessen op de examen routes. Het geeft mij vertrouwen en ik raad DEMO Opleidingen aan als opleider. Check mijn foto, wat een opluchting!

10 de septiembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik schrijf echt nooit reviews maar…

Ik schrijf echt nooit reviews maar hopelijk helpt dit om mijn geld TERUG te krijgen. Ik probeer al sinds mei mijn aanbetaling voor een proefrit terug te krijgen. Aanbetaling enkele dagen na ontvangst van betaallink gedaan en daarna weken niks meer gehoord. Inmiddels via een andere rijschool geslaagd en nog altijd geen aanbetaling van DEMO terug ontvangen. Mailen, bellen of whatsapp helpt allemaal niks. Ze hebben het heel druk, daar heb ik begrip voor maar dat betekent niet dat je onterecht geld mag houden!

14 de mayo de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

De allerbeste keuze voor je…

De allerbeste keuze voor je motorrijbewijs in Nederland!

Vandaag is een van de mooiste dagen van mijn leven, want ik ben in één keer geslaagd voor mijn motorrijbewijs – en dat allemaal dankzij Demo Opleidingen in Rotterdam-Zuid! Vanaf het eerste contact tot het moment dat ik mijn examen haalde, was álles tot in de puntjes geregeld.

Wat Demo Opleidingen echt uniek maakt, is dat ze een eigen terrein hebben. Dat is zó’n groot voordeel! Je kunt in alle rust de motor leren kennen, zonder druk verkeer om je heen, en dat maakt de eerste lessen veel fijner en veiliger. Het oefenen van bijzondere verrichtingen zoals slalommen, langzaam rijden, keren en noodstops ging hierdoor ontzettend soepel. Ik voelde me meteen op mijn gemak, en dat is voor een beginnende motorrijder zó belangrijk.

Daarnaast is het parkeren bij Demo Opleidingen heel makkelijk. Ze hebben voldoende ruimte, en dat scheelt weer stress voor en na de lessen. Alles is goed georganiseerd, netjes en professioneel.

Maar het allerbelangrijkste: de instructeurs. Wat een fantastische mensen! Vriendelijk, geduldig, duidelijk en altijd met een glimlach. Ze weten precies hoe ze je moeten begeleiden, leggen alles rustig uit, en hebben enorm veel ervaring. Ze combineren professionaliteit met persoonlijke aandacht: geen standaard praatjes, maar écht kijken naar wat jij nodig hebt om beter te worden. Daardoor ging mijn leerproces ontzettend snel en voelde ik me elke les zekerder en beter voorbereid.

Binnen korte tijd hebben ze mij klaargestoomd voor het praktijkexamen. Geen onnodig lange trajecten of eindeloze lessen – gewoon eerlijk advies, een helder plan en de juiste begeleiding. En het resultaat mag er zijn: in één keer geslaagd!

Ik kan met volle overtuiging zeggen dat Demo Opleidingen de beste keuze is voor iedereen in Nederland die zijn of haar motorrijbewijs wil halen. Of je nu uit Rotterdam komt of niet, het is de reis absoluut waard. De combinatie van een eigen terrein, professionele aanpak, fijne sfeer en topinstructeurs zorgt ervoor dat je niet alleen slaagt, maar ook met plezier leert rijden.

Dus aan iedereen die twijfelt: stop met zoeken, kies voor Demo Opleidingen. Dankzij hen kan ik nu veilig, zelfverzekerd en met een grote glimlach de weg op met mijn motor. Een dikke 10+ voor dit geweldige team – jullie hebben mijn droom werkelijkheid gemaakt!

Nogmaals heel erg bedankt voor alles. Ik zal Demo Opleidingen aan iedereen aanraden!

1 de septiembre de 2025
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.