Den 1. Hjælp Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

5,0

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dennis er en god og engageret underviser, som formår at skabe et trygt læringsmiljø. Han evner at formidle stoffet på en forståelig måde. Der er en god afveksling mellem teoretisk og praktisk undervis... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dennis er super dygtig. Han har med sin baggrundsviden en enorm styrke til at formidle og underholde samtidigt. Jeg kan klart anbefale ham og hans imødekommenhed og humor. Den eneste negative ting v... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Clases

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Tilbyder alt indenfor undervisning i: - Førstehjælp - Elementær Brandbekæmpelse - Hjertestarter - Foredrag -

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

272 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Jeg deltog i et HLR-kursus

Jeg deltog i et HLR-kursus, som var både lærerigt og overraskende underholdende. Instruktøren var meget energisk og formåede at engagere alle deltagere fra start til slut. Den gode stemning gjorde det nemt at følge med, og selv de mere alvorlige emner blev formidlet på en måde, der var let at forstå.

Arrangøren havde tydeligvis gjort en indsats for at skabe et trygt og positivt læringsmiljø, hvor der også var plads til smil og grin. Det gjorde hele oplevelsen mere afslappet og motiverende, og jeg gik derfra med både ny viden og klar på at kunne handle i en nødsituation.

Alt i alt et virkelig godt kursus, som jeg varmt kan anbefale til andre.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har haft en rigtig god oplevelse…

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med HL-kurset. Undervisningen var både professionel og let at forstå, og instruktøren var dygtig til at forklare og svare på spørgsmål. Der var en god balance mellem teori og praktiske øvelser, hvilket gjorde det nemt at føle sig tryg ved at handle i en nødsituation. Stemningen var behagelig, og man følte sig godt taget imod hele vejen igennem. Jeg kan klart anbefale kurset til andre, der ønsker at lære førstehjælp på en tryg og effektiv måde.

Fantastisk kursus

Fantastisk kursus. Dennis er en spradebasse uden lige, som formår at formidle førstehjælp på en underholdende, men også lærerig måde.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Færdigheder og kvaliteten af dem

Kanon hands on-kursus. Dennis bringer højt niveau af lavpraktisk faglig erfaring til bordet med høj energi og tydelighed. Fokus på de basale færdigheder og kvaliteten af dem.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fagligt indhold i frisk form

Vittig underviser, formidlingen er leveret på en frisk måde.
Mega nice med kvalitetssikring undervejs via en app, som sikrer at trykdybden og hastigheden af hjertemassage på simulationsdukken.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Var til HLR kursus hos ham og var mega…

Var til HLR kursus hos ham og var mega underholdt hele vejen igennem. Han har en bred viden med meget erfaring og god til at formidle de oplevelser og den viden han har. Så var det rigtig sjovt undervejs, så han havde min opmærksomhed hele vejen igennem

Meget grundig undervisning

Meget grundig undervisning. Underviser har god humor og det endte med at være ret underholdende. Nu har jeg lyst til at være hjerteløber.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dennis er humoristisk og faglig på én…

Dennis er humoristisk og faglig på én og samme tid. Hvis man hidser sig op over mennesker som leverer god og saglig undervisning, på en sjov og god måde, så skal man finde sig en mere kedelig og dårligere underviser. 😉
Du går fra kurset og føler dig mere sikker på det, du kan komme til at stå overfor ved hjertestop… hvadenten det er et barn eller en voksen💪

12 de marzo de 2026

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.