Snelle levering. Heerlijke echte olijfolie. Niks aangelengd, eerste persing. In de koelkast of buiten bewaard gaat de olie stollen. Op kamertemperatuur weer vloeibaar. Je kunt er alles mee bakken... Ver más
Ik heb al meerdere keren besteld bij hun. Na meerdere keren op vakantie te zijn geweest in Griekenland ben ik de producten van daar zijn gaan waarderen. Eerst nam ik zelf af en toe mee op de terugrei... Ver más
Goededag, ik ben zoooo ontzettend blij met mijn Olijfolie!!! Bedankt Dendres voor de qualiteit en de prijs!! En bedankt voor deze mogelijkheid om de olie te kunnen bestellen naar Nederland! Ik ben z... Ver más
Fijne zeep ( ik had olijfzeep nodig voor wolvilten). Maar mijn handen worden er ook niet schraal van, dus het werkt prettig. Vlotte bezorging, kortom, helemaal oké.
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Verkoop van olijfolie en olijfzeep uit Kreta. Nieuws uit de olijfgaarden op Kreta.
Grecia
- dendres.com
Uitstekende kwaliteit! Veel waar voor je geld.
Uitstekende kwaliteit en een zeer schappelijke prijs, makkelijke website en vlotte verzending.
Hulde!
Fantastische pure olijf olie
Fantastische pure olijf olie. Ik bestel altijd de grote blikken, ik kan niet meer zonder. De smaak en geur is werkelijk zo puur en heerlijk. Voor mij de beste die er is. Heel mooi en keurig verpakt, snelle verzending.
Goede kwaliteit en prijs
Goede producten voor een eerlijke prijs, snel verzonden en goed verpakt. Vooral de olijfzeep valt bij ons in de smaak :)
Zeer goede kwaliteit
Snelle levering.
Heerlijke echte olijfolie.
Niks aangelengd, eerste persing.
Je kunt er alles mee bakken of gewoon een stukje stokbrood indopen. Meteen drie blikken gekocht.
Ik heb al meerdere keren besteld bij…
Ik heb al meerdere keren besteld bij hun.
Na meerdere keren op vakantie te zijn geweest in Griekenland ben ik de producten van daar zijn gaan waarderen. Eerst nam ik zelf af en toe mee op de terugreis. Maar deze zijn net zo goed en worden aan de voordeur geleverd
Hoogste score wat mij betreft!!
Heerlijke Olijfolie
Ik ben zo gelukkig! Het smaakt heerlijk!!
En ook hele fijne zeep! Het voelt en ruikt heerlijk en voedt mijn huid zo goed!
Fijne zeep ( ik had olijfzeep nodig…
Zoals altijd,al vele jaren
Zoals altijd,al vele jaren, de perfecte olijfolie.

Respuesta de Dendres olijfolie
Hele goede kwaliteit bio olijfolie
Hele goede kwaliteit bio olijfolie, snelle bezorging. Ik koop het al jaren.

Snelle levering en betrouwbaar
Snelle levering. Het is een betrouwbaar bedrijf met goede kwaliteit van producten. Zal zeker in de toekomst een bestelling plaatsen en reclame maken.

het wachten waard
heb even moeten wachten op de nieuwe oogst was me eigen schuld te veel weggegeven maar toen het binnen kwam overtrof het mijn verwachting wat een volle smaak
heerlijk met een stuk stokbrood
wij kopen er al ruim 20 jaar naar tevredenheid

Heel tevreden!
Heel tevreden!
De olijfolie is uitstekend en de service ook. Wat ik heel prettig vind is dat je kunt bellen en in het Nederlands te woord wordt gestaan door een echt mens en zonder te wachten. Toen in januari de 5 liter blikken even niet leverbaar waren heb ik hier correcte informatie over gehad.

olijfolie en Kreta.
Volgens Gijs ben ik een van de eerste afnemers. Tijdens een van onze vakanties (ergens rond de eeuwwisseling) leerden mijn vrouw en ik Gijs kennen bij een door hem georganiseerde jeepsafari en tijdens die safari moesten wij zijn olijfolie proeven. Die beviel ons zo goed, dat we daarna een aantal blikjes kochten en tot op heden bestellen we de olie regelmatig. We gebruiken die ook elke dag. Ook de olijfzeep bevalt prima. Ga zo door Gijs! grt. Hennie en Louis

Zeer tevreden!
De producten zijn absoluut goed en aan te raden. Met de verzending zat er wat vertraging op de lijn, maar dat kwam door de bezorgdienst.
De klantenservice was uitstekend en vriendelijk! Ik kom zeker terug!

Heerlijke olijfzeep.
Fijne duidelijke website.Snelle levering.Maar bovenal heerlijke heerlijke olijfzeep.Al jaren gebruik ervan en voor een goede prijs.Mijn favo is met kamille.

Respuesta de Dendres olijfolie
Topproduct met goede service!
Een snelle verzending en de olijfolie is heerlijk. Door de grootverpakking van 5 liter een hoogwaardige olijfolie voor een nette prijs. Onze volgende bestelling zal wederom bij Dendres zijn

Respuesta de Dendres olijfolie
Más información sobre otros tipos de reseñas.